Jag vet inte hur jag ska vara när jag är med dig

Sitter på sängen just nu och har precis vaknat. Slängt på mig träningsstället som alla måste åka i. Wohoo, alltid lika kul med sånt. Ska gå och äta frukost strax. Bara ladda ner de sista låtarna och sen packa ner allting så jag har det. Jag ska packa ner:
Tandborste
Converse
Plattång
Borste

Nu måste jag skynda mig så jag hinner sleepa lite vid tvn innan jag och far drar oss ut i mörkret (ja, det är fett svart ute just nu.. undrar varför liksom?!?!)


Bye Sweden, Hello Tjeckien

Skjut mig. Är dödstrött men har inte fixat klart så måste göra det innan jag går och lägger mig. Får hoppas jag blir klar med allting snart för jag vill bara sova nu så jag är lite pigg imorgon iallafall. Känner att jag kommer somna först imorgon på bussen men äsh, vad gör det haha.. Godnatt kära läsare!
Vi hörs på Måndag, ha det skit bra tillsdess och sakna mig inte allt för mycket (vet redan en som kommer göra det!) puss mina fina bebosar
Tycker om er så mycket!!


Nu är det bara du, ingen annan bara du

Springer runder som en yrhöna och håller på att packa ner allt man kan tänka sig, kan sätta en tia på att jag har med mig alldeles för mycket men äsh, vad gör det om 100 år? Är övertaggad och kommer inte kunna somna inatt men det gör ingenting eftersom jag kommer ha 12 timmar på mig att sova på en buss bredvid Elin, Issa och Lussan. Nu blir det att fortsätta packa och ladda ner musik så jag har massvis musik tills imorgon. Oj, vad jag längtar wohoo!
skriver latero


I want to watch the sunset with you, fall asleep at night with you and kiss you whenever I want


SPRING/SUMMER FEELING


WE'RE GOING TO...


Kan ni gissa vart jag och mitt lag ska om någon dag? Dvs. ONSDAG!!!!

I look at the stars and dream that the universe was ours


Gammal outfit från någon vecka sen, när jag väl ser sånna här bilder så saknar jag mitt långa hår men det växer snabbt får jag hoppas. Jag har testat och jag har insett, jag är ingen korthårig tjej. Jag älskar långt hår som jag kan kasta och slänga med, haha. Just nu sitter jag vid datorn som har en gnutta batteri kvar och läser så många bloggar som jag hinner med. Ska även ställa in ett tidsinställt inlägg så ni får reda på denna otroligt roliga sak som kommer hända mig inom de närmaste 24 timmarna, omg.. kan inte sluta le hihi. cya!

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness

Tumblr_liqrshulzp1qa2yuso1_500_largeP3270016_largeP3270006u_large
3 outfits som gör mig varm inombords!!
Oj igår var det en hög statistik även fast jag inte bloggade. Hade mina anledningar, jag spelade två matcher och sen när jag väl kom hem fick jag sätta mig med matten och när jag väl hade tid till att blogga, gissa? då har jag inget batteri på datorn.. tyvärr! men idag ska jag blogga, jag ska visa er lite bilder och försöka vara lite socialare mot er. Jag ska även berätta en sak som har varit hemligt under hela tiden men idag.. då berättar jag hehe. men nu måste jag gå, är i skolan och håller på med engelskan. wohoo!
cya!

En del av shoppingen


All that I wanna do, is be with you


Kvällens klädsel blir byxor från Lindex, Linne från Indiska och Skjorta från HunkyDory. Nu måste jag rusa, vi hörs ikväll kanske om jag hinner. cya!


If tomorrow never comes, would you know how much i love you


Johans födelsedags fest, riktigt lyckad faktiskt!
Längtar lite smått tills ikväll för då ska jag spendera kvällen med de tre härliga tjejerna Emmy, Johanna och Johanna. Småfira Emmy eftersom hon fyllde år i Torsdags. Ska börja göra mig i ordning nu och även göra lite matte innan jag börjar leta kläder. Känner på mig att de kan ta ett tag för jag har ingen aning vad jag ska ha på mig.. Hm.. får se vad vi hittar på. cya!

With friendship, it doesn't matter how long you've known each other or how many fights you've had. What matters is who said "I'll be there for you" and always was, and still is

jag saknar min bästa vän, så fruktansvärt mycket

I will never be enough for you, you've made it clear now


Riktigt mysigt och kul igår. Stack till pistachia senare på kvällen för att äta mina favorit chokladdoppadefrukter och träffade även på ett gäng härliga tjejer som vi spenderade resten av kvällen med. Jätte bra Fredag after all. Nu ska jag sätta igång med min städning/tömma garderob/göra v mig innan jag drar mot Emmy för att fira hennes födelsedag som skedde i Torsdags. Vi hörs senare under dagen, cya!


Myskväll


Sitter inne hos Elin och håller på att fixa oss för en myskväll i stan med Elina, Mimi och Agnes. Vi ska strax gå så hinner bara lägga in en snabb bild över hur jag ser ut ikväll hehe. Vi får höras senare istället, sorry. cya!

your past never defines your future


Tröja från H&M och gröna byxor från only, samt smycken, klocka och en sjal
Tyvärr får min fina tidning vänta tills ikväll för nu ska jag ner och byta om innan jag drar och möter upp Elin för att sedan rulla vidare mot träning. Får rappa på nu, cya!

