FRÅGESTUND


Eftersom jag mår som jag mår så är det ett perfekt tillfälle för att ha en frågestund.
Ställ så många frågor ni bara kan, så kommer jag svara helt ärligt.
Hoppas på många frågor nu så gör mig inte besviken!! (plix)


I know that no one can change a person but someone or something can be a reason for a person to change, right?


Jag är OK. Det finns inga ord som förklarar hur jag känner mig just nu så ett OK får räcka. Ska lägga mig i soffan och hoppas på en bättre kväll än denna. Åh vad jag saknar dig!!!! fml fml fml fml fml fml fml

This is the way you left me, I'm not pretending. No hope, no love, no glory, No Happy Ending.


jag saknar dig min fina vän ♥
Bloggning är inte de första jag prioriterar just nu om ni förstår det. Är inte speciellt pepp på att göra någonting egentligen. Är hos Elin nu men ska nog röra mig neråt till mitt hus för mat och chill med Nisse. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket, har typ gråtit hela dagen i skolan. Orkar inte. Kommer tillbaka när jag mår lite bättre. Helgen ser ut att bli bra iallafall, kvällen ser ut att spenderas med massa mys och sedan imorgon är det match sen blir det middag hos mig med lite nice folk sen rör vi oss vidare för fest. Nice valborg, hoppas ni själva får en super bra kväll. puss


Sometimes It takes a while to understand how much someone means to you


Vila i frid min fina vän
Förlåt för allt men verkligen tack för all tid jag har haft med dig och Nisse. Jag tycker om dig så himla mycket, jag hittar inte de rätta orden att säga detta men jag hoppas du förstår vad jag menar med allt. 
Jag saknar dig, mer än vad någon kommer någonsin kommer att förstå.
Jag kommer aldrig glömma dig, min fina vackra underbara Chippen!
Förlåt min vän & Vila i Frid ♥


With open arms I stand here and I'm waiting for you, forever


Det är lite blandade känslor just nu. Mår väl lite sisådär, ska gå ut och mysa med mina djur nu innan jag och mamma åker in till stan för en sak. Ska bara se klart O.C, kommer troligen inte uppdatera så mycket idag men ikväll blir det säkerligen lite uppdatering! 


I just came by to tell you I'm dying and thank you for your friendship


Skulle försöka få med min kisemise i webben men ack, de gick ej som jag ville. Han är inte liten den kisen!
Har fett tråkigt. Ska nog göra mig lite kvällsmat för min mage kurrar sönder och jag orkar inte vänta längre. Får väl se hur det går med min matlagning, eftersom alla som känner mig vet att det är defenitivt inte min starka sida, eller egentligen jag har ingen sida alls när det gäller att laga mat. Nu ska jag dra mig mot köket, woho..


Just keep in mind: There are still billions of people left in the world that could make you even happier


Chillar i soffan med mat och O.C på tvn, nice. Vid fyra drar jag mig ut och softar i solen innan jag möter upp Elin för lite snack och en lång runda i laröd. Bara två dagar kvar i skolan sen är det helg, hur soft?

I do not think about you all the time but at some point each day, you actully cross my mind for a minute or two


Hittade denna mysiga gråa tröja längst in i garderoben när jag städade. Oj vad jag har glömt bort den. Ska leta lite kläder inför skolan imorgon så slipper jag leta imorgon, vilket kan resultera att jag inte kommer försent. Alltid något positivt. Nu ska jag gå och kolla lite tv innan jag drar mig mot sängs. Börjar 8 imorgon, life sucks

I know that no one can change a person but someone or something can be a reason for a person to change, right?


