Min födelsedag!!

Haft en svinbra dag som började med att klockan 12 inatt ringde Philip mig och sjöng medans jag halvsov i luren. Fått fina sms och blogginlägg under dagen. SÅ himla glad över hur fina vänner jag har. Hade två lektioner sen var det lunch, dog av flabb när jag och tjejerna i min klass satt och pratade sen satte jag mat i halsen så sitter jag och skrattar samtidigt som jag har mat i halsen så alla fick sig ett gott skratt och innan dess hade jag stått mitt i matan i typ 5 minuter och bara tittat runt för jag hittade inte idde någonstans så stod där forever alone medans idde stod och skratta åt mig. Hur älskad är hon? 0,00.

Tog sedan bussen för att åka hem till Christian. Slutar med att jag hamnar på fel buss så åker till Närlunda/elineberg.. Wtf? Sätter mig sedan på 5an vilken var rätt (trodde jag..) fick gå i 20 minuter för att hitta hans hus sen. Fml men när jag väl kom fram skratta han bara åt mig när jag berättade om min händelserika dag. Kollade Madagaskar för första gången för honom och spenderade några timmar med honom innan jag fick skjuts hem och fick besök av Arvid och fick min present. 1 kg marängsviss som han vet om att jag älskar. Hur sjuk är inte han? Äkta bästavän. Åt sedan på haket med han och resten av familjen. Nu ska jag slänga mig framför tvn och njuta av marängsviss och min födelsedag. Love life

My dream is now my reality


Har världens bästa födelsedag vid tillfället, berättar mer när jag kommer hem!!

16 år!!!

IDAG FYLLER JAG 16 ÅR OCH JAG ÄR STOLT SOM TUPPEN, DÄR AV DENNA VACKRA BILD SOM BESKRIVER MIG, MIN PERSONLIGHET OCH MIN LYCKA JUST NU!!

Emmy levererar

"It's better to have a heart without words than

words without a heart"


Sometimes It's the small things that matter the most


I'm perfectly fine without you


En fråga bara.. Har man dålig humor om man sitter och skrattar åt sig själv i webben helt ensam?? För jag kan verkligen inte sluta skratta åt dem!!!

There is a constant battle between what's wrong and right. I just wanna live my life

Hur ska jag göra med mitt hår?? Jag får allvarligt talat panik. Vill egentligen slinga det ljusare så jag tillslut kan bli lite halvbrunett/blond till sommaren för de hade varit fett ballt ändå.

Typ såhär fast ännu ljusare??

Whenever you need me, you know you can call me


Legat i min säng som jag gör här ungefär hela dagen sen jag kom hem från skolan. Hade ett välbehövligt snack med Arvid på bussen hem och flabbade sönder åt en unge som åt 3 kindermaxi choklad, en påse maltesers, lion choklad och drack en powerking på mindre än 15 minuter. Snacka om forever alone på bussen. Haha, dog så kul de såg ut!!

Sometimes is letting go easier than trying again


Sitter i skolan och har roliga ämnen. Förhoppningvis slutar jag snart och då ska jag hem och plugga till matte testet som vi har denna veckan. Sen går jag och lägger mig och när jag vaknar nästa gång är jag 16. Min födelsedag, wow. Fy vad kul det ska bli med att fylla år även fast det bara är en dag och jag måste gå i skolan så ska jag vara glad. För jag lever!!


Pack your stuff, leave my keys, get your shit and you gotta go


Sitter i skolan och har rast. Snackar med Idde om massa planer i sommar. Omgaad vad jag längtar till vi ska iväg. Snart har vi psykologi sen har vi lunch och jag ska till Arre med Idde
Stryk det med att ha psykologi. Har två och en halv timme håla nu!!

Everyone deserves happiness

Stop. At this point, are you sad over something in your life? Big or small doesn't matter. If you are you can read the next line. Cry. Cry as much as you want, let every feeling you have inside of you out and all those sad moments that repeats in your mind over and over again. Just let it out, but when you're done. Don't ever cry over this same reason ever, ever again.

It's okay not to be okay

"It's hard to move on when someone gives you that much to remember"
Suttit och tittat på Warrior. Vad tror ni händer i slutet? Jo en överdrivet söndergråten Soff. Nu ska jag ner och duscha sen gråta lite till över att Brendon bröt axeln på sin bror. Vem gör sånt? Endast för sin fru och ett hem. Lol, äkta lol. Familj/vänner före kärlek, alltid.

It doesn't matter where you're from or what you've become. It's how you are when you're with me


Jag älskar dig med hela mitt hjärta, min fina bästa vän

If I got one wish, I would wish that you and me would end up together


Fyller år om 2 dagar och min livslust är på noll. Fan vad kul livet kan va ibland yäy

Life will not always treat you right but is that a reason to stop living?


Blivit glad i att blogga igen. Skulle egentligen träffat Christian idag men eftersom han sover efter varit ute och festat igår så blir det säkert någon annan gång. Nu ska jag in till stan och fixa lite grejer innan jag tar bussen till Lussan för att spela fotboll. = saknar fotboll :(

I understand perfectly. I just don't care


Typ så här ligger jag i min fina underbara säng. Orkar inte flytta mig en sekund men har faktiskt satt mig upp nu så ska spela lite tetris och lyssna på fina Wiz innan jag går ner och duschar, gör v mig osv. Kommer bli en lång dag... Puss

Gårdagens outfit


Make a difference instead of waiting for someone to do it for you


Fick frågor om jag var 96a, och ja det är jag fast har börjat ett år tidigare, därför det är lite kluddigt ibland haha och förövrigt fyller jag år om 3 dagar wihoo :)

You are the best thing in my life



There's a reason why you should not forgive the people that hurt you.. - Easy one, They HURT you

Mamma: Du är underbart galen!!
Man bara: Tack moren... you too??

Before you start pointing fingers at me, make sure your hands are clean


Iiih, snart är det helg. Inviger helgen med Lusselus och resten av co. Puss hörs!

I'm never sad because I always find one or two reasons to smile

Längtar lite smått till helgen, ser ut att bli svinbra just nu iallafall. Vad ska ni göra i helgen? Några planer? Detta är liksom sista helgen innan jag är 16. <- Hey mini tjej.