Truth is, I can't feel things like I did once


Kollat O.C sen tre så har inte haft tid och blogga men skolan var riktigt chill idag wiho. Ska göra klart no artikeln nu sen brodera lite på min börs och sen blir det H&M Katalogen, wohooo! De bästa jag vet, min bibel typ. Alltid när jag var liten satt jag och kryssade i allt jag ville ha och när tidningen kom sa alltid mamma "fiffi, din bibel är här" hehe. cya!


Följd fråga angående Lbs

lois om Angående Ljud och bild skolan:
ska du fortfarande söka dit trots detta? dem äter på vittra med mat från sorex, Sveriges mest sämsta matlagning. haha !
svar: De är väl inte de som gör skolan dålig? Jag äter redan den maten på min skola så jag är van. De blir nog inga problem för mig OM jag bestämmer mig för att gå där. Jag har sökt dit för att jag gillar skolan, maten kan jag äta för den har jag ätit de senaste nio åren och jag har klarat mig bra sen dess. Men som sagt, jag har INTE bestämt mig. Haha?


Ska hoppa in i duschen nu för att sedan springa och hämta kameran som ligger i bilen. Fotona kommer tyvärr inte idag, so sorry! men de kommer imorgon om kameran fungerar som den ska. Har precis varit på Ltu och träffat alla tjejer igen, riktigt kul. Som man har saknat "laget" där, riktigt härliga tjejer!

Med blödande hjärta, sträcker svedda vingar sig till flykt


Linne - Zara basic, tröja - Bikbok, sjal - Spirit stores
Börjat vänja mig vid de korta håret. Ni som inte förstod igår så har jag klippt av mitt hår, jag har haft långt hår hela tiden som ni vet så nu tog frisören saxen och klippte bort allihopa. Nu är det till lite längre än axlarna men om cirka en månad har de växt ut igen så de gör ingenting. Rätt skönt ändå hehe. Kom hem från skolan för en timme sedan och sen dess har jag börjat ta upp matteböckerna och gjort klart lite mer med vår tidning som vi håller på med i skolan. Känns ändå som jag ligger rätt bra till men har fortfarande mycket kvar så ska fortsätta nu, cya!

UPDATE: Checkar in senare och då kommer de inlägget på mina nya kläder, jag ska bara vänta på kameran som kommer när mammi kommer hem hehe.

Hur kan man va ensam men aldrig få va själv


Två härliga bilder från idag, snacka om att jag gillar min crew i skolan. Haha nog de mest udda människorna jag någonsin träffat!
Sitter just nu och snackar med Adam, ska strax lägga på eftersom jag ska vara duktig idag och sova tidigt. Har gjort klart tre kapitel matte idag och hela min no uppgift plus fixat med manuset, mattestatestikerna och försökt fixa lite mer på vår layout. Nu kan fan i mig inte mina lärare klaga på något, men ska sova nu. cya!


Angående Ljud och bild skolan

lois om He won't ever get enough, once he gets a little touch:
ja hade för mig att du skrev att du skulle söka till lbs ?? läs denna artikeln som var i hd
http://hd.se/helsingborg/2011/02/23/skolinspektionskritik-mot-ljud-och/

Svar: Japp, jag har läst och hört om det men jag och Alicia(en som också ska söka dit) har pratat med både elever och lärare samt rektorn och som du kanske vet eller inte så har de två program som nästan bara killar gå på och de är många utav dem som inte visar sig på lektionerna. Så varför ska lärarna bry sig? Jag tycker de bara är bra för man ska ta eget ansvar när man går på gymnasiet. Bara för att folk inte får godkänt betyder inte det att skolan är dålig, de är ju eleverna själva eftersom de inte pluggar? Så svårt är det inte att få godkänt i alla ämnen. Jag känner folk som går där och de pluggar väldigt lite men har ändå g-vg i betyg. Man får vad man gör det till. Kram

He won't ever get enough, once he gets a little touch


Nu har jag gjort klart min drogartikel, det tog hela kvällen ungefär. Ska fortsätta med min matte nu medans knarka vatten, haha fattar ni ironin? hahaha. Har ont i huvudet för dem som inte fatta och jag ska dricka mycket vatten. Har fått hem paket med ett sött linne och bikini, jag visar imorgon + de andra kläderna jag inte visat ännu. Ojoj, nu blir det mat. cya!


Det finns inget mer jag kan göra för dig, du blir aldrig nöjd


SER NI NÅGON SKILLNAD?
Blir ingen träning idag för måste fokusera på plugget. Ska göra klart no artiklen och alla mina matteuppgifter som är till denna och nästa vecka. Vi hörs ikväll om jag kommer bort från allt. cya!