Jag mår OK. Finns inte ord för hur jag känner mig så nöjer mig med ett OK. Ska sova hela kvällen, Imorgon är det match, KÖTTA. puss
Hoffmaestro gör mina dagar complete för tillfället  ♥♥♥♥


I'm standing in the rain and I'm dealing with the pain. Everything's the same and it doesn't really matter what I say


Efter en hel dag med sol och plugg ska jag sätta igång med mitt rum. Det ser ut som tredje världskriget och det är inte ok enligt min far så får väl sätta igång med det medans min favvo musik spelas genom högtalarna. Nice att Sarah och mamma inte är hemma, då kan jag ha hög musik. Nu måste jag skynda, tjaråe

Some people just ain't supposed to be in your life

Jag ser att min statestik höjs hela tiden, jag gick från cirka 20 läsare när jag började och nu är jag uppe i ca. 150 stycken. Jag är verkligen super glad över det och tycker det är skit kul att folk läser ens blogg men jag själv har ingen större lust eller jo, jag har det men jag gillar inte:
1) designen
2) innehållet dvs. texterna, bilderna osv.
3) er otroligt stora brist på kommentarer
Jag menar inte att ni ska börja kommentera för att men liksom hur kul är det när man inte ens vet om "läsarna" gillar detta eller inte gillar det. Jag tror det kommer bli lite större ändringar i bloggen än vad ni själva tror men får väl hoppas att ni fortsätter läsa den ändå. Nu ska jag sätta mig och fundera lite innan jag tar hand om hela skiten. Ska även slänga in en påminnelse om att jag kanske är lite seg idag men det är för det är så grymt fint väder + att hela min dag kommer gå åt att plugga. Nice nice, aa fast nee.


In the end it's all about friendship

Haft ett grymt påsklov - check!
Lärt känna massa nya människor - check!
Haft världens myskväll med favvisarna idag - check!



Love is not the same if you don't have friends beside you

Skriver snart igen när jag har tid och har fått fram en snygg design. Får se när detta blir men så snart som möjligt blir det. Ska bara njuta av de sista dagarna innan skolan börjar igen. Har en del plugg att göra också så får sätta det före allt annat, just nu iallafall.


I'll be anything you want me to be

Sitter och tänker på hur min design ska se ut. Har några idéer men inga kanon bra så ska förflytta mig ut i solen och tänka vidare lite. Om någon timme åker hela familjen iväg till mormor och morfar så får väll lägga mig där ute nu så jag får lite sol innan vi åker. Ska spendera resten av kvällen i malmö med släkten, ska bli rätt kul eftersom jag inte träffat dem på ett tag. Jag orkar ingenting idag så det blir väll perfa. Imorgon ska jag städa och plugga lite (lolz) men sen hittar jag väll på något. får se vad som står på kartan. hehe, hejsvej

She ain't no Rockstar but she's got Groupies. She ain't no Actress but she makes Movies. She ain't got Riches but she's got Fashion, She ain't a Model but camera's Flashing


Idag har jag inget mer att säga än jag älskar vädret!
Gick i endast shorts, linne och en oversize kofta, nice. Har ätit glass med Agnes och Elin samt slappat i Elins trädgård. Håller på att göra v mig men måste först äta innan jag och Elin drar oss till fest, får väl hoppas på att det blir bra. Vi hörs imorgon, cyaa!


Google must be a woman because it knows everything


Satan vad lovet har gått snabbt men riktigt skoj har det varit. Ska berätta mer detaljerat senare om vad som har hänt under lovet men nu orkar jag ej för nu ska jag slänga mig i en av sofforna där ute på altanen och sova innan jag tar mig ett snack med Elin och hör av när vi ska ses. Ikväll blir det fest, nice. Igår var riktigt kul, dog av skratt när Emil ramlade. Typ skrattar fortfarande åt det när jag tänker på det, eller när han gjorde den minen haha dödlig. Nu ska jag ut i solen, cyaa!

I got the magic in me when I hit the floor every guy is lookin' at me


Snygg tjej x10
Nu ska jag hitta en tröja hos Elin sen drar vi och grillar, cyaa!


