Hänger på ven


Fina elle och jag ♥
Åh vad jag längtar till sommaren!!!

If you had one shot, or one opportunity


Efter en helgrym helg som jag kommer berätta om senare så åker jag till ven imorgon med världens häftigaste klass. Är hemma igen på Tisdag eftermiddag och då berättar jag mer. Nu ska jag hoppa i elles säng och smsa lite så elle får ha datorn lite innan vi somnar. Ciao!
Tidsinställt inlägg kommer vara här så checka in!!


I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do or who I'm supposed to be, I don't want to be anything other than me


Du är himlans bra min fina vän


Helt otroligt hur en människa kan kalla andra för icke fantasifull och att man inte har noll inspiration. Du har verkligen inte fattat någonting än, hahah. Jag har faktiskt tillräckligt med fantasi för att komma på det jag gjorde så "ingen fantasi" har du kanske lita fel med. PUSS


I don't want anybody to know but you..


Har gått till sängen nu och lagt mig med lite oth. Somnade tydligen i soffan igår efter en kväll ute med Christoffer. Blomkrig, skratt och seriösa blickar gjorde kvällen rätt bra ändå. Lite gullig är han ändå.. not. Nu ska jag kolla oth innan jag börjar göra v mig. Ciao people!

Being happy all the time wont make the problem go away, sometimes you just need to be sad


Elles tröja som luktar henne och lite oth gör susen ikväll, jag vill inte svimma fler gånger än vad jag gjort idag så det blir home och oth samt lite mys med tröjan för de känns som man är hemma hos elle då och har världens bästa tid. ciao people, pusselipuss typ

Love like there will be no tomorrow


En heldag med Hedvig på väla gjorde susen efter nattens och dagens problem. Hela min källare var fylld med vatten vid halv 12 tiden igår så var uppe hela natten och höll på med det medans det kom folk som fixa och dona. Stack sedan till skolan efter att ha sovit NOLL inatt och hade det allmänt blö. På idrotten stod jag på en bänk med lussan och bara kollade, 2 sekunder senare när jag var påväg ner så svimmar jag och ramlar ihop. illamående och yrsel, how nice. Blev sedan bättre dock. Mår dåligt nu igen, Vad är det med mig idag? 
Positivt: Fick med mig lite små saker från väla, visar det dock senare eller någon annan dag. ciao!


- Have a nice life, I'm done trying to be in it -


Letters from you make me wanna kill myself


Precis hemkommen från stan, var inne och tittade på balen med Issa och Jonna. Sjukt hur fina klänningar vissa av dem hade, favoriten stod dock hos Evelina och Ikas klänningar. Älskar den gråa färgen på klänningar. Nu ska jag kolla klart på vänner innan jag tar mig något att äta och läsa igenom min no för imorgon. Får väl hoppas på det bästa, chingchong

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring. So I go back to being me


People can not always understand, even if they so badly want
--------------------------------------------------------------------------------------------
Jag ska hoppa i säng nu och vila min stackars käke samt mitt onda lår. Härligt att få två armbågar i käken när man spelar match, Tack Billesholm. Haha nej men nice vinst med 4-0 fastän min irriterande otur som gjorde att min stubin blev kort, väldigt kort. Nu måste jag skynda mig i säng för min dator har 11 % batteri kvar, wiho. Vi hörs imorgon, nästintill heldag med slöjd samt deep-talk med min fina ellsan. Man bara MÅSTE älska slöjd ibland. Ciao people, Godnatt!


Nobody is perfect but boy, you're damn close


Sitter i skolan och har rast, äntligen har jag lämnat in både hemtenta, bildanalys + extra uppgifterna. Har fått bra respons på allting så det var ändå värt allt skit hehe. Ska strax ha no prov så får väl hoppas det går bra fast kan inte så mycket av det men jaja, hoppas på det bästa. Sen har jag bara en lektion sen hem och äta + tagga inför match mot Billesholm, jag är sjukt taggad nu för första gången på riktigt länge. Hoppas det lönar sig. Nu måste jag dra, chingchong


When he smile in the middle of our kiss


Nu blir det sängen samt lite smsande med alla förutom Christoffer eftersom han är en bitter biatch. Imorgon blir det plugg samt match och på Torsdag träning och plugg, gud vad mitt liv kretsar runt skolan. Kommer iallafall spendera min helg rätt nice ändå, på fredag ska jag träffa *tyvärr* Coff och på lördag blir det malmö med Agnes för letande efter lite nya kläder i garderoben samt en avslutningsmiddags klänning. Kvällen är inte spikad och Söndagen spenderar jag i att packa inför vår resa med klassen på Måndag, längtar sönder(!!) Nu måste jag sova, hehe. Godnatt, cyaa!