Sometimes letting go is easier than trying again


Detta var vad jag hade på mig i Fredags när vi var på bio. Har glömt att visa er men jag hade converse, jeans från crocker, blus från Gina Tricot, Sjal från Vero moda och jacka från Zara (dvs. Elins). Världens gosigaste jacka plus att den luktar asgott, Elin lukt Mhmm... Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. cya!
En del matte blev gjord idag också, duktigt. Imorgon blir det massa no och matte. Älskar mitt liv.. nat

Festfolk

festfolk
Hej vackra lista. Du är bra att ha när man är seg och vill dö.


*Vänta* ska bara ta min tid och bry mig om vad andra tycker.. fast ne

Hatar:
- Pinsamma tjejer som inte har lärt sig svenska ordentligt ännu. De ska inte vara H på slutet av sluta. Svårt att förstå?
- Plugg eftersom jag aldrig kan plugga ordentligt
- Jullebulle, för jag har inte träffat min björn på veckor
Älskar:
- Bara några få dagar tills allt bra händer, dock tänker jag inte berätta
- Frihet
- Sommaren



Komigen nu Soffe, sätt dig och plugga istället för att lyssna på låtar och längta till sommaren.


Jag vägrar inse att du sviker mig alltid


God eftermiddag. Jag kom hem för ett tag sen men tragisk nog föll jag för soffan och tvn men nu har jag dragit mig till den fula gröna stolen på mitt rum. Ska sätta igång med matten nu, ska göra cirka fyra kapitel. How funny, aa fast ne. Måste plugga nu, cya!
26 dagar kvar ♥♥


Att fejka ett leende är de enda du är bra på


Min älskling + min säng + angry birds = min kväll wihooo
Eftersom "kära" Adam klarade banan jag hade problem med så kan jag nu fortsätta spela utan skrika SKJUT MIG! var tredje-fjärde sekund. yäy, my life is saved from the black future! (ingen aning om vad jag snackar om men glad är jag..) hejsvej

Never forget your friends because someday they might forget you instead


En heldag hos Adam slår aldrig fel. Blev film och snack plus lite sömn för min del. Vi såg The Fighter och lite two and a half men. Stack sedan till maxi med mamma, tyvärr blev det inget gotte men när jag kom hem låg det nya vita linnen på min säng och en ny hängare där jag kan hänga alla mina sjalar/halsdukar. Tack mor! Nu blir det de sista avsnitten av stylisterna innan det blir mat och skype snack med Elina. cya! 


I'd like to own you, just like you own my heart


Jag vet inte vad jag tycker eller vad jag vill. de enda jag vet är att jag aldrig vill förlora dig


Design ain't working for me

Någorlunda bättre design har det väl blivit? men nöjd? inte på långa vägar.. kommer troligen sätta mig någon dag och göra om hela designen från grunden. Jag vill bli nöjd...
UPDATE: Helnöjd med designen just nu, tog en gammal som jag hade sparat. Damn vad många designer jag gjorde innan haha. cya!

I love pictures because the thing about them is that they never change. Even if the people in it do


Efter en lång dag i Malmö så fick jag ändån med mig några finingar hem. Visar imorgon om jag hinner. Får se hur allting blir imorgon, beroende på om jag mår bättre/sämre. Men en sak som jag har kommit på nu som är rätt lustigt att vid samma tid varje helg så ringer Adam mig, lika glad varje gång. Känns som en vana, borde stänga av mobilen hädanefter.. Nu ska jag krypa till korgs och kolla någon film, cya!

Well my world was crashing all around me and all my hope was gone but I have my angels beside me all the time


Att bli överraskad av några fina vänner som de två där ovanför är nog de bästa som har hänt mig på länge. De visste att jag inte mådde bra men ändå kom de med godis och film som vi spenderade kvällen med. Hur bra? Nja, ni kan nog inte förstå hur mycket jag uppskattar mina fina vänner, de bästa jag någonsin kommer ha i mitt liv. (utan krydd!!) Nu ska vi snacka lite och mysa innan de ska dra sig hemåt och jag ska krypa till korgs för imorgon blir de upp tidigt för att dömma match med Elin och några fler. cya!


It's funny how someone you love could destroy you if they wanted


Åker till malmö med Mamma för att hälsa på mormor och morfar + lite annat. Har inte träffat dem på ett tag så det blir nog kul. Ska ta med mig kameran för en gång skull så vi kan få lite nya bilder. Mår inte så jätte bra så det ska bli skönt att åka ner där ett tag. cya!


I don't think I will be good enough for anyone.. and that really scares me


Skåne FF, åh vad jag saknar er allihopa!
Haft en riktigt grym kväll med Elina och Elin. Var på bio följd av max och sedan ett tusentals skrattanfall genom att se Elina och Elin i 3D glasögon, haha. Utan problem så kan de göra en heldag genom att se dem. Ska dra mig i sängs med någon film. Vi hörs imorgon, har inte mått toppen under hela veckan så får hoppas det blir bättre imorgon. cya!