If a guy makes you cry, well.. He's just not the one for you


Vår klass är rätt speciell.. Dem gör lite vad dem vill när det är rast. Här är det fight mellan Hassan och Stefan. Väldigt kul att se på eftersom det ser ut som något helt annat. Ajja, idag hade vi roliga lektioner så var tillochmed aktiv (wow) stack ner till stan sen och käka med Alice samt kollade affärer. Åh så fina smycken och kläder det har kommit in. Hittat mina favvojeans, dock vet jag inte om de passar mig eftersom jag har så smala och långa ben. Får se. Nu ska jag plugga lite innan jag kollar något avsnitt av BBT. Puss

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness


Jeans, Hunky dory tröja och min älskade tjocka sjal + mitt lockiga hår

People that are meant to be together, always find their way in the end


Nu måste jag tyvärr krypa till korgs om jag ska någonsin komma upp imorgon, är redan trött så ett par sms om hur fotbollen går från Momme förväntar jag mig medans jag sakta men säkert somnar. Messi in my ♥ För övrigt ska jag ta tag i min träning igen eftersom man läser (stalkar) Alice blogg så känner man sig väldigt lat och fet eftersom hon tränar varenda dag, hela tiden. Man bara "jag gillar att va i min säng om dagarna.."

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring. So I go back to being me


Klar med allt arbete nu och jag är helt klart nöjd. Imorgon är det skola halv nio till halv fyra. "gud vad kul.." Nu ska jag sluta klaga för jag ska ner och duscha sen kommer mamma med mina byxor som jag skickat efter. Chingchong, ciao

I already got my reasons to smile


Har suttit och pluggat som ett djur hela dagen med Arvid. Faktiskt fått gjort rätt mycket, klar med hemtentan och snart ska jag påbörja den andra. Dock inte så svårt så ska bli kul att göra den. Klickade nyss på spåkulan på facebook, bara massa bra grejer om hur mitt liv ska påbörja ett nytt äventyr nu och alla mina beskymmer är borta nu. Jag är väldigt glad och tack vare alla mina vänner så är jag fett nöjd med mitt liv. Glad att jag har kvar Ralle som vän för det är vad han är egentligen, en vän. Nu ska jag plugga vidare. Puss

Your destiny is never tied to anyone

When people walk away from you, let them go, your destiny is never tied to anyone who leaves you and it doesn't mean they are bad people.
It just means that their part in you story is over.

Doesn't mean I'm lonley when I'm alone


Håller på att bli sjuk, förskyld och mår skit så stannar hemma idag så ska jag bara spendera dagen med plugg och softa. Därför blir det dålig uppdatering. Tur att jag har en sån fin vän som kanske kommer och underhåller mig. Arre in my ♥. Alla mina fina vänner har smsat, ringt och skrivit överallt angående Rasmus och jag kan säga att jag är okej. Allt tar slut någongång och med tanke på allt vi gått igenom så slutade ofta med att vi bråka så varför fortsätta såra varandra? Vi lovade varandra att fortfarande va vänner så får se hur det går. :) Nu ska jag ta mig något att äta och hyra en film sen igång med plugget. Puss

Everything is gonna be alright

Jag har en lättnad. Som en stor sten åkt bort från min rygg. Jag är glad, jag är okej. Detta är inte det värsta som har hänt i mitt liv. Jag och Rasmus är vänner och det kommer bli bra känner jag. Efter så mycket vi gått igenom så funkar det inte alltid. och för övrigt alla ni som säger att den texten nedanför var Rebecca Svensson? Haha, ni har helt fel. Missat helt och klart så att gå runt och snacka om det är bara en aning fel och fail av er. Puss på er fina och ni som bara snackar massa skit. Ni vet också att jag finns på facebook så ska ni snacka massa kan ni ju fråga om det är sant först? Det är bara att skicka ett meddelande! :)

.

Nu blir det min andra emo blogg ett tag. Kommer om någon dag, lovar!

Whenever someone write, I always hope it's you

Nu orkar jag inte mer. Är trött på allt. Godnatt, vi hörs när vi hörs!

I'm not gonna stay when you don't make an effort to have me here


Söt bästa

Oh baby, please just hold on

I keep thinking that if he want to talk he would call, because he knows deep inside that i'm waiting by the phone every minute of the day
/ Ibland får jag till det med mina texter /

Don't judge before you've judged yourself


Suttit och snackat med Christian hela dagen samt läst min bok. Fått mig på bättre tankar, några sms som fått mig att flina som jag inte gjort på länge. Pappa kom in och hade hoppade på mig om att jag skulle äta så fick göra mig varma mackor som var SÅHÄR goda. Mmm... Nu ska jag läsa vidare på min bok, imorgon ska jag ta tag i plugget och göra klart allt. Vi hörs senare!


Let's ignore each other and try to pretend

Let's ignore each other and try to pretend that the other person doesn't exist. But deep down, we both know it wasn't supposed to end like this. I know we don't talk much and sometimes we walk right pass each other without saying one word. But there are those times when our eyes meet that deep down, I know your missing me as much as I'm missing you. As long as I still feel somthing, it's not over. And believe me, sometimes I wish it was.

If someone wants to be a part of your life they'll make an effort to be in it. Don't bother reserving a space in your heart for someone who doesn't make an effort to stay. And I guess I'm hoping that somewhere deep in your heart there's a place for me. / Johanna Ek

.

Tystnaden du ger mig, sätter djupare sår i mitt hjärta än vad dina ord gör

You don't know how you met me, you don't know why. You can't turn around and say goodbye. All you know is when I'm with you, I make you free


Oj vad jag saknar sommaren just nu. Sol, värme och ingen snö.

Don't need you to save me, just need you to follow


Sitter på psykologi lektion och slutar strax. Satan vad jag ska äta i matsalen, hungrig som en varg. Snackar med käre lille Chrissan som har det softe borta i Lund. Äter om någon minut. Hörs senare finisar. Idag mår jag bra, eller hyfsat. Det är väl tillräckligt??