Lätt den mest passande låten till mig personligen hehe


Forever is just a word that been used as a "yeah, until i found a new girl"



Två nya slappa linnen i garderoben för endast 50 kr/styck, how nice?
Mår äntligen bättre så ska gå och tvätta mina händer (intresserad,vet!!) innan jag lägger mig i soffan och läser lite no. Senare ikväll spelar Hif mot Mff, så ska in till hemköp och köpa lite godis med pappa innan de börjar. Nu blir det no för hela slanten, ciao


I'm a lover and not a fighter but one thing is sure.. I always fight for what I love

Min huvudvärk samt magont har inte gått över så pappa tyckte det var bäst att jag stanna hemma idag och tog det lugnt för att jag har blivit så upp stressad av dessa j*kla läxor. Otroligt "klyftigt" av våra lärare som lägger allting på en och samma vecka. På fyra dagar ska vi ha gjort noprov, no redovisning, engelska redovisning, hemtenta + extra uppgift, spanska inlämning och bild analys + bild. För detta är ju såå lätt, äh skjut mig. Vi hörs senare idag, tror inte det blir mycket uppdatering. Blir nog mer sömn för min del men ha en bra Tisdag. Cyaa!

Update:
Tycker verkligen om min nya design, lite somrig och så. Mycket nöjd!


En fet god och nice hiss till mina fina vänner!


Så otroligt klockrena är ni allihopa
Nu blir det sängen för mig, troligen stannar jag hemma imorgon om jag inte mår bättre eftersom min mage blir bara värre och värre.. Fml. Vi hörs imorgon så får vi se vart jag är, godnatt cyaa!


Don't say things if you don't really mean them

På vår skoltröja står det först med stora bokstäver "HOLSTA" och sedan nedanför står det "Vi satt inne 2001-2011" sedan står det valfritt namn där bak på tröjan. På min står det mitt förevigt fina namn som jag bärt sen jag var 0, trummvirvel.. FIFFI.
Där har du ditt svar iallafall! :)

De bästa och roligaste killarna i världen!! (utan krydd)
Nu blir det plugg samt vatten för min huvudvärk vill inte försvinna. Satt och grät lite innan idag också för jag har panik över alla läxor, betyg osv. Emma, kom och gråt med mig hehe. Fick klart för mig att jag ska kämpa in i det sista, score!!


Forever is never enough

Ja, jag vet.. Jag kan inte bestämma mig angående designen men sånt är livet, nu ska jag klaga på min pappa för jag behöver verkligen hjälp även fast han inte vill hjälpa så får han faktiskt göra det nu. Roligt att man mår cp dåligt också nu, magont och huvudvärk. Score!!

Ibland är det dina vänner som gör ditt hjärta helt igen efter att det blivit krossat av killar


Sitter och pluggar sönder med Emma och Hedvig, har kommit en liten bit på vägen nu med hemtentan så det är bara att fortsätta. Blir jag klar med denna nu så får jag sitta resten av dagen med att renskriva hela grejen samt plugga no, jag kommer lyckas. Aa fast nee, jippi. Nu måste jag plugga, cyaa!

Now all your love is wasted then who the hell was I?


Sitter i skolan med Agnes, Emma och Hedvig längst nere i A-huset och pluggar sönder, troligen de tråkigaste som finns men med lite musik och sällskap samt planering över kommande helger och sommarlovet så är det ändå rätt okej. Nu blir det att ta fram äpplet och skriva lite mer på min redovisning som jag ska ha på Fredag, taggad och så. Vi hörs senare idag, kommer säkert upp fler inlägg under dagen eftersom jag har datorn här. Cyaa!

I always forget to let the good ones in but I always remember to let the bad ones in


Otroligt tråkigt att blogga när man har:
- överdrivet med plugg
- tråkig design
- tråkigt väder
- panik över att världen ska gå under
Så de resulterar att jag får ta plugg i första hand och försöka få klart de mesta idag så jag har lite tid över att andas.