The best revenge of all: Happiness. Nothing drives people crazier than seeing someone have a good fucking life


Fint lockigt hår har jag fått på köpet av att jag får min feta räkning på mobilen som numera min mor och far vill strypa mig över (överdrift, jag vet!!) men orkade inte fixa håret idag så får gå med de lockiga i skolan. Agnes kommenterade det i Tisdags att jag hade fått lockigt hår och henne har jag känt sen dagis haha, bra koll snygga du! Nu ska jag återgå till mitt arbete som jag är strax klar med. Ska hänga med Issa till frisören efter skolan så när jag väl är hemma så uppdaterar jag (får fjäska mig till att få låna någons dator..) Vet inte vad som händer ikväll, hur det blir osv. men en del planer ska jag ha inräknat men får se.. cya!


no one

arvid nilsson är bäst!<3

 


Some people are lonley because they build walls instead of bridges

Tumblr_li7agdth7c1qe67jao1_500_largeTumblr_li6q3zionk1qi45uqo1_500_large
Sitter i skolan med min vackra tjej bredvid mig, Elina. Haft eget arbete nästan hela dagen så egentligen helt onödig skoldag men fick de mesta gjort nu så slipper plugga i helgen. Får hoppas på att det blir en bra helg trotsallt, trött och sliten. Vill egentligen bara gömma mig under täcket och försvinna för någon dag eller två men no, inte i mitt liv finns det ingen tid haha. Nu ska jag vara social mot Elina, cya!

Precis för ett ögonblick var du inte som alla andra men jag hade fel, precis som förr


Folk säger att tjejer alltid måste berätta allt för varandra men tjejer har hemligheter som bara är deras, till skillnad från vissa killar.. irriterande.
Efter tvtittande och snack med Adam över telefon så blir det nu sängen och lite mobilspel innan jag somnar, ha det bra så hörs vi imorgon. cya!


According to greek mythology, humans were originally created with 4 arms, 4 legs and a head with 2 faces. Fearing their power Zeus split them into two separate parts, condemning them to spend their lives in search of their other halves


Haha, fasiken vad jag tycker om våra gamla bilder!
Sitter här med Elin och skrattar sönder åt våra gamla bilder. Sötheten har det nog aldrig varit fel på haha. Snart ska Elin cykla hem för att se Grey's precis som jag ska göra. Sitter tillfälligt vid min pappas dator men ack, det får jag ej länge till.. Ingen dator på ett tag, känns inte världens bästa men ska försöka ordna så snart som möjligt. Robin kom hit innan idag och "hjälpte" mig med matten men till stor del satt han och skrattade åt gamla foton på mig, snällhet är något han saknar iallafall. Cya!
14 dagar kvar & 30 dagar kvar, wihoooo


Follow you until the end


↑ Här kan ni klicka för att komma direkt till bloglovin och kunna följa mig. Gjort min egna lilla skylt så får hoppas ni hittar den. Den finns i menyn, bara klicka på det så kommer ni direkt!

Blus från Zara och jeans från crocker
Nationella i biologi idag, kändes blö men det gick väl ändå ok jämfört med vad jag trodde så inga förväntningar. Ska sätta mig med matten nu och jobba så kan inte uppdatera idag heller speciellt mycket.
1 - mår inte så bra
2 - ingen mobil
3 - ingen data
4 - plugg

ANYTHING THAT IS WORTH HAVING, IS SURE ENOUGH WORTH FIGHTING FOR.


Gamla bilder från min förra dator där jag numera får sitta bänkad eftersom min laddare funkar inte till min laptop. Sjukt irriterande men söt är jag väl ändå under sommaren 2009? Ska in till hemköp snabbt och köpa något till nationella imorgon. sen blir det träning, cya!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
Skaffat bloglovin nu, så följ mig där så missar ni inte något inlägg!
Kommer sätta in en bloglovin grej på menyn men inte ännu men följ nu mig!!

Relationships are worth fighting for but sometimes you can't be the only one fighting


Tips till alla er där ute som ska shoppa, spring in på Gina tricot och kolla denna snygga blus för 149 kr!
Oj vad sjukt.. de enda jag vill göra nu är att shoppa men precis när jag får den känslan har mina pengar tagit slut på kontot, inte okej.. Denna månaden är de en enda sak jag ska köpa och de är min efterlängtade longboard som jag verkligen vill ha, något jag kommer åka på istället för att cykla varje dag till skolan. Läängtar!
Nu ska jag ta hand om de sista av min matte sen blir det lite no innan jag drar mig mot träning. cya!

Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra som jag sa, när du ringde idag. Jag ljuger så bra


Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll. Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen, Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred, Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha som jag sa, när du ringde idag. Oh, Jag ljuger så bra.
Du kanske tror jag ligger här och gråter men baby där har du fel
man mister en så står där tusen åter, jag går och shoppar och dricker dyra drinkar
Och jag tänker bara på mig


We're teenagers. We're still learning


Nu har jag spenderat hälften av kvällen med min idrottsreflektion som ska vara klar på fredag. En läxa kan tas bort från min lilla lapp. Imorgon blir det ytterligare en dag spenderad av plugg men ska även ta mig i kragen och dra mig mot träningen för att kunna träna med mina nya favvisar (skorna). Nu blir det chruncy och tv. cya!

love is only a word that describe a feeling, nothing more


Hallå mina snyggingar. Sitter numera hos Mimi för en del plugg och vi ska banne mig vara duktiga så har inte tid att skriva nu, vi hörs när jag är hemma. cya!