Respekt till alla snubbar som hängt sen dag ett


Ska börja röra mig mot stan med Magda och Elin

When we first met, I had no idea you would be so important to me


Snyggingar x10
Jag har bakat kladdekaka, träffat Arvid, haft skrattanfall x100 med Magda och Elin. Nu ska vi sätta på en film och äta lite mer kladdekaka. Imorgon blir det kebab med dem och lite mys i stan, nice!

I'll do anything for you


If there's anything to say
If there's anything to do
If there's any other way
I'll do anything for you


Robin Zudic Svensson

SÅHÄR "MYCKET" TROR DU ATT JAG TYCKER OM DIG..

MEN SANNINGEN ÄR ATT JAG TYCKER OM DIG SÅHÄR MYCKET!!


Så skulle du, kära få se mig idag, är sökarens lekande vind bara jag


Har kollat den nya Harry Potter filmen, nya favoriten på ett ungefär. Ska ha en "ta-hand-om-mig-själv" dag. Inte haft det på riktigt länge och jag behöver de verkligen. Sitter och funderar på lite allt möjligt, speciellt på matchen ikväll. Vi hörs senare så ser vi vad jag har gjort hehe. cya!

Jag har fastnat för:
- I just had sex låten
- "Rock" stilen, dvs svart, t-shirts, skinnjacka samt converse och smycken
- Solbrillor, vill hitta ett par pilotbrillor som ska passa mig perfekt
- De mörka håret med lite rött i, vill tona det


Sometimes something beautiful happens in this world, You don't know how to express yourself. So you just gotta sing - I just had sex


Nu åker jag ner till stan för att möta upp Magda och company. Sover sedan hos Magda. Får se vart morgondagen tar mig men vet iallafall att halv 5 ska jag vara på ip, redo att åka till Malmö för att spela DM match. Taggad som satan nu faktiskt.

Ingen sa att det skulle vara enkelt, de sa bara att de skulle vara värt det


Ska börja packa väskan nu innan jag drar mig upp mot gatan och hoppar på Lussans moppe och åker vidare till träningen, nice. Ska troligen grilla med laget efteråt, får se. Ska kolla i kylen nu men måste springa. Pussss

Guys will always look better if they have a good inside


Är uppe med tuppen idag, fråga mig ej varför. Ska iväg och jobba nu med HIK, vet inte vad jag ska göra men något blir det väl. Skiver later men tror jag ska vara där hela dagen sen blir det träning så får hoppas att jag hinner hehe. cya!


You make me feel like my outside is better then my inside

Vem handlar alla dina texter om? Är det någon speciell kille? - Anonym
Svar: Mina texter kommer från låtar, händelser eller bara något litet som jag kom på vid det tillfället. Det finns ingen speciell kille i mitt liv, jag är singel.

Du ser äckligt bra ut gumman (: - Anonym
Svar: Tack så mycket, riktigt snäll kommentar men dock ej sanning. Sorry att göra dig besviken haha.

Vart har du köpt din skinnjacka? och hur mycket kosta den?
fett bra blogg! - Anonym
Svar: Menar du den bruna eller svarta? Skriver båda för att vara säker.
Bruna - Only (för ett tag sedan dock) 500 kr tror jag, minns inte tyvärr!
Svarta - H&M (Förra året) 299 eller 399 kr.
Tack så mycket, blir jätte glad av sådanna kommentarer!

I just had sex and it feelt so good, felt so good



Spenderat hela helgen med min fina Magda + många fler. Åkte till stan och gjorde ärenden samt glass. Nog nice att sitta på uteserveringen och bara chilla i solen. Vi var "rätt" sletna efter helgens alla händelser haha. Träffade även saknade Emmy innan jag tog bussen hem. Nu ska jag in till pizzerian och träffa Mimi, Elina och Agnes. Dagens klädsel ser ni där uppe, woho. Börjar bli duktig på det här!

I got you on my "to-do" list

1. Verkligen super glad över att ni kommenterar men snälla skriv namn, vill ni inte att andra ska se så skriv det på den andra raden, då ser bara jag. Tack på förhand!
2. Jag kommer svara på alla kommentarer så snart jag kan, lovar er!