Kan iallafall säga att vi vann idag, med 5-2 och jag gjorde antingen två eller tre mål vi vet inte säkert haha men fetaste händelsen, Amanda i laget bröt armen fett synd men måste skratta lite när hennes mamma kom och typ fick vända sig om för hon tyckte hennes arm var läskig och Amandas reaktion "Håll käften Mamma och stå ut med det". Nu måste jag plugga, sorry for that. Cyaa!


You only live once, so live your life just the way you want


Hi. Nu har jag vaknat, skulle egentligen gått upp vid tio när min mobil ringde men ack, så blev det ej. Ska sätta igång med pluggandet nu, har en del att göra. Vid två blir det att springa bort till ip och spela match med 96orna, alltid lika kul. Längtar faktiskt till gothia för de är ett riktigt härligt gäng tjejer.

Igår drog jag, lovisa och issa på fest, det var full rulle hos en kompis till mig. Där stannade vi fram till halv två må jag tro och det var riktigt riktigt kul. Tyvärr är jag ju sämst med bilder så det blev inga men jag ska fasiken bättra mig, ska börja ladda kameran och sånt så tar med mig den lilla överallt hehe. Ska bli duktig. Nu måste jag plugga lite innan jag ska spela, cyaa!


Every once in a while we fall in love but it always end up with someone being hurt, so why do we keep on loving?


Fina tjejer - Lycka till Emma idag, hoppas allting går perfekt!!
Nu blir det snabbfrukost sen kommer Agnes hit och vi ska ner till stranden för lite mys och troligtvis lite bad om någon av oss vågar. Vid fem åker jag på dop så får väl hoppas att det blir något roligt.

Give me everything tonight, it might be the last night


Spex 2011 med den absoluta bästa klassen i världen. Tackar gudarna att jag har fått gå tillsammans med er i 10 hela år. Önskar vi gick fler tillsammans för ni är helt totalt asgrymma!!

Nu blir det att försöka få ut mitt hår sen röra mig mot stan med Issa och Lovisa, hitta mors present och en klänning till avslutningen. Hoppas vi hittar något bra. Cyaa!

Bad ideas doesn't always come from bad people, sometimes It just come from people who wants some fun in their life


Efter en Fredagkväll som denna så slänger jag mig nu i sängen för att få lite chill med oth. Sista skivan nu och allting är super spännande. Imorgon väntar dop och sedan antingen fest eller mys, får väl se. Världen går ju under imorgon också så va snäll mot alla (eller iaf mot dem som förtjänar det) hehe. cyaa!


For once I don't need somebody els but.. you


Ligger i elles säng och kollar criminal minds, yey. Snart blir det sova och lite favvo oth. Vi taggar lite redan inför vårt underbara spex som kommer ske imorgon, snacka om att vi kommer vara sjukt söta. Nu måste jag kila för det börjar nu, chingchong cyaa!

Hade planer att skaffa mig en framtid


Mer än så orkar jag inte fixa mig idag, ska till skolan sen direkt till stan med elle och fixa en sak sen hem och fixa spex med elle innan jag drar mig mot träning och efter det blir det fika sen hem till elle och sova där (L). Tagga tusen, snart helg wohoo. Cyaa!

If there's anything I could do to make your pain go away, I would do it because I do anything for you


Jag är stolt över dig min fina starka vän, du är otrolig!!


Ärligt talat så gick jag och elle mest runt och bölade över allting. Vi är båda panka, ledsna, besvikna och sura på allting. Bra kombo, men min dag var rätt mysig för vi gick och kollade på alla möjliga kläder, fikade på EH (samtidigt som vi snacka om killar "ovanligt") och sedan gick till Picce för att äntligen få elle att testa mina favvisar, lovar att det är hennes numera också. Chokladdoppade frukter? Vem älskar inte? Blev sedan en trip hem på bussen där vi båda la oss över sätet och satte på musik och somnade på varandra. Hon vet verkligen hur hon ska göra min dag en av de bästa. Snackade även en del om spexfotot som sker på Fredag, how nice att vi redan kommit på vad vi ska va och planerat riktigt mycket. Kommer bli super häftiga, jag och hon ♥
Nu blir the off the map, som jag och elle har väntat ikväll. cyaa!