The quite time that comes when someone tells you that they love you



Nu ska jag slänga mig i säng efter ett evigt letande efter en jädrans ledighets blankett och ett evigt fixande med lite bilder som numera sitter uppe på min vägg, kommer visa bilder imorgon lite gullig är jag trotsallt. aw, gulliga soffe = High Five (till mig själv) vi hörs imorgon, cya!

Udda eller vadå?


Robin är udda.. Han tror han är cool på sin profilbild men har inte fattat ännu att han ser ut som en liten tomte som precis har lämnat julklapparna.. äsh får låtsas som ingenting för att göra honom lite glad. Söt är min fjant ändå </3
Nu ska jag försöka rensa lite snabbt ur mina lådor innan jag slänger mig i soffan för att umgås lite med far och mor.. Oj vad jag är gullig av mig.. High five soffe!

Throw the good and the bad, we are all just humans

Eftersom jag inte ser så mycket tv så slog jag på den nu och tittade på nyheterna för att få reda på mer vad de gäller tsunamin i Japan. Riktigt tragiskt och hemskt. Över 300 människor döda och antalet ökar hela tiden. Vet ni om att när tsunamin slog in i Japan så flyttades deras landsyta 2 meter vilket gjorde att alla hus skadade och över 50 jordskall kom efteråt. Så nu ska alla här på min blogg tänka över hur jädrans bra ni har det och sluta böla över små saker. En tyst "minut" för dem som har omkommit eller förlorat någon i denna händelsen.
Rest in peace ♥


I act like you act towards me so before you call me a bitch, think about why I behave so


TO DO-LIST:
- Göra klart min idrottsreflektion och plugga no tills nationella
- Rensa lådorna på mitt rum
- Rensa garderoben
- Fundera lite över annonsen som vi ska ha i vårt projekt
Detta ska jag vara klar med idag så det är bara att sätta igång, vi hörs under tiden. cya!


Party all night and sleep all day and throw all my problems away, my life would be eeeasy


Godmorgon. Det finns nog inga ord för hur glad jag är, speciellt för en av mina bästa vänner. Du förtjänar allt bra, glöm aldrig det hjärtat! Kvällen igår blev riktigt lyckad faktiskt, började hemma hos Mimi där alla typ hade skrattanfall åt varenda sak vi sa. Vi började röra oss mot Johan vid halv nio och där möttes vi av ett härligt killgäng som vi spendera resten av kvällen/natten med. Riktigt kul och Grattis Johan ännu en gång. Bilderna från igår kommer nog upp på facebook inom de senaste timmarna så då kommer de här också, fast kanske inte alla. Bara dem som är lite normala haha, men nu ska jag hoppa in i duschen. cya!

I know it's not much but it's the best I can do, My gift is my song and this one's for you


Jag tycker om oss, precis som vi är
Ska börja röra mig mot elle för att hjälpa henne med klädval men först måste jag äta sen blir det att träffa upp de andra och dra till Johans fest och fira hans födelsedag som skedde under veckan, Grattis Johan!! (i efterskott dvs) nu måste jag skynda, vi hörs imorgon eller inatt? cya! Kläder och sånt får ni väl se på bilder om det tags några hehe eller så visar jag senare.


Bloggbråk mellan 15-16 åringar. Wow vad coolt!!! fast ne

Något jag måste säga till om är bloggbråk mellan folk som är 15-16 år. Haha, vad leker ni? storbloggare eller? Om ni ska sitta och klaga på folk att de har likadan design som du, gör en ny design? gör en design som är jätte avancerad så ingen annan kan göra likadan. Vem fan bryr sig när det gäller en design? eller något ord? Ha inte någon enkel design då om du inte vill att folk ska ha likadan men sitt inte och skriv till andra och kommenterar deras bloggar och påminner dem om det. Vem fan bryr sig? Det är väl inte designen som gör det? det är väll vad du skriver som betyder något? eller har jag fel? Rätta mig isåfall!
Trött på att jag får se ledsna miner bara för att ni ska komma med er mening. Come on, du har "härmat" mig med en sak jag hade innan och din kompis "härmade" mig och mina 3 vänners blogg innan med en sak? VEM FAN BRYR SIG?! Va glad över att någon tycker det är fint istället?


SKJUT MIG

Nu ska jag göra v mig för att sedan dra på match, hoppas mitt humör blir bättre under dagen för just nu är jag sur och arg. Hade utan problem kunnat dra hemifrån och aldrig mer kommit tillbaka... cya!

It's funny how life gets when you're in the world


Nu är jag hemma efter en lång dag med Elina på stan, blev en del köp men hinner inte visa nu för ska skynda att göra v mig för sen blir det iväg på fest med mina tjejer men tyvärr är mimi hemma idag men festar från dig med. Cya!


If it still hurts, you still care


Mitt humör: inte bra, vill typ döda en av mina lärare just nu..
Nu ska jag må bättre genom att dra till stan med Elina och ha det mysigt. cya!