You don't have to save me, just need you to follow 'Cause we made it all this way. I won't ever give up of something that's so strong. Yeah, we made it all this way - Amanda Fondell

I'm going to pretend that I'm doing fine without you


Sitter i sängen och äter min goda frukost. Är det bara jag som inte äter upp mackan efter att ha ätit upp pålägget? I detta fallet skinka. Äter man upp skinkan före så vill man ju inte ha brödet bara sådär?? You feel me?? Nu ska jag springa och borsta tänderna och packa min skolväska. Idag är jag trött, sleten och vill inget annat än krypa tillbaka till min säng med de vanliga armarna runt mig. Längtar tills efter skolan då jag ska tillbringa min tid i sängen. Nice life

Känsliga läsare, titta bort!!!!


Okej, vem gråter inte till den videon? allvar?? kom igen, den är ju så sad??
man vill bara naw naw naw.
http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio

Emo tjej x10


Ännu en natt som slutar i tårar. Är jag efterbliven? Starting to wonder.. Hoppas verkligen hon får sin karma snart för jag börjar tröttna på att vänta. Att en liten nolla kan paja så mycket, jävla piss skit och mög. Örk och fy och blä på dig.


"Förtroende är som en pappersbit, när det en gång har skrynklats ihop så kommer sprickorna alltid finnas kvar" - Duktiga Arvid gör min kväll.


Skridskor med klassen


Snälla, gör mig en sista tjänst

För att inte gråta, fundera och få panik så ska jag spendera min tid med tetris och få ut min ilska genom att spela sönder det och bli asbra. Snart kommer Arvid och då ska det bli kramkalas för just nu behöver jag bara honom till 100. Världens finaste vän

Iskallt vatten när man ligger och sover.. "mys"



Idag mår jag inget annat än blö. Har tusen tankar i huvudet och allt är hullerombuller. Kul? nej. Åt glass på Picce innan vi tog bussen till Christian där det var fullt ös från alla utom mig. (Feelings sucks) Kom dock hem till Rasmus vid 3 efter en trip till Mc och missad buss så jag, Emmy, Anton och Ralle kurra ihop oss hos Ralle. Somna gott men fick inte sova länge innan Anton hällde iskallt vatten i huvudet på mig. "Tack Anton". Nu ska jag gosa lite med Emmy innan hon ska hem sen kommer Arvid för massa prat. Good feeling right now

Bitch please, I got my swag

Tumblr_ly5dqedw9y1r6vfqeo1_500_large

Jag vet hur du funkar, Jag kan dig ut och innan till så hälsa ditt hjärta att jag alltid håller det gömt


I guess I just meant that everyone should have a best friend like you and I really feel sorry for the people who don't have that.


5 saker jag stör mig på hos tjejer..

1. Tjejer som leker tröga.
2. Tjejer som är "prydliga" och nästintill säger rakt ut att alla andra är smuts.
3. Tjejer som inte vågar stå för vad dem gör.
4. Tjejer som skriver "kompis" på sms för att de inte vågar säga att de inte vill ha en kille.
5. Tjejer som tror de är överklass bara för de har märkeskläder.

Brooke, One tree hill

Tumblr_llzyy1ater1qg27obo1_500_large
Brooke sätter orden i min mun idag
Nu ska jag sätta på mig mitt happy face och vara glad resten av dagen för faktum är att jag gav min syster världens bästa födelsedags present idag och hon blev super glad. (Sen att jag sprang i ösregn och snöstorm endast för att komma hem tills innan hon vakna är bara en plus sak!!) Ikväll ska jag äta middag med familjen och fira min syster innan jag får skjuts till Emmy där vi förar och så innan vi tar oss till Ramlösa där vi ska fira Christian ikväll som fyller 18 år imorgon. Grattis i förskott vännen!!


-

635701d6dfa3_large_large

..

If a girl understands your bullshit, sticks through your mistakes, smiles even when you've done nothing for her, it's obvious she's a keeper but it's also obvious you don't deserve her

.

"Man ska förtjäna ett förtroende, det är inget man bara ger och tar sådär"


Skridskor på idrott? Wiho!


Nu ska jag av med mina kläder och in i duschen för att ta en lång kall dusch sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Wow på det (!!) Imorgon ska vi åka skridskor på idrotten. Jag och Moa taggar redan eftersom vi är så himla duktiga på det så ska vi klara det galant plus att foton ska tas haha. Hörs snart!

Mitt rum x2


Mitt rum för tillfället. Hade sängen utåt innan så den stod mitt i rummet men ändrade lite smått på det nu. Till våren ska det målas om och jag ska få göra om. Planerar att ha ett litet gammaldags skrivbord i det högra hörnet och sen en stor gosig stol i vänstra plus en ny matta, ny datastol och spegel osv. Har även bestämt mig att skita i att köpa en ny dator, istället lägga pengarna på att inreda mitt rum så som jag vill. Vad jag längtar!!

Nu är jag trött

I min familj har vi en mamma som aldrig slutar klaga, en pappa som aldrig vet vad han ska göra, en syster som aldrig är hemma och är hon hemma är hon inte vid oss och jag som är på mitt rum men det roliga är att börjar de bråka så kommenterar de aldrig att sarah har sin pojkvän här 24/7 eller sover borta hela tiden eller tar bilen när som och drar iväg och svarar inte när man ringer. Nej mig ska man klaga på för jag alltid sitter vid "facebook". Konstigt nog är jag den enda som tagit tag i mina läxor och försöker fixa dem så bra som möjligt men nej sånt ser inte dem. De ser bara facebook, facebook, facebook. Argh, ni tar kål på en. Nu ska jag dammsuga mitt rum och ta undan mina kläder.


En dålig dag


Sluta. Det är inte ens kul... Jag kommer bli arg...

Jag sa: SLUTA!!!!!!!!!!!!