But she wears short skirts, I wear T-shirts. She's cheer captain and I'm on the bleachers


Efter en dag med film i skolan, tandläkarbesök, chill på musiken och lite matte så har jag nu kommit hem och landat i soffan för att se klart mitt favoritprogram innan jag möter upp issa vid bussen för att kolla lite i stan med henne, wihoo. Ska hem sen och plugga lite för att få en bra början på allting. Mitt liv börjar typ lösa sig nu, sjukt bra ändå och jag är verkligen hur lycklig som helst. Träffade också MIN (i min värld iaf) Christoffer ett litet tag, hur ful som helst men ändå <33333 hehe, nu måste jag börja göra v mig lite. Cyaa!

And you stood there in front of me. Just close enough to touch, Close enough to hope you couldn't see what I was thinking of


TJA, JAG ÄR COOL


PLUGG


Nu blir det plugg sen träning om jag hinner. Plugget får stå först på listan idag bara för jag ska bli klar någon gång så jag slipper sitta på kvällarna. Cyaa!


You don't know what got until you missing it a lot


Det kommer bli bättre, elle och blir det inte bättre så kommer jag göra det bättre. Allt för dig min fina vän!
Har haft idrott ute i sofieroskogen, underbart väder och så.. Ska nu till skolan och ha några lektioner innan jag drar mig hemåt och äter + OC. sen blir det träning ikväll, nice! Bara några dagar kvar sen är det slut på grundskolan, JAG LÄNGTAR SÖNDER!!
chillivippen, nu måste jag dra cyaa!


Finding out that someone does the same weird things as you do


* Kollat hif match och blivit ledsen
* Ätit kexchoklad
* Målat naglarna for the first timee
* Lyssnat sönder månadens favorit låt - Chris Medina (L)
* Gjort om i designen
* Skrattat åt Christoffers profilbilder 

Rätt stolt ändå över min insats. Good work Soffe, Klapp på axeln(!!) Nu blir det tv innan jag släcker ljuset och somnar gott efter en trött dag. Godnatt, cyaa!


You can always forgive but never forget


Jag har världens taskigaste kompis, Victor. Han bar upp mig på en sån hylla som man inte kan hoppa ner från så fick jag ligga där tills han bestämde sig för att ta ner mig "kul". Man får panik också för den kan gå i sönder när som helst. Snäll kompis, eller hur? Iallafall så har jag sett mitt favvo program nu så ska ta mig något att äta innan jag slänger mig i sängen med oth. Livet är rätt nice ändå.


You're kind of great. You know that, don't you?


Kan ni fatta att det bara är ca 17 dagar kvar i skolan? 17 skoldagar sen får man sommarlov!!
Just nu sitter jag säkert på någon lame lektion men iallafall, imorgon ska jag inte göra något intressant. Bara skola, sen om det är tråkigt väder blir det oth men om det är fint väder hittar jag säkert på något, brukar bli så. Pallar ej att jag redan längtar tills helgen, ovanligt? nej. Ni lär höra av mig senare, typ när jag har slutat. cyaa!


I will die someday, right now it feels like it's far away


skit humör och ingen i min familj fattar det, otroligt roligt. Nu ska jag städa, fixa med någon tråkig bild till skolan och sen ska jag lägga mig ner och mentalt dö för ett slag. Hörs kanske inte mer ikväll så isåfall godnatt, cyaa!


I'll always be the one I was supposed to be but sometimes I might hide myself for a while just because I don't want to be hurt again


Fett nice helg med Magda och Ebba. Drog på fest igår och var där ett tag sen vidare till en annan. Sen träffa vi Erik, Baltzar och Daniel som vi sedan somnade hos. Dog av skratt imorse när Baltzar drog sina fula skämt. Började röra mig hemåt för att sedan slänga mig i duschen och sedan sova ut lite i sängen. Har inte haft många timmars sömn denna helgen men nice har den varit. Tack alla. Nu ska jag klä mig lite innan jag cyklar mot ip för att kolla fotboll med far, nice. Cyaa!


The boys don't stop talkin' and the girls always think "just shut up and kiss me"


Glömde blogga igår för allting gick så snabbt men Magda och Ebba kom till mig och sen gjorde vi v oss lite sen drog vi till en kompis och var där hela kvällen. Nice, somna sedan "gott" bredvid Magda och Ebba haha. Hela dagen har vi spenderat i stan med några kompisar och sedan kollat på springtime eftersom min otroligt häftiga kusin sprang loppet, stolt över honom. Nu ska vi käka och sedan gör v oss och röra oss mot fest. Nice helg ändå. Nu måste jag skynda, slänger nog in en bild innan jag drar (förhoppningsvis!) Cyaa!