Don't worry about the world coming to an end today. It is already tomorrow in Australia


Nu ska jag gå och lägga mig efter en kväll fylld med ännu mer skype med Elina, David, Rickard och Alex. Lite matte också men nu orkar jag inte mer så nu blir det att hoppa i säng och spela lite AB. Oh, kommer drömma om ett spel inatt som jag numera har blivit beroende av.. Känns fel men det är så himlans irriterande men riktigt roligt. men nu ska jag sova, cya!

L.I.F.E = Living is fucking easy


Jag låtsas som ingenting har hänt och går vidare


Everyone has grown on their hight but me myself has grown as a person


Blöt? "nejdå"
Ny design, lite mer somrigt? nja, inte i mina ögon men ja.. får se om jag ändrar lite färger kanske haha men annars är den fin enligt mig. Har suttit vid datorn och pluggat lite på matten osv. Ska dra nu så ni får ha det så himlans bra så uppdaterar jag senare. cya!

Love won't feel different just because it's a new guy


Eftersom jag fick lektioner i hur man använder skype idag av Elina så har det blivit på något sätt min nya "drog". Tillbringat hela kvällen genom att snacka skype med David, Rickard, Alex och Elina och lite fler. Stor del av tiden har bara gått ut på att skratta men nu är allt avstängt och jag är klar för att sova, trött och hängig. Kommer somna snabbt, det känner jag hehe. cya!


Elina och Soffe kör live


Ändå rätt söta

I'm tired of people needing a reason for doing everything in their lives. Do it because you want to. Because it's fun. Because it makes you happy.


Hej på er. Sitter just nu i min säng och har pluggat sönder med Elina så att vi kan klara no testet imorgon, vilket vi numera kommer klara galant för vi kan allting som rinnande vatten. Nu ska vi chilla lite och sen träna lite mer, känns som man dör inuti för plugga är det enda jag gör om dagarna. <- skjut mig! men positiva idag var att skolan var rätt okej men ösregnade när jag skulle gå till och från musiken vilket resulterade en blöt sofie och ett taskigt humör. Jag fick även för första gången näsblod medans jag väntade på Johanna ute i det "vackra" vädret. Otursdag kanske? haha, nu ska jag chilla cya!


Förr var du ballt utan B men nu är du kingen utan K


Efter en faktiskt rätt rolig dag i skolan så har jag gjort lite things, jag har dels pluggat med Alicia, kollat fotbollsskor, ätit kebab och legat i sängen & bara softat. Nu ska jag återgå till min plats i soffan och kolla tv innan jag ska använda sista timmen för att plugga lite matte. Imorgon blir det plugg med Elina eftersom konstigt nog så fattar vi båda no när vi hjälps åt. Rätt bra team ändå haha. Vi hörs imorgon, förlåt att jag inte bloggat så mycket på sistone men jag har haft riktigt mycket plugg. Denna veckan hade/har jag: Matteinlämning, spanska prov, no prov, matte prov och bilduppgift. Inte världens roligaste vecka om man säger så men ni förstår mitt problem va? cya!


Dear Girls, If a guy pauses a video game just to text you back. Marry him!

Tumblr_lhgup8n05j1qczdovo1_500_largeTumblr_leugxktrro1qe8osmo1_500_large
Godmorgon. Idag är jag tillochmed lite pigg för jag somna vid 11 igår så det var en lång god sömn. Nu ska jag börja röra mig mot skolan och ha tråkigt första lektionen eftersom då har vi idrott, roligt? ne.. Får ju inte vara med så har inte mycket att göra men vi ses efter skolan, cya!


I wonder what it feels like to be one of those pretty girls that all of the guys want


Favvo skolan har gjort min dag genom att tvinga mig att plugga men nu har jag skippat allting helt och hållet, nu sitter jag och kollar top modell. Ska beställa hem fodral till mobilen nu med mammi, cya!

I'm on the right track baby, I was born this way


- sånna här miner har jag på ungefär 50 % av mina webb bilder, de konstiga är att jag har ingen aning om varför jag tar dem.. knas
Har legat och slappat vid tvn nu sen två timmar tillbaka, nu ska jag sätta igång med spanskan som jag har tills imorgon. Det kommer nog vara ganska enkelt för i helhet när jag väl pluggar så fastnar det väldigt enkelt. Ska även fixa det sista med min matte uppgift, "you go girl". Ett minus är att nu när jag äntligen är hemma själv så måste jag spendera dagen med att plugga, lite irriterande. Jag är aldrig hemma själv typ för min pappa jobbar hemma, skönt för han men jobbigt för mig haha. cya!


Jag känner mig beredd, jag är redo för att möta den jag en gång älskade


Beredd på foton och sånt ja.. men nu ska jag till skolan, låter skoj aa fast nee. cya!