Cookies makes the world better


Sitter med Arre och trötsäter båda två. Kakor gör saken lite bättre iallafall.. Puss

Svar på kommentar

Postat av: Olivia
Hej! Jag går i nian och läser din blogg dagligen men jag vet du gick på Jensen innan Olympia. Hur tyckte du den skolan var? Var det bra lärare och så? Tacksam för svar! :) kram
Svar: Hej :) Jensen var ingen höjdare för mig, strikta tider och lärare som var mer engagerade i att skolan skulle vara som ett företag än en skola. Väldigt överdrivet och man fick inte göra något. Jag klarar inte av sånt själv men en av min närmsta vänner går fortfarande kvar där och hon tycker det är okej i guess. Jag är dock inget fan av skolan. Alldeles för "wnb" procivitas. :) Men det är bara vad jag tycker, andra älskar den säkert. Bara det att många av mina vänner som gått där har bytat nu i andra terminen haha. Kram!

Dagens outfit


Har haft en rolig lektion idag, spanska. Den varade i en halvtimme ungefär. Resten av tiden spenderade jag med Alice i väntan på att hon skulle bli hämtad och jag ha ännu en lektion. Nu har jag precis ätit upp mina mackor och ska snart in till stan igen för fika innan jag träffar Arvid.

Sometimes I wonder what goes through your head when you hear my name


Har historielektion nu. Är äntligen lättad för min samhällsuppgift är inlämnad. (YES!!!!) Äntligen ska jag få vila. Idag ska jag hem, köpa godis och hyra film. Fyfan vad jag förtjänar det.... Typ.

Dagens outfit


Bara enkel, snabb och slapp outfit eftersom jag endast hade två lektioner idag så orka jag inte bry mig. Enda snygga killen på skolan har redan sett mig i morgonfrilla så who cares?

What doesn't kill you makes a fighter


Så länge sen, känns som en evighet sen det var du och jag
Haft förövrigt ett väldigt bra snack med Alice över facebook. Hon förstår mig verkligen, skönt att ha någon som gått igenom samma saker och verkligen fattar alla ord jag skriver. Lite glad över att det är spanska imorgon, första gången jag är positiv till det? wow.

Note: Jag är så trött på människor som klagar på andra. Säger inte att jag är oskyldig men att kalla andra människor äckliga för deras beteende är bara ett bevis på att du är likadan. Vem bryr sig om hur folk beter sig? Du gör säkerligen exakt likadant fast mot andra människor. Väx upp och sluta klaga på alla andra bara för du är egentligen trött på dig själv. Ingen är perfekt så varför klaga när folk försöker bara hitta sig själva, precis som du försöker göra? Man gör misstag, man lär sig av dem. Det betyder inte att man är en dålig människa för det.

Ain't a man alive that could take my father's place


1

Boys are like facebook. Once you figured how they work, they suddenly change


FML. Hatar datorer

JAG GER UPP. Ett 4 pappers långt arbete helt avklarat och fixat sen bara poff, it's gone.. Fml. Hur ska man förklara detta till sin lärare och vad är chansen att han ens tror på det? Brinn i helvetet. Nu ska jag göra ett nytt. Vad skoj detta ska bli. -.-

Don't waste time on thinking what could have been


Så skönt att börja halv 1. Dock vakna jag inte förrän lite över 11 så blev inget pluggande för mig men får ta igen det efter skolan. Gör ingenting. Idag är det en bra dag, eller nästan. Det enda som saknas är sol och värme. Annars så. Ni får se hela outfit senare för hinner ej nu tyvärr..


Svar till kommentarer

Anonym om Sometimes when people grow up, they grow apart:
Var har du köpt den tröjan? :D
Svar: Jag har köpt den på Gina Tricot i höstas. Fixade till mig den sista i Helsingborg (wiho)

Henna om Långt hår på mindre än ett år!!:
Hur sparade du till långt hår? TIPS?!
Svar: Haha, jag är den sista du ska fråga om tips för jag tycker det är onödigt att försöka kämpa med långt hår medans dem förstör det med att platta, locka osv. Jag låter bara mitt va, jag har det oftast i knut eller fläta. Plattar det väldigt sällan, jag använder mig av vanligt schampoo och balsam och använder aldrig någon hårinpackning eller så. Klipper mig aldrig men ändå så är mitt hår så himla bra faktiskt. Förlåt för dåligt svar men ja, haha :)

Majsan S om En bra dag:
Åh, din bruna tröja från Hunky Dory du visade outfit på i lördags är bara sååå fin! Har tänkt att beställa den från nätet men vet inte hur den är i storleken. Får man fråga vilken storlek du har i din? PS. Du har grym klädstil! :)
Svar: Åh min älskade tröja. Den är såå älskvärd haha. Jag har min i storlek xs eller s. Kommer inte ihåg just nu men den sitter perfekt. Så är du som jag så beställ xs. Är du större så ta s. Du kommer inte bli missnöjd, den är så skön och gosig. Tack så hemskt mycket, blir jätte glad! :)

En bra dag


Idag var det en bra dag. Inte ofta jag har en bra dag, tänkte inte så mycket på vad som har hänt. Väldigt skönt och jag fick för en gång skull tre timmar för mig själv uppslukad i en bok, precis som förr. Inte ofta jag hinner läsa mina favorit böcker men jag har fortfarande dem nära till hands när jag behöver dem. Idag läste jag ut "Expert på att rodna". åh den är så himla bra, handlar om en grym tjej som står på sig och har en jäkla attityd. Som jag på ett ungefär, känner igen mig så sjukt mycket i henne. Mer än vanligt, kan bero på att det som händer i boken har nyligen hänt mig..? Nu ska jag plugga vidare och vid 10 ikväll lägga mig i sängs och läsa vidare på Zlatan boken. Imorgon ska jag upp vid nio och plugga vidare.

"I just can't turn around and say goodbye now"

Ladies, don't forget about your pride when you fall for a boy who treats you like a idiot


Har en timmes lektion kvar med rent av bara köttning inför inlämning på Torsdag sen hem med åttan och plugga vidare. Min hög med plugg tar aldrig slut, det blir bara mer och mer.. Fml men imorgon börjar jag halv 1 vilket gör mig askalas glad. Sen 10.10 på Torsdag. Snart är det helg och jag kan inget annat än att längta som ett litet barn på julafton. Vi hörs senare, ciaoo

At some point, you have to realize that some people can stay in your heart but not in your life

Tumblr_lwv9pubxn61qadf4jo1_500_large
Hur gulliga är inte dessa? Negativa är att jag inte kan komma på vad filmen heter som dessa är med i. Minns bara att den är asbra och klockren. Sitter på matten förövrigt, gör ingenting förutom väntar på att få göra några uppgifter. Längtar tills jag får övningsköra igen, skojar inte. Det är så kul även fast jag inte är världens bästa... hehe

Dagens outfit


Ser tjock ut och färgerna är inte rätt men jag har en brun/grön kofta med en vit,brun och svart sjal och mina jeans samt ett vitt linne av något slag samt jeans och min favorit väska.