Nu ska jag göra v mig innan jag drar mig mot stan för kebab med Anna och Alicia. Har haft världens mest störda men roligaste helg, synd att de inte hamna på bild men ett riktigt minne alltihopa. Haft världens bästa snack med favoriten Arvid - Du är bäst!. Även planerat in kvällens händelser - Grillning med härligt gäng. Låter nice! Nu måste jag skynda mig men ha det bra mina änglar, jag ska försöka ta fler bilder så ni får något att titta på.

So raise your glass if you are wrong In all the right ways


Nu drar jag eller strax men iallafall, ska äta kebbe nu sen blir det konsert i lerberget och se min älskling, sen vidare till kompis som har fest. Nice! Vi hörs imorgon, cya!


Nothing in this life comes easy, we have to fight to get what we want


Well, de krävdes en grym kväll och härligt folk för att få mig glömma de jag mådde dåligt över. Nu skiter jag i vilket, jag har lite mer än tre år kvar sen drar jag så vem fasiken bryr sig? Jag och Elin kom väl hem sisådär vid tre/halv fyra och Elin somnade nästan direkt medans jag fick ett samtal av Adam som var lite väl kluddigt men ja, träffas ska vi iallafall.. På måndag tror jag det var, nice. Nu ska jag börja göra v mig innan jag, Elin och min fina far åker till höganäs för att se vårt lag spela premiär match. Knäna gör fortfarande ont men jag tror de börjar släppa nu, voltaren är min räddare ungefär. Sen blir det konsert och se min älskling ♥♥♥ sen blir det fest med härligt folk. Life is good. cyaa!

Det finns inget solsken där jag är just nu, hos er

JUST NU VILL JAG:  
- Gå ut gymnasiet och dra långt härifrån
Sorry men bloggen kommer inte ligga på topp denna helgen tror jag, är lite nere pga personliga saker. vi hörs när vi hörs! cya

Just because someone loves you, doesn't mean they won't hurt you

Monika om Like you always say "Don't hate the player, hate the game":
Kom du in på procivitas?
Fin blogg! Kram
Svar: Ja, jag kom in på Procivitas. Jag har dock inte kollat om jag kom in på mina andra skolor men jag fick brev hem så aa det kom jag. Tack så mycket, din med! Kram

Efter en härlig dag hos Johanna med ett långt snack om allt som har hänt och ett antal skratt så har jag precis lagt mig i Elins säng, dock skulle jag hjälpa henne med kläder men nej, då hade hon redan bestämt så ack.. de var lite tråkigt haha. Nu ska jag röra mig hemåt för mat och fix innan jag och Elin tar bussen till stan för fest. cyaa!

Like you always say "Don't hate the player, hate the game"


Efter en halvdag med endast skratt mellan mig och mina två filurer Arvid och Victor så tar jag mig nu i kragen och börjar göra v mig lite för att sedan åka till Johanna i lerberget och spendera dagen där eftersom hon åker nästa vecka till New York. Sen ikväll blir det fest. Mitt påsklov börjar grymt. Vi hörs eller ses, cyaa!


Someday you're life is going to flash in front of your eyes. Make sure it's worth watching

Tumblr_lasvve1nad1qeudcbo1_500_large

Don't let me get me, I'm my own worst enemy. It's bad when you annoy yourself


Teachers dated me, my parents hated me
I was always in a fight 'cause I can't do nothin' right
Everyday I fight a war against the mirror
I can't take the person staring back at me
I'm a hazard to myself


I'm going to smile like nothings wrong, talk like everythings perfect, act like its just a dream and pretend that you're not hurting me


Sitter i mitt otroligt sköna vardagsrum och har precis kollat klart OC, ska ta mig något att äta nu. Ska snart tillbaka till skolan så måste först fixa kläder osv innan jag drar. Jag tänkte ha en frågestund eller tio saker ni inte visste om mig eller något sånt, vad sägs?