Ibland är det inte orden som sårar mest, utan det är hur du agerar när jag är i din omgivning

JAG SAKNAR MIN TANDSTÄLLNING!!
Nu ska jag dra mig till korgs efter mycket pluggande, webbande med Robin och ett skratt samtal med Micke. Kvällen blev ändå rätt bra även fast jag fick dras med de eländiga matten som jag fortfarande inte klurat ut helt ännu men får hjälp imorgon så det fixar sig nog. Vi hörs imorgon, ska gå upp lite tidigare så jag hinner ta foto och allt så det blir lite roligare hehe. Har köpt lite nya saker till rummet men tyvärr får ni inte se mitt rum förrän det är helt färdigt hehe. godnatt, cya!


Born this way

10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG:
- Jag älskar (utan krydd) tjocktröjor
- Jag kan ingenting om märkeskläder, gillar inte alls märken
- På sommaren klär jag mig alltid med jeansshorts, något slags linne/t-shirt och tjocktröja
- Det går inte att ändra mig, jag kan verkligen inte ändra mig
- Jag har alltid tänkt "om jag vore som dem" så skulle allting bli bättre
- Jag är kär, helt ärligt. Jag är kär
- Jag har glömt vart jag har gjort av min ena strumpa, kommer inte ihåg när jag tog av den ens
- Jag har alltid ont i mina knän, hela 24 timmar om dygnet
- Jag bryr mig aldrig om min mobil, glömmer alltid vart jag lägger den och orkar aldrig smsa
- Jag lever för fotboll men på sistone har jag inte samma roliga känsla av att gå till träningarna, dels för att vi inte har något roligt lag längre.


Nothing can make me feel better when I am with you

JAG OGILLAR:
- Sidecut, det är så otroligt fult nu när ALLA gör det, det är coolt på vissa. Dem som har stilen för det ska ha sidecut, inte andra som inte ens har någon stil som tillhör den "gruppen". Fult att alla i helsingborg ska skaffa det nu, kan inte folk komma på egna saker?

- "Vänner" som kommer och går, ibland passar det att prata med en men när de är med en annan "grupp" människor så kan de inte prata med en. Riktigt fult, antingen är man vänner eller inte.

- Folk som bara "åh, snälla koom hit, det är fest" och så man bara ah, visst. sen när man berättar vilka man tar med sig, de bara nä det går inte nu. Precis som de är något fel på mina vänner? Vill ni va vän med mig, ska ni fan i mig acceptera mina vänner. Idioter


JAG GILLAR:
- Mina favorit ord. Agg, nervi, dampe, dampsyndrom(med en invecklad talsak), nog skoj, skjut mig, mongo, retard, störd, fett, awesome, najs, serre, tönt, fjant, fjönt och mitt älskade ord lol.

- Favorit artist, dvs. Daniel Adams-Ray. Han är helt serre utan problem, bäst(!!)

- E.S.M.E, nog de tre roligaste människorna på jordklotet utan krydd. Man kan aldrig va seriös en sekund med dem tre. Alla andra vänner är också roliga och jag älskar allihopa men dessa tre har exakt samma humor, har exakt lika mycket damp och är lika omogna töntiga när vi är med varandra.


Everything with you is harder then it seems


Uppdatering? noll, jag vet men nu ska jag sätta igång igen. Jag är skadad, sur, hungrig och irriterad. Framför allt på grund av mitt lår för det vill inte bli bra. sen att jag inte hittar mobilladdaren så jag kan inte använda min mobil. Tråkigt läge, mjo lite smått. Ska halta till köket nu för att göra mig mackor och sedan sätta igång med plugget. Överdrivet mycket denna veckan, inte roligt alls men får ta mig igenom det så har jag helg igen om 5 dagar hehe. cya!


Helt plötsligt blev skolan lite bättre


Orkar inte att vi slutar nian detta året och nu är alla sjuor på vår skola assnygga. nog irriterande. Tro inte något konstigt nu, de är bara ett år yngre än mig så jag har all rätt att titta på dem under skoltid för allvarligt talat så finns det inte mycket annat att göra hehe. Nu ska jag dra och förlåt för uppdateringen men förvänta er inte något bra denna helgen, ska överallt så har inte mycket tid men ska försöka allt jag kan. Ha en awesome fredag, cya!


If I treated you, the way you treated me. You would hate me


To Do List:

- Sluta använda min tjocka jacka, hellre en stor halsduk och mina skinnjackor för jag ska banne mig få lite våraktig känsla så jag slipper se gråta över detta tråkiga vädret. Jag längtar till våren och sommaren!!
- Umgås mycket mer med min klass och fixa en tjejmiddag snarast
- Fixa skolan och verkligen kämpa nu det sista så jag slipper gå ut med onödigt dåliga betyg.


If you ignore me, I will ignore you. If you don't start the conversation, we don't talk. If you don't put in the effort, why should I?

Tumblr_lghmw7y0dg1qgf9j8o1_500_largeAgaaaaahcwc-e_q_zq_large
Sitter i skolan och ska strax äta. Kommer hem vid tre/halv fyra. Underbart skoj att gå i skolan. Var iallafall duktig på no:n idag, hehe. Nu ska jag lämna in en text, sen äta. Hela rasten kommer jag nog spendera vid pingisbordet eftersom jag är riktigt grym och äger ut alla sjuor, speciellt robin & hugo hehe. vi hörs senare. cya!