"It will be okay in the end, if it's not okay it's not the end"

"Doesn't mean I'm lonely when I'm alone"


Nu ska jag ta tag i det sista av plugget innan jag drar och gör mig i ordning för sängen. Är alldeles för trött idag så jag behöver min sömn. Är glad att alla mina fina skriver och frågar hur jag mår, även fast jag hatar att svara på den frågan så känns det skönt att dem finns där men nu har jag dragit ett streck över allt som hänt och planerar att aldrig mer nämna det. (Skönt!!) Hörs innan jag somnar. Puss

"Being a real man doesn't mean you sleep with 100 girls. It means you fight for one girl even when 99 others are chasing you.." / Louise Löfgren


Långt hår på mindre än ett år!!


Har fått långt hår eller hyfsat långt med tanke på att jag klippte av det till mindre än axlarna i April förra året. Glad över att mitt hår växer som ogräs. Ska låta det växa som jag hade det förr och denna gången ska inget klippas bort. Dock ska det färgas och fixat snart igen. Vill ha tillbaka min mörkröda nyans.

"Cry as much as you want but when you're done, you're not allowed to cry over the same reason again"


What doesn't kill you makes you stronger


Vi har ju lite problem här hemma. Jag har ingen dator förutom min skoldator och den är ju lite halvjobbig att sitta med eftersom det finns varken redigeringsprogram eller någon chans till att ladda ner något så är fast i ett litet dilemma och eftersom jag har varit världens tråkigaste person och gömt massvis från er så blir jag en väldigt tråkig människa men tyvärr kan jag inte dela med allt men snart så får ni reda på allt och då ska jag lova er att jag ska fixa min dator också så jag får någon hyfsad uppdatering och blir samtidigt en mycket roligare person haha. I helgen ska jag övningsköra, festa med Erica samt fira Sarah som fyller 19. TYVÄRR fyller jag år på en Tisdag detta året så ska försöka fixa med min tjejmiddag till helgen därpå. Nu ska jag isolera mig och plugga. Hörs senare ikväll, puss!


I think about the future, it scares me


Min fina Johanna ligger hemma och har det skoj med sin sjuka. Önskar egentligen att jag var sjuk för orkar inte skola men vad gör man.. Man måste ju. Såg nyss en video om hur folk reagerar olika på vilket folk som snor. Är det en tjej så hjälper dem henne, var det en vit kille så brydde dem sig inte men var det en svart kille, då ringde dem polisen direkt och försökte ta tag i honom, ta foto på honom osv. Lite konstigt och kul. Nu ska jag göra lololsamhäll och försöka göra klart min läxa tills imorgon. Ida är ju inte här så gör det själv nu.

It's like learning to fly or falling in love


Godmorgon. Nu ska jag ta bussen om 2 minuter så får gå ut nu men här har ni snabb kik på hur jag ser ut idag. Fler bilder kommer sen och uppdaterar som vanligt från skolan. Halv 9 till 2 eller 3 idag sen hem och plugga vidare. Lovley!!

Min Söndag


Min dag i bilder. Nu ska jag sätta igång och plugga eftersom vi har inlämning i veckan och tusen andra saker att göra. Fml.

If you think love is without pain, you mean friendship


Sitter med min fina och får höra om gårdagen. Snart kommer pappa och då ska jag övningsköra men tilldess skitsnack som är svinkul att höra.

Love life and it will love you back

Okej.. Saknade bloggen efter en natt plus att Erica smsade mig om att jag ungefär var dum i huvudet för nu hade inte hon något att läsa så jo.. Jag bloggar igen (nörd varning..). Nu ska jag sätta på min andra dator, lyssna på musik, göra v mig och sedan ut och övningsköra med pappa. Hörs senare idag!

So beautiful in any way she wants and needs

Nä nu lägger jag ner med bloggningen för ett tag. Behöver en paus från datorn och behöver fokusera mer på skolan och framför allt på mig själv, vänner och familj osv. Puss, hörs när vi hörs!

Come on skinny love, just last the year

Mål:
- Börja plugga
- Göra något med håret, dött och trist just nu..
- Fixa tillbaka alla mina kläder osv.
- Spara pengar till min födelsedag
- Köpa mina önskade jeans.
- Inse lite saker..


20:30 - "And I saw pictures in my head"


Tar bussen om en kvart in till stan för fika med min saknade Erica. Perfekt Lördag när båda är halvkrassliga och tackat nej till fest. Puss, festar ni så festa för mig med!!!

17:00 - "I'm already in love with the pain you give me everyday"


Tröja från Hunky Dory, Jeans från Crocker och strumpor med palmer.

Would you hold on to me forever?


2012 - Gått och blivit världens tröttaste människa. Buhuh...


He got time while I got freedom


Min andra dator har lagt av. Rip ♥♥
Ska dammsuga rummet osv innan jag drar mig mot stan. Vi hörs senare, tror det blir en hemma kväll idag för jag mår lite halvdant och jag ska upp och övningsköra imorgon. + plugga. Så tyvärr blir det seg uppdatering idag men slänger in några tidsinställda.


18:00 - "We try to make it work"


Spenderar min kväll med mina fina gosebjörnar. Ska till lussan nu, hörs senare. Puss

11:00 - It's never too late to fix things


Sitter just nu och saknar Magda. Fyfan vad kul vi hade tillsammans, tråkigt att vissa vänskaper försvinner när man börjar gymnasiet. Blö.. Får ta mig i kragen och höra av mig mer, förlåt för övrigt för att jag inte gjort det. Nu sitter jag i skolan, har väl kul (?) Förövrigt, forgot to tell you guys. Alla på min skola tror jag och Arvid är cp för alltid när vi ses springer vi mot varandra och hoppar fånigt och sen hoppar jag upp i hans famn men det gör väl alla med sina bästavänner, eller??

