You make my heart go... tingelingeling


Håller mina fingrar korsade och hoppas att 2012 blir minst lika bra som 2011. Fyfan vad jag har lärt mig, insett och förstått vilka totalidioter det finns i Helsingborg men är glad att jag ej umgås med dem. Spenderar kvällen med Lus, Idiz Och Emma och äter middag innan vi drar och förar hos Erik med härligt gäng och drar sedan vidare till Jocke där vi troligen stannar resten av kvällen. Kanske en trip till Kärnan vid 12 för att samlas med alla mina vänner som ska dit, åh vad jag älskar nyår!!

We don't choose who we fall for, we just fall


Börjar blogga här igen. Känner mig hemma hehe. Spenderat natten hos Lus, dock somna vi inte förrän 5 imorse men vad gjorde det när vi hade en soft kväll med 8 andra killar som vi kollade film med, åt godis och bara slappade. Har legat och kollat film med Lus hela dagen och ska nu snart göra mat. Spenderar natten här ännu en gång, imorgon ska vi faktiskt fixa massa grejer och jag ska även träffa Rasmus. På Lördag är det nyår och planerna ser kanon bra ut. Vi hörs senare, puss


Wishing for you is like wishing for rain in the desert


Tar paus från denna bloggen och börjar på devote. Om någon vill veta namnet så är det bara att fråga, annars blir det hemligt. Dels för då kan jag oxå skriva av mig mer, va mer ärlig och visa fler privata bilder haha. (Förlåt Pappa!!)

Är det du som är galen eller världen som är sjuk?


Ni ser mitt vänstra öga? precis ovanför och under ögonbrynet är det helt svullet. Mysigt va?? Låter dessa bilderna förklara hur jag mår just nu. Godnattt!!!!!!!


You might see this as you're losing me but I see it like you're winning


Sitter och pluggar. Tar lite pauser då och då. Låter väldigt duktigt av mig och jag känner mig som en väldigt duktig elev!!


I look at you and it hurts so much to know that we're not together anymore and it's all because of me


Min fula Idiz & vackra jag på lektion.
Äter lunch 20 över, är såå hungrig. Vill bara slänga i mig massa mat. Ska hem efter skolan och plugga som en liten tönt sen träna ikväll med Lovi. På Onsdag har jag matteprov sen ledig på Torsdag, wiho

.

"I want to kiss you on December 31st from 11:59pm to 12:01am so I can have a great ending to 2011 and an amazing beginning for 2012"


Heting Geting


Hur extremt het är inte jag på dessa bilderna? Jonna är en mycket duktig fotograf och hon har alltså dem hetaste bilderna på mig på facebook. Gilla gärna!!

I'm still here but it hasn't been easy. I'm sure that you had your reasons, I'm scared for this emotion. For years I've been holding it down


♥♥
Har städat, fixat och ordnat min nya spellista med bara massa mys låtar. Spenderar kvällen med plugg och ska försöka göra klart så mycket som möjligt. Vi hörs senare, puss!


Nummer 1 i alla lägen ♥


Min fina världens bästa pappa. Det finns ingen på jorden som du.
I love you more then words can tell


.


Don't apologize for crying, it's like saying "hey, sorry for being real"


Idag vill jag inget annat än krypa under täcket och gråta över allt. Hur kan det finnas sånna svin som gör en sån här sak, åh varför kan jag inte bara berätta allt för er? Varenda sak, känsla, ord och bokstavligt hänga ut folk. Funderar på att gå och göra en emo blogg där jag skriver ut allt. Nu ska jag äta frukost, hörs senare tror jag


Slut i rutan


Nu har jag bestämt mig för att ta bort facebook och låta bloggen ligga nere för ett tag. Min facebook har blivit hackad så brutalt så att dem 3 personerna som gjorde vet exakt allt om mitt liv vilket är lite överdrift, skickat mail osv till människor jag inte känner och gått väldigt överstyr så nu finns det inget mer för mig att göra än att hoppas att all information går inte ut till övriga personer som inte borde veta saker om mitt liv. Puss vänner

Think you know me? Think again.


Nu går bussen, får skynda mig ojoj. Mat sen fest med Erica som jag saknat <---SÅ HÄR---> mycket. Ha en bra Fredagskväll!


It's funny how sometimes the people you would take a bullet for, are the ones behind the trigger

Sitter och spelar Tetris, ska bara spela lite till sen göra v mig för fest med Erica. Hörs imorgon om inte ikväll, puss


It's hard to follow your heart


Life isn't always great, so take care of the moments and enjoy


Sitter i bibblan med Mos och snart kommer väl Ida också. Ska plugga psykologi tills 14.10 då vi har idrott sen slutar vi, sen ska jag hem och... plugga ännu mer. Oskar underhåller mig lite på facebook så dagen kan väl ändå vara ändå rätt hyfsad. Puss!