Bra att jag kan göra någons dag iallafall!



Come up to meet you, tell you I'm sorry. You don't know how lovely you are


Nu blir det mys i min otroligt underbara säng och oth. Fan vad mitt liv kan vara bra ibland. Nationella i spanska gick som det gick, ingen kunde något så alla stack förutom dem som låtsas vara mvg barn för att ha kvar sitt betyg, lol. Cyaa!

If you want breakfast in bed, just sleep in the kitchen


Sitter med Elin i skolan och snackar om lite allt möjligt. Om några minuter ska vi sätta oss vid borden och ha nationella i spanska, känns skoj eller typ. Kommer troligen faila (förlåt far) men ja. Nu måste jag gå, cyaa!

F.M.L = Fuck My Life


söt tjej x10 - pallar ej vara som alla andra wihooo
FAN. Nu sitter jag och typ bölar över ingenting. Eller jag vet inte om det är någonting eller inte. Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla oth sen springa till tvn vid tio och kolla off the map, nya favvoprogrammet tiep om man inte tänker på alla csi. Blev klar med mina shorts iallafall, riktigt nice. Ni får se en dag när min kamera is laddad. Nu ska jag dra, cyaa!

En point sak: Jag skiter numera i killar för de gör sig fan inte förtjänta att finnas i en tjejs hjärta, suuuug. Och de som säger att jag är svårfångad, det handlar mer om att ni inte ens kämpar för en så vafan är ni värda en då?

FACT: The more you talk about that person to others, the more you fall in love with that person


Efter en oth cd så har jag piggnat till och nu ska jag sätta igång med mina nya shorts, hoppas på det bästa. Ska även sätta igång med Agnes blogg, har fått lite idéer så det är väl bara att sätta igång. Hög musik gör mig typ SÅHÄR mycket gladare har jag märkt, werid.. hehe, cyaa!

I keep thinking "why do I get jealous of him when he's not even mine?"

5 anledningar till att jag inte har bloggat bra på sistone:
- Inte orkat logga in på datorn
- Inte haft något kul att visa dvs. foton
- Inte gjort ett piss förutom skolan, tränat, sovit
- Inte ens haft någon dag ledigt för oth tar upp all ens tid (låter dem göra det!)
- Fint väder resulterar en glad soffe som är ute och gör allt förutom tar foton/bloggar



Men ska sätta igång nu igen och börja blogga lite. Får väl börja använda min kamera igen så ni får se något roligt om dagarna, hehe. Ska även fixa Agnes Standars blogg idag så får väl hitta lite tid till det samtidigt som jag ska slänga mig i sängen och kolla oth. Vi hörs latero, nu blir det oth och sova. Mår ej så bra idag, ont i magen och huvudvärk. Cyaa!


For some reason I don't want anybody els but you


Har dömt matcher hela dagen fram tills halv tre eftersom folk stack när de kände för det så det fanns inga domare kvar. Tog sedan bussen till stan (lökig och blö) och sedan vidare till laröd. Träffade även lilla (notera lilla) Sebastien på bussen också. Nice. Nu ska jag lägga mig där ute i det fina vädret och njuta tills jag drar på mig fotbollskläder och drar till träningen. Trött och blö idag men det funkar ändå. Cyaa!

Don't worry about a thing, cause' every little thing is gonna be alright


Min dag har varit rätt grym ändå. Spenderas till stor delar av skrattanfall med Arvid och Victor "ovanligt". Sen satte jag mig ute och kollade oth. Någon timme senare satte jag på mig joggingskorna och joggade runt i laröd sen mötte upp Emma och gick till ip för att lägga oss på en madrass där och snacka om typ allt. Riktigt nice att ha henne ibland även fast hon kastade sand, hoppade på mig och försökte trycka ner gummi i munnen på mig. Otroligt fin vän.. Säger vi. Men nu ska jag ner och duscha sen äta och kolla oth. Imorgon ska jag iväg till ip och dömma match, wiho. Låter super skoj. NOT. Men slipper skola iallafall, jippi. Cyaa!


Sometimes all you need is one person who tells you that you mean something


Jag har bara väntat på någon tråkig händelse för mitt liv har varit grymt på sistone

Nu blir det upp och åka till ÄH för att spela match, taggad. Vi hörs latero, cyaa!