09:00 - Missing the feeling

Well.. Sometimes, I just miss having someone around. Someone to kiss in the rain, someone to wake up with everyday, someone to talk with when nobody else understand, someone to take stupid photos with and sometimes I just miss someone who cares..

07:30 - Idrott.. På morgonen.. Kan det bli värre?


Trött och vill inget annat än sova men nej. Ska ta bussen om en kvart för vi ska börja vår skoldag med att ha idrott. "Åh tack gud för ett underbart schema"

22:00 - Hur bra är inte Kelly Clarkson nu??


What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over 'cause you're gone
Kelly Clarkson – Stronger (What Doesn't Kill You)

21:40 - Dagens outfit


Glömde visa innan idag men här är vad jag hade på mig idag. :)

År 2011

Glömt att skriva något om det året så jag kan väl förklara att jag har haft ett underbart år. Jag har hittat vänner, jag har förlorat vänner och jag har insett en så sjukt mycket fakta. Jag har växt men också blivit känslosam. Jag hade min crew som var jätte omogna. Vi var verkligen cp men kul hade vi. Dock växer man olika mängder och jag växte väl ut från det för jag kände inte likadant längre. Jag bröt vänskapen med dem 2 på sommarlovet och det blev som ett stort hål för en av vännerna var tjejen jag delat alla tusen minnen med. Vi hade våra dagar då allt sög, det har alla men jag minns mest dem bra dagarna. Jag saknar henne än idag men vi växte ifrån varandra. Jag började gymnasiet och jag träffade Erica, fina gulliga Erica som omfattar mig totalt. Hon är så himla underbar så det finns inte, världens roligaste tjej och hon är precis som jag. Jag bytte sedan skola till Olympia. Vet inte riktigt varför, min enda anledning då var att jag saknade Isabelle, ni vet elle? Gjorde allt för henne och jag gjorde även ett val som jag ibland ångrar. Jag bytte skola för hennes skull. Tänkte att det var hon och jag föralltid liksom men lika så när jag väl började så var det inte samma sak för hon var en annan person, det var jag med men ni förstår. Det funkade inte i slutändan. Hon hade sina kretser och jag mina. Jag tycker om henne lika mycket som jag alltid gjort, inte alls det. Bara det att vi inte umgås längre. Jag började umgås med Moa, Ida och Beatrice. Vi har jätte kul tillsammans, jag började umgås med Lussan igen och första veckan jag börja på Olympia så träffade jag Cuppe, vilket ledde till att vi började snacka mer och mer. Vi började festa ihop, hans gäng och mitt. Jag träffade Rasmus första veckan också. Fina Rasmus som gjorde min höst bra medans allt annat varit skit. Jag umgicks mycket med Lovisa. Fyfan vad kul vi hade, spelar ingen roll vad hon säger nu om mig även fast det jag fått höra är lite werid (?) men jaja, peoples fakeness blö skit ni vet. Vi festade varje helg, vi gjorde massa skit och det var bland de roligaste jag gjort men även det mest stökigaste. Bråkade hela tiden med min familj, orkade ingenting. Sket i skolan och brydde mig inte ett dugg. Lite innan nyår började allting fixa sig. Jag började "leva" igen på mina egna villkor. Jag träffade fortfarande Rasmus, det var väl här det blev seriöst mellan mig och han. Vi sov över och hade skit bra tillsammans. Första gången jag känt att jag tyckt om någon på riktigt. Erik som jag träffat månader innan var bara sorg från min sida så det var inte likadant längre. Som dem flesta vet velar jag alltid, fram och tillbaka. Från och till. Jag velade på Rasmus, ångrar det ibland och ibland tänker jag "kanske inte ska vara han och jag". Ja ni fattar. Nu en månad sitter jag här och nu vet jag egentligen inte alls vad jag tycker om honom. Det hände en sak på nyår. Som gjorde att hela mitt liv som precis blivit bra rasade igen. Allting var liksom tipp topp och sen 2 sek senare blev alla mina känslor samlade och förvirrande. Sjukt hur en kille kan påverka en men ja, så var det. Men jag har lärt mig att bara säga skitsamma, för jag lever bara en gång. Jag har världens bästa vän Arvid och jag har min syster Lussan. Jag har världens roligaste killar i mitt liv och tjejerna som jag umgås med är det verkligen inget fel på. Jag hoppas att 2012 blir bättre än vad det varit nu. Men jag har fått nya vänner, jag har börjat umgås med mina gamla fina också vilket gör att jag är nöjd, jag är nöjd med mitt liv. Jag går i ettan och har hela livet framför mig. Fyller 16 om 19 dagar. Jag har ett halv år kvar tills jag slutar 1:an och får sommarlov. Iiih, Spelar ingen roll vad som händer just nu för jag vet vart jag har dem som betyder mest för mig och det är allt som räknas.


09:00 - Världen absoluta bästa vän ♥


Och ja, alla ni som påstår att vi kommer gifta oss. Vi har redan bestämt att är vi 30 + och singlar båda två så gifter vi oss. Så jag har ingen oro i kroppen över giftemål, Arvid är min plan B och jag är hans. Det finns ingen kille i världen som jag litar på mer än honom. Älskar dig bro


Utkast: Jan. 11, 2012

Julia om Don't ever judge anyone. You don't know their story and what's really going on:
Vad har du köpt din tröja?
Svar: Från H&M :)

Anonym om You know that love really hurts and we can't do anything about it:
Måste säga att du har en riktigt snygg klädstil!!
Svar: Tack så jätte mycket!!