They both look pretty good baby girl but then so do you


Hänger med Arvid och pluggar. Hörs senare!

It's you, whenever a dream comes up in my mind. It's you I see by my side

Det är svårt att förstå att kärlek gör en svag, maktlös och utan kontroll.
Nu ska jag sätta mig vid tvn och dricka lite oboy innan jag kryper tills korgs. Idag kommer jag nog inte sova en blund, har ett val att stå för och just nu kan jag inte koncentrera mig på något annat än det. Vem sa att kärlek skulle vara så svårt? Back till ruta 1. Lovley!


When I hear what people think about me, the first thought in my head is "They really don't know me at all.."


Nu ska jag ner och duscha, städa undan på mitt rum. Läsa lite och försöka somna. Imorgon ska jag spendera hela dagen i skolan. Ska stanna kvar och plugga för att få undan allt med David. Känns som jag har massor att ta igen, hinner inte med alls i skolan. Kanske för att lärarna lägger allting på en vecka och sen nästa vecka är det ingenting. Så nu har jag satt upp ett papper över vad vi har denna och nästa vecka så gör jag klart allting denna vecka så jag slipper nästa vecka. Gött va??

I can name a 1000 reasons why I always start laughing whenever I think about you and me


 

Don't you worry about the distance, I'm right there if you get lonely


Ligger i min säng men ska ta mig något att äta snabbt innan jag sätter igång med all plugg. Idag planerar jag att göra klart Engelska brevet, frågorna tills imorgon plus plugga psykologi. Why is life so "fun"? :)


Storyn om Idiz dag


Idiz är forever alone

Idiz sover lita

Idiz vaknar och säger heej *vink vink*


Sometimes I'm not sure of what I want, or what I need


Nu är det godnatt för min del. Ska upp tidigt imorgon så jag för en gång skull i mitt liv inte missar bussen som jag gör allt för ofta. Kollat på youtube hela kvällen nästan, nog fint par dem är istället.. Hej avis

Me, myself and I


Looking around at blogs, found Julia's and it was..

beautiful, oh.. That video was amazing. So cute!!!!

What!??! Where are the rest of the videos?!?!?

Search, Soffe, Search!!!

Aw, I found them..


If you think you're right and you think that I should do so. Then.. I'll do it wrong

Är det något jag stör mig på så är det folk som leker att de är så mycket äldre än mig än vad de egentligen är. Speciellt Olympias 2:or på SOS, tjejerna där vill man bara stampa på. Eller iallafall väldigt många av dem. Hur kan man bara vara så dum att man går och typ fnyser, snear, skrattar åt, pekar och beter sig som de vore 10.

Staying single is not about having no one. Rather, it's an oppurtunity to taste everyone


If he's stupid enough for leaving you, be smart enough to let him go


Haft engelska lektion tills nu. Ska bara ha klassråd sen slutar jag, wiho. Ska hem direkt och fortsätta plugga men för andra gången typ har jag motivation till att göra klart allting på en och samma dag!!!

Hey Idiot, I'm fine without you


Sitter på svenska lektion och söker information samt chillar lita. Micke är väldigt glad och se mig idag, han tycker om mig så mycket (naw). Har håla tills 12.30, hur nice är mitt liv på en skala 1-10? 100. Nu ska jag jobba så jag slipper plugga hemma, tjolahopp tjolahej.

You shouldn't feel sorry for yourself when you're heart is broken. Feel sorry for the idiot that left you


I love you I love you I love you I love you I love you I love you!!
Johanna kom till mig runt halv 8 och gick direkt in för att köpa lite kakor som du förövrigt glömt här (notera jojje!!) sen snackade vi om allt möjligt som hänt, lyssnade på hennes otroligt dåliga musik och försökte få henne att lyssna på SUM 41, lyckades dock inte. Har nu sett Avatar för första gången, lite långtråkig och för fantasifull annars var den väl OK. Nu ska jag sova, hörs imorgon. Puss!!

And she'll continue to smile, no matter how hurt she is


ALLT KOMMER BLI BRA CP


Whenever I see a photograph of us, the same damn question comes up in my mind "Why?"


Johanna kommer inom mig om någon halvtimme för snack eftersom vi inte träffats på en vecka och MYCKET har hänt (ja jo, jätte intressant life.. I know hihi). Klockan 9 är det Avatar och jag ska banne mig se den för första gången i mitt liv. Hoppas den är bra nu annars blir jag sur, typ som på jag är just nu på Rasmusen.

Jag var personen som stod vid din sida i alla lägen, glöm inte det


Spenderat dagen på gym, kollat film och bara slappat sönder. Skulle egentligen till julskyltningen med Johanna, Guz och några andra men blev inget av det för mina ben orkar inte röra på sig. Teo kommer kanske senare ikväll och pratar, nu ska jag tillbaka till en spännande film i vardagsrummet. Ciao!