Ibland tror man för mycket om folk som visar för lite


Jag är rätt nice ändå


All my life I've been good, but now? Iam thinking what the hell. All I want is to mess around and I don't really care about If you love me or if you hate me


Nu är jag redo för att åka till stan med Mammi och kolla tyger, affärer osv. Nice. Fint väder är det också så kan inte klaga. Hem sen och chilla i trädgården eller träffa Christoffer, Vi får väl se hur det blir. Cyaa!


Ibland måste du svälja din stolthet, för att kunna ha möjlighet att berätta för henne att du älskar henne


TIDSINSTÄLLT - Ligger troligen i sängen nu och kollar one tree hill. Imorgon bitti ska jag upp och leta tyg med Mamma eftersom hon ska sy en sak till moi. Stolt tjej x10. Sen ska jag troligen träffa Christoffer, får väl se. Hoppas på det iallafall. Godnatt mina vänner, cyaa!


Grab somebody sexy tell ‘em hey, Give me everything tonight. For all we know we might not get tomorrow


Jeans från crocker, blus från Monroe(tror det heter så), jacka från H&M och sjal från H&M
Drar mig in mot stan för att möta upp några tjejer och sedan gå till antingen viva eller mezo för kvällsfika, exakt vad man behöver när man mår lite sisådär. (Trött på allt för att säga hur jag mår med korta ord) Nu måste jag skynda mig lite för att hitta mina svarta converse innan jag ska ta bussen, vi hörs ikväll eller något. Cyaa!


-


And you stood there in front of me. Just close enough to touch, Close enough to hope you couldn't see what I was thinking of

Drop everything now, meet me in the pouring rain. Kiss me on the sidewalk, take away the pain


Har städat och slitit, på ett ungefär. Orka inte så mycket så blev lite halvdant men ska gå och försöka fixa mitt hår nu, går inte så bra för det är wgiwhjowjosh lockigt. Ni vet sånna halvdana cp lockar som finns lite var som? Sånt som gör att håret blir jätte konstigt. Sånt har jag. Cyaa!

It doesn't feel like I thought it would


Ska börja fixa och dona här hemma innan jag drar mig och träffar Hedvig, Emma och Elin. Ikväll blir det myskväll, nice. Ska förövrigt bli en bättre bloggare (promes). Denna månaden är typ överkänslig, suttit och smågråtit med elle nästan varje lektion, tackar gudarna att hon förstår mig precis utan att jag behöver säga något. Nu ska jag förflytta mig till mitt rum och sätta på hög musik och låtsas vara super taggad till att städa, tjuhu. cyaa!

If you don't love me, why do you raise my hopes?


JAG VILL:
1. Ha tillbaka min tandställning, åh den var så fin och man kunde vara tio gånger fulare på foton (allvarligt!)
2. Slippa skolan i några veckor, är typ deprimerad. Är trött på exakt varenda lärare nu
3. Ha tillbaka F95 för en dag eller två


Mat - Träning - Fika - Sova och imorgon är det Fredag, wihoo. cya!


-

I'm not a heartbreaker, just another troublemaker


All my life I've been good, but now I'm thinking what the hell. It's not worth it


Bloggade inte igår för den simpla anledningen att jag sov, direkt när jag kom hem från skolan tills jag skulle träna sen hem igen och sova. Riktigt nice. Nu ska jag äta och kolla OC. cya!
skriver mer senare men hinner ej nu

Every day, Every night I wanna see you baby staying by my side


Okej.. Blev lite plugg men mest slapp för jag fattar noll av all matte. Får väl snacka med Eva imorgon. Ska röra mig mot soffan för tv innan jag slänger mig i sängen för en tidig sömn, lär behövas eftersom vi har spanska imorgon. Fml. Godnatt, Cya!

I hope you don't mind that I put down in words, How wonderful life is while you're in the world


Nu blir det matte sen en lång runda med jogging för att friska upp mina knän till matchen på Onsdag. Vi hörs senare under dagen, cya!

You're single now well then so am I, so let's seize the day


Jag ska väl sätta igång med att plugga matte, precis som restan av befolkningen i Sverige som går i nian?
Taggar nationella wihoo. Har förövrigt cyklat med far till norvalla och tillbaka igen i ösregn endast för att se vårt lag spela, jag känner mig stolt. (Då är ni också stolt över mig, eller hur?!)