There are 1 meaning with 3 words & there are 8 letters: Get A Life


Kommer ungefär döda mig själv inom några minuter eftersom jag orkar inte mer. Nationella i engelska idag, gick väl bra. Inga större problem vid den fronten men nu ska jag ha matte och sen musik. Skjut mig, helt ok. Min dag ser ut såhär:
Skola - Hem - Fixa inför kvällen(ska ha redovisning i skolan) - Sticka dit & göra grejen - åka med Lussan till norvalla - spela match - hem & sova. Nice! Nu ska jag dra, cya!

It's a little bit funny this feeling inside, I'm not one of those who can easily hide


Trodde solen skulle vara framme idag igen men ack, där svek den mig. Sitter just nu och kollar på något program men ska ställa mig i de odugliga köket och göra mig lite mat. Om cirka en timme kommer Lussan och hämtar mig så måste vara klar tillsdess. Känner mig rätt seg idag men får väl bli lite taggad nu, woho. cya!


Sometimes I wonder how can a girl's life revolve around a guy?


Kvällen har tagit hårt på mig, blev rent av nertrampade av Höllviken men 4-2 var jag ändå nöjd med. De kunde stått mer om de hade satt sina chanser men damn vad de skjuter utanför. Vi kämpade på iallafall med en avbytare och jag själv halvskadad i knäna igen - got to love it? Knäna läcker säkert till imorgon, ska nog bara ta det lugnt på träningen imorgon. Inte köra 100 % men man vet aldrig med mig, inte lönt att försöka säga något nu. Nu ska jag iallafall hoppa i säng, vi hörs imorgon. cyaa!


Pretty please, Don't you ever feel like you're less than Fuckin' perfect


Don't be a woman that needs a man, be a woman a man needs

Letar man efter ett bra citat som passar in på sig själv, leta på Emmys blogg. Tackar gudarna att hon skriver citat som passar just mig nästan varje dag. L O V E

All I want from you, is a little bit of love


LOVE
Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest


I always say that i don't need you but it's always gonna come back to this.. please, don't leave me


Linne från Levis, Tröja från Vero Moda och Jeans från crocker. Samt min skinnjacka och converse
Jag sitter ute i de underbara vädret med kameran i stolen bredvid och datorn i knäet + P!NK i högtalarna, bor någon vid mig så kan de nog höra musiken haha. Livet är rätt nice ändå. Ska bara snabbt in och göra mig lite mat sen kommer jag sitta här och chilla hela dagen innan jag drar mig mot norvalla för att spela match, taggar tusen. Skolan var faktiskt rätt chill ändå, hade mest skrattanfall med Arvid. Fyfan vad den killen kan locka fram ens största smile. Vi hörs om ett tag, nu ska jag ta mig lite mat. cya!


I'm not here for your entertainment, You don't really want to mess with me tonight


Har någon av er katt? Jag har två och de sover bredvid mig båda två. Inte alls att man får tanken att bara slänga sig i soffan och mysa med dem båda två och sova lite till men nej, inte nu för nu ska jag till skolan, eller strax. Väntar bara på att Elin ska komma cyklandes. Måste skynda mig lite nu, cya!
5 DAGAR KVAR, OMG!!


You have my attention now, use it well because you'll only have it once


Hif vann med 1-0, kändes bra. Kändes nice att den lille japanaren missa en straff, haha. Stack sedan till mc och sen vidare till busshållsplatsen där man blir kallad Jessica Simpsons av en kille och hans killkompisar typ, mjo tack? Jag är varken blond eller lik henne men okej.. udda hehe. Såg lite av Albin, Rhodin, Jacob och lite andra. Nu ska jag skynda mig i säng och sova gott. cya!