Things don't always turn out the way you thought it would


Nu drar jag och tränar med Pappa. Tränat Tors, Lör & Sön nu. Gött!!

It's hard to choose if she's worth the pain or not

Man blir sårad, man förlåter, man blir sårad igen. Varför fortsätter vi förlåta när vi vet att har man en gång blivit sårad så lär man bli det igen av samma person. Är det tankar som att de har förändrats, att detta kommer inte ske igen eller att man bara inte kan släppa en person som har betytt hela världen för en? Förtroende är som ett papper, när det en gång blir skrynkligt så blir det aldrig rakt igen. Man kan försöka med alla möjliga sätt att göra det rakt men det kommer alltid vara en liten skrynklig del som påminner dig om att du har blivit sårad. Vissa människor förändras faktiskt, vissa människor mognar men det finns alltid en vän eller två som inte är menade att vara i ens liv så varför fortsätter man fightas för något som är meningslöst?

Finding out things about your friends that you can laugh about for hours

Slutade ändå med en rätt bra kväll. Nattmat på Mc med Arvid, Max och Lillen. Annars har det bara varit gästerna som skulle underhållas. Nu blir det Himym tills halv 6 inatt som igår. Puss


If you love someone, be brave enough to tell them, otherwise, be brave enough to watch them be loved by someone else / Louise Löfgren


Gammal (söt) bild
Precis kommit hem från Väla, köpte två nya bh:ar & trosor. Nu drar jag mot gymmet innan det kommer gäster hit. Får se hur allting blir sen. Chingeling!


When you're all alone and nothing left to lose


Snabb städning sen träff med både Julian och Lovi. Gym och sen en middag med familjen och några kompisar. Troligen en trip till Husensjö. Får se hur allt blir, hörs senare idag. Puss!

I wonder what the person I like is thinking about right now


Var på väg till fest men skulle inom gibzone och träffa Gus, Claes och Andre. Slutade med att jag spendera kvällen med dem tre istället på Mezo, asgöött. Nu har jag precis kommit hem och ska sätta på How I Met Your Mother, Bästa serien ever. Godnatt, imorgon har jag full rulle!

Living my own way is better than living yours


Ingen ska klaga på vad den andra gör, det är deras väg att nå lycka. Skulle vi tyckt om samma saker, klätt oss på samma vis, betett oss på samma vis då skulle vi bara varit kopior. Ingen skulle stått ut ur mängden så gz till alla er som har mycket skitsnack, menas att ni står ut i mängden och inte är som alla andra. Live long!!!

Don't let anybody push you down


Sluta nu men har "turen" att få stanna kvar och göra klart mitt arbete med Ida. Är dock strax klara så det är nog inga större problem. Vet dock inte vad vi ska hitta på ikväll, kanske mys eller fest eller något kul.

-,

Sometimes you just have to take them away from your life in every possible way to make sure for yourself that you'll get over this fast.


Just because you've failed once, it doesn't mean you're going to fail at everything - Marilyn Monroe


Idiz och jag börjar inte förrän rätt sent imorgon, närmare bestämt 11:50. Sen slutar jag igen vid 2. Kollar just nu criminal minds som går på femman, sjukt program. Får världens blö känsla, vill bara ha en arm och typ krama sönder men icke, nu använder jag min feta katt hehe. Vi hörs mer imorgon, denna helgen ska jag softa sönder. Sjukt gött, Puss

.

it's nice when someone remembers small details about you, not because you keep reminding them, but because they actually care

Age is just a number


Favoritbild i repris


Your body is a wonderland


It's okay not to be okay, sometimes it's hard to be okay in this life


Vill vara brun, vill ha långt hår & vill ha sommar nu, nu, nu!!


Grab a hold and never let go


"People who show of their bodies, do it only because they got no personality to show" - Me, myself and I


Simmar säkerligen nu tusen längder och ber till gud att det ska gå över snabbt så jag slipper pinsamheten, röda kinder och oro över allt. Ikväll ska det tränas med Lovi och det ska ske på hög nivå för jag behöver verkligen det. Har även bestämt mig för att det blir inget festande denna helgen, sker det något så gör det annars blir det bara mys och soft denna helgen för jag vill verkligen göra klart allt som ska bli klart så jag inte har så mycket på veckodagarna. Chilllidill, hörs sen!


What am I supposed to do when the best part of me was always you?


Skriver uppsats om Franska revolutionen med Idiz uppe i biblioteket men ska nu ner och käka knäckebröd innan vi drar oss mot GA för att simma med klassen. Sen hem och äta innan jag åker till gymmet.


There's something about the way the hair falls in your face


When you're out of breath with nothing left to give. When you're left behind, laying on the ground. When all I see is sadness in your eyes. When all you want is reasons you can't find. I'll leave with you,
 we'll find another way. When you're left alone, Just hold on.
I will lead you home again.


RSS 2.0