Finding an ending is harder than finding a start

Det är när du förlåter, du kan gå vidare men hur kan man förlåta när personen som sårat dig har gett dig tårar som runnit ner för dina kinder, som har varit i dina tankar under sömnlösa nätter och som har gett dig skyldighet för något som aldrig var ditt fel. Personen som har gjort så du har svårt att le, även i det bästa stunderna. Varför förlåta när de inte är värda förlåtelsen? Det finns ingen förklaring eller bevisning som gör saken bättre för det har hänt. Det var inte ett misstag för det är ett val. Man väljer att göra något, ett misstag är något man kan ångra sen men när du är i den situationen mellan att välja den säkra vägen som leder till något positivt eller den andra vägen. Det finns inget rätt eller fel i valet, det är du och din vilja som väljer. Även om du vill gå vidare med hela ditt hjärta så kan du inte, inte förrän du förlåtit så här står jag nu, förlåter er båda två för allt ni gjort mot mig. För alla tårar som rann så förlåter jag er för ska jag vara fullständigt ärlig så tycker jag synd om er, jag tycker så synd om er båda två. En av er för du tydligen inte kan få något annat, du har ingenting, du betyder ingenting och du andra för att du krossa mig, mina känslor och allt som de innebär. Det är synd om dig för du skulle fått uppleva något underbart, något otroligt men du kommer aldrig få se den sidan av mig, inte ända in på djupet för du "förstörde" mig, ni båda två. Så tack för att ni gav mig lärdom att jag ska göra som jag alltid gjort, hålla det för mig själv. Så jag förlåter er, men jag kommer aldrig glömma. Jag kommer alltid ha den lilla biten kvar och påminnas om det varför jag försvinner när det händer något för nära. Och jag vill bara säga att det finns ingen som känner som jag gör just nu och det finns ingen som känner som just du gör nu heller för varje händelse har sin egen orsak, sin egen historia och det är de som sätter sina spår. Det finns ingen som har säga hur du ska tycka, känna eller göra för dem vet inte hur du har det. Även fast de har hänt likadant med dem så är inte det samma sak för det är en annan historia med en annan bakgrund och andra personer men som varje saga har sitt slut så har jag mitt slut med denna delen..


I got five fingers & the middle one is adressed to you


17:00 - Idag ska jag gosa ner i mig


Kom hem för en halvtimme sen. Åhh vad jag älskar min skola, så kul jag har varje dag. YÄY. Slängde på mig myskläderna direkt och nu ska jag ladda ner både How I met you mother och Big Bang Theory. Dock hämtar jag mackor och oboy medans jag väntar. Imorgon ska jag ta tag i alla mina läxor. Sitta kvar troligen med Ida (om du ser det nu idde så ska vi det!!) och börja träna inför provet som sker om mindre än en vecka. I helgen ska jag förövrigt festa, inte gjort det på länge (nyår senast.. wow!!!) Jipppiee

Min historia lektion


Taggar inför Historia..

Okej, försöker att lyssna..

Jag fattar NOLL...

Skjut mig.. 40 minuter kvar..

13.00 - No är kul

(Taken with picplz.)

12:00 - I skolan


"I believe in second chances, I just don't think everyone deserves them."


Dagens


Hope is the little voice you hear whisper "maybe" when it seems the entire world is shouting "no!"


11 saker som tjejer älskar..

11 saker som tjejer älskar:
 pojkar som börjar skriva i chatten.
 killar som skriver långa sms om hur mycket de tycker om dig. (bögvarning)
 pojkar som kramar dig bakifrån.
 pojkar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
 pojkar som kysser dig om du skriker på dem.
 pojkar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
 pojkar vågar att visa känslor för dig framför andra.
 pojkar som ger/lånar ut sin hoodie.
 pojkar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
 pojkar som alltid tar din hand.
 pojkar som älskar dig för vem du är.
Tumblr_ltp4692dip1qg38ico1_500_large

Sometimes when people grow up, they grow apart

(Taken with picplz.)
"Bitch, please..your vagina has been used more than Google"
Klockren status från Emmys facebook. Nu har jag spenderat tid vid webben och ska snart gå & lägga mig. Ska upp halv nio imorgon trots att jag börjar halv 1. Kul, godnatt


Are you feeling pointless? aw, sorry but you are


Nu ska jag ner och duscha sen gör något vettigt i livet.. Typ spela tetris!!

I heard you're all alone now, too bad for you


Revenge? On you? Nah, I'm too lazy. I'm just gonna sit here and let karma fuck you up.

Detta är du sofie

Till sofie från Ida:
Detta är du

Be who you are and say what you feel cuz' those who mind, don't matter and does who matters, don't mind

Koča a Pola ♥ on We Heart It. http://weheartit.com/entry/20837031


Some friends share an everlasting band, like you & me


Webbat med en söt filur. Spelat tetris. Fixat med plugg. Spenderat alldeles för mycket tid vid weheartit. Tittat igenom gamla videoklipp från Holsta. Nu fortsätter jag med we♥it. Postar alla mina foton på min tumblr senare, glöm inte den. www.regulardays.tumblr.com

Ny facebook!!

Min facebook har blivit hackat så har anmält den osv.
Nu är jag på Sofie Smith men med denna som profilbild ->
 


Jag har känslor utan uppehåll så jag har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av


Melissa Horns album spelas om och om igen. Nu ska jag sätta igång och städa hela garderoben endast för att och jag måste få något annat att tänka på innan jag sitter och bölar igen, orkar ej.. chingeling

The difference between you two is that he is not you


You don't have to worry


Stack till Lus igår, köpte godis och kollade oth. Åkte och träffade gustav o co. ett tag innan vi hamna i soffan igen med oth hela natten. Somna gott och efter en panpizza imorse kom pappa och hämtade mig. Åkte ut till döshult där vi varit nu hela dagen och övningskört. Fyfam vad kul det var, äkta talang hehe. Nu ska jag dricka varm oboy och fixa lite inför imorgon eftersom det är skola... fml. Puss


Only a few people care. The rest are just curious


Fick med mig en sjukt mysig tröja från Object och Linne från H&M + trosor på rean.

You know that love really hurts and we can't do anything about it


Dagens klädsel när jag var i stan och fixade lite grejer med Mamma.

I can't accept that our story doesn't have a good ending. - Lucas Scott, One Tree Hill


Spenderar dagen på IH med Lus, sen troligen fest med hela gänget på kvällen samt sleepover hos Lus. På måndag börjar vi skolan, nu saknar jag det inte alls...