We will never be, never be anything but loud and nitty gritty


P!NK gör min dag genom hennes klockrena låtar, in ska alla låtar till min ipod. Har både duschat, fixat och städat hela rummet. Nu ska jag sätta mig med matten innan jag drar mig mot Elin för att sedan ta bussen vidare till olympia och se HIF med Hedvig och Lina. Härlig söndag helt enkelt. Har slagit vad med min pappa också om vad det kommer bli i matchen. Håll tummarna på att mitt vad vinner, de vill säga 1/2 - 0 till Hif av antingen Sundin eller Gerndt. Cya!

I have no direction in my life and I've never been happier


If you need somebody to lean on - lean on me

Man mår som man förtjänar, sägs det väl?
Iallafall var det riktigt kul igår, drog på fest med Elin, Emma och Hedvig. Nu ska jag försöka sova lite till eller kolla film. Idag ska jag plugga, duscha, göra v mig och massa annat som jag lovat modern att göra. cya!

Ibland önskar man att det fanns en "spola tillbaka" knapp så jag kunde återuppleva den lilla tiden med dig för det var bland de finaste och bästa jag har varit med om.

Tumblr_ljd0c4yor81qdb825o1_500_large
Han säger:
"Älskling. Du är rädd för världens undergång, jag är rädd för vår."
Och jag förstår inte varför, men det är precis då jag slutar vara rädd.

jag lever fritt

Eftersom världens segaste Elin inte svarar på facebook så får jag gå hela vägen hem till henne och hämta min jacka, sen gå hela vägen hem igen. Jobbigt och plågsamt, vi får se om jag överlever denna långa väg. cya
7 dagar kvar, glääääääääädje

You're the top of my world

Varit i stan, blev shopping nu igen.. Lär mig aldrig men på grund av det så måste jag städa hela mitt rum, fml. vi hörs efter, cya!
Vetinte vad som händer ikväll, antingen fest eller mys med tjejerna eller stranden med några killar. Hmhm..


bloggpaus?

Funderar på att ta bort bloggen.. bryr mig inte längre om den ett dugg typ, orkar ingenting. Kanske bara gör bloggpaus? hm.. nu drar jag till stan, cya


Everything will be okay one day, maybe it's just not today


Skratten jag delar med dig, de är bland de bästa jag vet ♥
Efter en ganska komplicerad vecka så mår jag rätt okej ändå, säker vinst igår gjorde min kväll och det var skönt att äntligen få springa på gräs igen. Morgonen har jag spenderat på ip för att träna små tjejer och killar som ska börja spela fotboll, rätt söta ändå. Ska strax dra mig ifrån sängen för att ta undan alla kläder som ligger överallt på mitt rum, har inte orkat fixa det sen innan Prag så får ta tag i det nu innan jag ringer Elin för att få ett behövligt snack med henne, bedrövligt att hennes mobil inte fungerar. cya!


I see you lookin' at me & I can tell you this, you're not the only one



sometimes all you need is one person who tells you that they care


Jag har de mest konstigaste vännerna. Att sitta och skratta en hel bussresa för vi såg en fågel som försökte flyga utanför fönstret men den kom ingen vart på grund av vinden är ren glädje. Både Mimi och jag låg ner på bussen och skrattade tills vi grät och fick magknip. Nu ska jag äta innan jag drar mig bort mot ip för att sedan åka vidare till kvidinge och spela match. Härlig Fredag, cya!

This is who I am. Nobody said you had to like it


I hate when skinny people call themselves fat just to get compliments. bitch, shut up. Just eat that sandwich


I got the strength to do whatever I like

Batteriet tar snart slut och jag har ingen laddare, därefter ligger min uppdatering lite hur som helst. Har sovit nästan hela dagen, sen fem till halv 8. Skönt, fortfarande trött så det blir nog en tidig kväll för mig. Jag är glad iallafall, fick mvg på min matte inlämning och har blivit klar med allting när det gäller läxor osv. I'm lovin' it. Nu ska jag kolla grey's sen out the map? eller vad det nu heter hmh.. cya!
fixa design, påminn mig!!


...life doesn't always turn out the way you think it will, huh?