Jag kan inte sätta fingret på det men jag tror jag börjar se slutet på våra historia

Tumblr_lhfye2xnub1qgndlao1_500_largeTumblr_lhfvbuhszm1qbirrfo1_500_large
Somnade vid tvn direkt när jag la huvudet mot kuddarna så nu ska jag banne mig sova. Hoppas på en bättre sömn än igår iallafall. För er som bryr er så mår jag lite sisådär, kan inte sätta fingret på vad det är men det är väl dels gymnasiet, vännerna, helsingborg och skolan just nu. Det är otroligt jobbigt för jag är så osäker som jag kan bli, känner mig knappt närvarande någonstans. Imorgon ska jag vakna och banne mig ta kontroll över saker och ting. Ska bestämma mig vad det gäller skolan, gymnasiet, vänner och hur jag vill göra/vad jag vill bli. Jag måste få ordning på allting i mitt liv... godnatt, cya!


Detta är ingen saga som kommer ha en prins i sig eller ett lyckligt slut. Detta är en saga på en verklighet


Har gjort min no men har en mvg fråga kvar som jag inte kan få ordentligt gjord så ska snacka med min lärare imorgon så hon kan hjälpa mig sätta frågan i rätt form. Men nu hade jag tänkt att dra mot soffan för att se om det finns något bra program sista timmen innan jag trött och hängig drar mig till korgs. Jag kunde inte somna förrän halv 2 inatt, jag låg och vred mig i sängen var tionde minut. Fann ingen som helst ro, men nu känner jag hur trött jag är och jag verkligen längtar tills imorgon för då har vi ute träning och jag ska äntligen få träna wihoo. Snart är det helg också, livet är rätt bra ändå. Godnatt, cya!

Follow your dreams and don't stop until you got them


SOMETIMES YOU GOT TO WISH A LITTLE LESS AND FIGHT A BIT MORE
Det är vad jag bär idag och jag kan säga att min lilla Tobbe har gjort min dag utan några problem men sitter just nu obekvämt på min stol och önskar att livet går lite fortare så man kan få sommarlov någon gång. Just nu känns det som de är ett antal ljusår kvar. Ska göra 10 frågor angående syror och baser tills imorgon så sätter igång med det nu för att sedan kunna avsluta med lite stylisterna eftersom det har numera blivit mitt favorit tv program. Vi hörs senare, cya!

Are you there for me as I'm here for you


Nu ska jag göra det sista av min morgondag innan jag sticker till skolan för att dra mig igenom denna "underbara" Onsdag. Utvecklingssamtalet igår = va positiv. Nu ska jag fasiken i det visa att jag kan va positiv på dina lektioner också även fast det är de värsta som finns just nu hihi. -.-' Vi hörs senare, PUSS

someday we might meet face to face


Nu håller jag på att plugga de sista med matten medans jag myser lite halvt med min katt som sover bredvid mig. Ska sedan bege mig till soffan med en macka och oboy. Vi hörs imorgon, cya!

When the world starts to fall apart, will you stand here beside me for the very last time?


Ni vet att jag inte gillar skolan, eller hur? men idag hade jag hellre varit i skolan och haft eget arbete, för jag jobbar 10 gånger bättre i skolan än vad jag gör hemma. Här finns facebook, msn, youtube osv. Det stör en helt och hållet. Riktigt irriterande ibland för när man väl står framför lärarna och ska säga anledningen till att man inte har gjort läxan så kan man ju inte säga "facebook attackera mig". Men nu ska jag göra läxan. Cya!
HEADERN, JA ELLER NEJ? 


Walk away before it's to late, you know that you'll never be the same again if you stay


Om 2 timmar är det utvecklingsamtal *nervös*. Nu blir det matteläxa, cya!

http://lavitadilovisa.blogg.se

Just nu har http://lavitadilovisa.blogg.se/ en tävling som jag deltar i. Jag tävlar i att vinna ett slags läpp kit som kommer från www.sminkprinsessan.com och det är faktiskt väldigt skoj för jag tror till och med att jag har en chans i att vinna. Jag har tävlat i massvis med tävlingar men aldrig vunnit, snopet? men nu känner jag lite ifrån tårna att jag har en chans, hoppas hoppas hoppas!

Första Mars

Ska börja med en liten grej, varje gång det är en ny månad så säger jag det bästa med förra månaden, lite skoj. De bästa med Februari var nog att jag träffade mycket nytt folk, shoppade mycket och detta slår allt - Gick på Dejt med Anna, riktigt kul hade jag.
Nu ska jag iallafall äta frukost, jag skulle egentligen gå upp vid halv nio som senast bara för att komma in i rutinerna men såklart så kom jag inte upp förrän nu, lite dåligt av mig men efter frukosten ska jag klä mig lite och sen ska jag kolla upp lite grejer inför min matteläxa som vi har tills nästa vecka, så det blir en pluggdag om jag ska vara helt ärlig. Om jag kommer palla hålla på hela dagen, får vi se senare men jag tippar på max en timme, kanske två sen lär jag sätta mig och kolla stylisterna haha. cya


RSS 2.0