You can light up my whole town like nobody else


Står inför ett stort val. Antingen läser jag vidare i boken som jag lånat av morfar eller så sätter jag på oth och förhoppningsvis somnar innan 3. Gissar på att det blir oth för jag är så trött just nu så jag kan somna stående. Imorgon ska jag upp tidigt för att kolla fotboll med Lus, Arvid och co. Ses kanske nere på ih om vi har tur. Eskooo. Godnatt mina fina

When you lose something you can't replace


Finns ingen som ersätter den platsen du har och den platsen du alltid kommer ha hos mig.


Nyår x2


Saknar nyår, saknar lussans hus, saknar att slippa alla för några dar!!
I min familj får man inte vara ledsen, då klagar dem på en. Typ som när man står i sin egna värld och tänker på det som hänt så skriker dem "sofie!!!" så man bara "vad??" sen 10 sekunder senare hatar dem en. "Din dåliga attityd osvosvovs" men för helvete, ni vet alla 3 vad som har hänt och jag har varit asledsen över det i 5 dagar. Vad tror ni? Att allting ska försvinna på en minut? sen kan man inte berätta om det för då säger den ena "varför bryr du dig ens?! blablabla". men ok, alla kanske inte är så jäkla känslokalla som ni kan va, grattis till det. Dock vet jag att jag har varit sur men det är hela anledningen, för jag vill inte prata med någon just nu. Nu ska jag till mormor och morfar med hela familjen som hatar mig. Loving lifeee


Love is hard to understand if you've never been there

Tumblr_lnpup1jon91qh5tpso1_500_largeTumblr_lwzltqbtax1qliqtvo1_500_large

SAKNAR SKOLAN. RÄTT SJUKT

(Taken with picplz.)


Don't try to push me down just because I'm above you


Sitter hos Arvid med Lillen och ska kolla film. Har precis tagit bort över 100 stycken vänner på facebook. Stolt över mig själv att jag ens orka, ska fortsätta radera mer imorgon. Dock spenderar jag hela dagen hos min mormor och morfar. Saknar just nu Turkiet med Mamma mer än något annat, så skönt det var att slippa alla andra. Ciao

Don't think for a second that I have forgot about you


Precis vaknat.. och jag som sa att jag skulle kolla fotboll med Lus och dem. Ajdå.. Arvid kommer väl närsom och jag ska försöka få i mig lite mat innan dess. Sen ska jag städa, fixa och ordna på mitt rum innan jag hittar på något med han ikväll. Lus ska jag också få tag i för måste hämta alla mina grejer där.. Halva garderoben, min dator och ja allt..

-

“You always have a choice. It's just that some people make the wrong one.”
Nicholas Sparks, The Guardian

Taget från Alice blogg och ja, den passar perfekt in på allt som händer just nu.


Bloggar jag läser...

Mode/intressant bloggen: http://alicemazing.blogg.se/
Roligaste bloggen: http://www.ssofiaolssons.blogg.se/
Finaste bloggen: http://www.juliaahakansson.blogg.se/
Cp bloggen: http://idaassarsson.devote.se/
"Känner igen mig" bloggen: http://omass.blogg.se/
Gulliga bloggen: http://johannaeks.blogg.se/
Irriterande bloggen(endast för hon uppdaterar så segt): http://jonnal.blogg.se/
Kärleks bloggen: http://fridamatilda.devote.se/


I'm not telling you it is going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it


Vill tillbaka till ögonblicket han kom ut på scen. Då han sjöng alla mina favorit låtar och i just detta ögonblicket älskade jag mitt liv mer än någonsin. Saknar Jojje förövrigt men ses direkt när hon kommer hem. Har föresten kommit på mina nyårslöften, sisådär 5 dagar senare. Dock berättar jag inte dem förrän i slutet av nästa år (beroende på om vi lever då..) så ska vi se om jag har lyckats. Puss godnatt fina!

The worlds greatest


-

Tumblr_lxa1dpnu1u1r6vfqeo1_500_large


Don't blame it on me. It was you and only you

Försöker sova. Hur bra går det? Inte speciellt lyckat. Nu blir det stylisterna och päron. Godnatt alla ni som sover eller är vakna.

It's hard to move on when you leave so much behind

Tumblr_luzh0mmssb1qbb77eo1_500_large
Har precis lagt mig i min säng och kommer nog spendera resten av min kväll här. Ska sätta på Oth och försöka somna inatt. Blev noll timmar sömn inatt, ingen mat och jag är inte hungrig. Jag vill bara vara själv, helt för mig själv.

GA hallen

Spenderar min förmiddag i GA hallen och kollar fotboll. Skönt att inte ha någon mobil så försöker få bort gårdagens händelse ur huvudet. Aldrig blivit så förmjukad av en kille förr, men någon gång måste va första gången i guess. Nu ska jag kolla vidare, puss!


I wish love was like volleyball. You scream "mine" and every little bitch backs off..

Tumblr_luaspcajo11r5updso1_500_large
Vet inte vad jag gör vaken nu, kan varken sova för varje gång jag försöker ser jag allting framför mig. Känns "bekvämt". Ska försöka kolla vidare på tvn och hitta något att underhålla mig med. Om cirka 2 timmar ska vi upp igen för att ta oss till ga hallen för att se Lillen o co spela. Kanske får mig på bättre tankar.. Bloggar när jag känner, pallar osv.

Finner inga ord över hur mycket jag äcklas av er

Vem försökte jag lura, jag visste hela tiden, har ju lärt mig att va ensam. Sånt e livet, ingenting är som det ska längre, rasar ner igen och blundar för det som händer. Det går aldrig bra när man satsar allt man har, man går in för en sak och blir lämnad kvar. För det e över nu och jag känner mig krossad, allt går i bitar så fort jag börjar hoppas.

The friendship I got with you is unreplaceable


Världens bästa och finaste vän som jag någonsin kan önska mig.
Den bästa killen i mitt liv.


Shake that bottle and make it pop

Vi hörs när vi hörs. Nytt år och om 30 dagar fyller jag 16 år. WOW. Nyår var asgrymt förutom att jag var nykter medans alla andra var fulla. Why? Ett av mina nyårslöfte. HEHE


GOTT NYTT ÅR!

Paris new years eve on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19424088

RSS 2.0