Tumblr_lcrw1imwfj1qcxgc4o1_500_largeTumblr_ldff364ode1qzdv4jo1_500_large
Efter en helfylld dag med slit och tårar så sitter jag nu rätt bekvämt i min soffa och tänker lite på vad som helst medans O.C rullar på tvn. Inte det bästa avsnittet men det räcker för mig medans jag halvsover och tänker inte röra mig ur fläcken på hela dagen förutom när jag ska hämta mat, som jag ska göra nu hehe. orkar inget annat, i'm over and out. cya!

Sometimes we expect too much from other people just because we're willing to do that much for them


Dagens outfit till vänster fast hade jeans sen är de andra sen igår. Visar gör jag, bättre sent än aldrig. Nu ska jag slänga mig i sängen med häftet och läsa lite innan jag släcker. Träningen var jobbig och tröttsam idag, ville inget annat än krypa ner i min säng och sova, precis vad jag ska göra nu. cya!


My head says, "who cares?" But then my heart whispers, "You do, stupid.."


nothing in this world that include love is easy

Sitter och försöker plugga, ska lägga datorn åt sidan nu så jag kan fokusera. Känns bra ändå för jag var på extra lektion idag och då gick det mycket bättre för jag fattade nästan allt. Om vi sätter upp en lista så kan jag:
- Första världs kriget = CHECK!
- Industrialismen = CHECK!
- Litteraturhistorian = HALVCHECK!
Kan typ inte författarna som man ska kunna, tradigt jobbigt annars så ska sätta mig med boken i högsta hugg med mobilen bredvid och lite tv hehe. fy vad jag är dålig.. attans, ajja. cya!


How many times do you forgive somone just because we don't want to lose them, even though they do not deserve our forgiveness? / Johanna Ek


Sitter i skolan och läser bloggar samt kollar lite facebook. Ska sätta igång med historian nu medans jag "drömmer" mig bort till Prag igen. Fasiken vad jag saknar stället, folket och träningarna. Vi hörs senare idag, kommer inte vara hemma förrän fyra/halv fem för vi ska gå igenom ännu mer historia inför provet. Har lite koll men inte alls lika mycket som jag borde ha, haha. Latero, cya!

the grass is green and the sky is so blue. The both look pretty good baby girl but then so do you


Förlåt för alla löften som jag inte hållt idag. Jag kom inte hem förrän 9 och då kollade jag tv och nu, nu ska jag sova. Ska skynda mig i säng nu, ska upp halv sju imorgon och göra massvis med saker innan det blir skola. Bråttom, bråttom. cya!

It's not what you say, it's how you say it


Har gjort klart lite av mina läxor. Ska fortsätta med min historia nu innan jag drar till väla med mamma och sen vidare till haket. Pluggar mer ikväll eftersom jag har prov på Onsdag. Visar även outfit senare. Vi hörs, cya!

If you and I was alone for a while

Nu är jag hemma efter en lång och rätt plågsam skoldag. Mina ögon kunde inte hålla sig öppna mer än en kvart åt gången så hade lite problem att hänga med men äsh, de visste om att jag var trött. Jag ska sätta igång med allt plugg som jag måste ha gjort klart tills imorgon. Får vänta med Prag berättelsen tills ikväll, då kommer de bilder också. Roligare? ohja. Cya!

Baby, I'm hooome

Tumblr_lizelo8qod1qcd2gso1_500_largeTumblr_lj38r9coa81qf7ikto1_500_large
Hej mina fina vänner!
Nu är jag hemma efter en helgrym lång helg i Prag med damlaget och herrlaget. Riktigt roligt. Har massvis att berätta men det gör jag efter skolan, plus visar en del bilder när de väl kommer in på facebook eller skickas till mig eftersom jag själv inte tog många foton (klump som kamera - döjobbigt). Just nu sitter jag i skolan och ska kolla på någon tråkig film som jag fattar NOLL av om jag ska vara ärlig men woho kul ändå haha. Vi hörs senare, cya!

RSS 2.0