I don't wanna be someone who doesn't say what they want


Frågorna och svaren

Detta är kanske för personligt för dig men vad hände med Chippen? Varför säger du förlåt och sådant i din text? Krami!
Svar: Chippen var som sagt mitt marsvin, han var sjuk. Han hade fått en tumör på magen. Well, dels för att jag inte brydde mig så mycket om dem ibland, jag är nästan aldrig hemma så blir aldrig att jag var med dem så mycket tyvärr så det är därför jag säger förlåt för jag ångrar det otroligt mycket att jag inte brydde mig mer men jag har ändrats nu, nu är jag med Nisse nästan hela tiden. Sitter med honom i sängen nu också haha. 


Vilken skola skall du gå på? Vilken inriktning?
Svar: Jag ska gå ProCivitas, om jag kommer in i sommar dvs. Ekonomiprogrammet. Annars blir det jensen, ekonomi.

Har du någon kontakt kvar med Hampus? Han du var med i somras?
Svar: Vi kan snacka ibland på facebook men någon större kontakt än så har vi tyvärr inte. Kanske får tillbaka vår vänskap mer och mer senare, de får vi väl se. Hoppas på det iallafall för han är en jätte rolig kille.

Varför går du i nian fast du är 96:a?
Svar: För du ska ha något att fråga om.. Haha nej skoja, jag börjar nian för jag umgicks bara med 95orna på mitt dagis. (Försöker inte leka något äldre nu eller så) men jag umgicks alltid med Mimi, Agnes, Tobbe, Amelia och lite sånna så det blev att jag också ville hoppa över ett år på dagis för att kunna gå med dem i skolan också.


Du känner Emmy? Stalkar hon killar som det sägs att hon gör?
Svar: Ja, jag känner Emmy. Ja du vet, hon är en riktigt stalker. Stalkar allt och alla? haha nej men asså jag tycker faktiskt ni får fråga henne själva. Det är jätte svårt att svara på en sån fråga för att inte såra någon.

Vem var din första kärlek?
Svar: Min första kärlek var Otto Schippert. Lika snygg då som nu haha.

Vilka är dina top 10-favorit bloggar?
Förstår vad du känner med ditt marsvin, har haft flera marsvin sen jag tre. Mitt sista, Chanel, dog i höstas. Hon blev 10 år gammal. Hade fått otroliga skuldkänslor, trodde det var mitt fel, men mina föräldrar påpekade att hon hade ett bra liv som ett marsvin. Det hjälpte, och klart saknaden är stor. Det är ju ett oskyldigt litet djur. Men det ordnar sig. Tro mig!
Ha det bra, för det blir. bra snart igen! Kram :)
Svar: Jag tycker om alla bloggar men mina favoriter är Sigrids, Rebeccas, Kenzas och Biancas. Mina vänners bloggar är också riktigt bra men de uppdaterar lite halvdant så det är blö då. (fy på er). Aa, förlitar mig på dig nu haha, tack så mycket! Kram!


Vilket är ditt favorit djur kompis? (du vet vad du ska svara) Vad ska du göra i sommar??
Tycker du fortf. fotboll är lika kul? är det kul att spela med 96 ibland? säg ja.
Höll du ditt godis förbud????? har du magkatarR????
hejdo kompis
Svar: Sniglar lätt, Jag ska bada och äta massvis med glass och godis. Fotboll kommer alltid vara lika kul för mig, de är en del av mitt liv (L) De är riktigt kul faktiskt för du klagar alltid, varje match på någonting. Nej, tyvärr inte men klarade en halv dag iallafall. Nej jag har inte magkatar, de är bara du. Hejdå Kompanjon

Du skrev för ett tag sen att du var kär, i vem och varför blev det inget med personen?
Svar: Well, jag var kär i Daniel Adams-Ray, tyvärr blev det inget med personen för att han vet inte vem jag är.. Fml haha

vad var det bästa med förra sommaren?
Svar: Det bästa var lätt alla dagar med mina vänner. När jag sov hos Johanna varje natt och var ute hela tiden eller när jag och Emmy tältade och vid tre på morgonnen gick vi in och gjorde toaster, tog glass, ben och jerrys, chips och godis och läsk och satte oss och snackade hela natten.

Saknar du inte kärleken? Du har ju inte pojkvän väl?
Svar: Saknar och saknar. De finns dagar jag saknar det, de finns dagarna jag inte saknar det. Det beror helt på men nej jag har ingen pojkvän.

Hehe eftersom jag känner dig redan så väl gumman så ska jag ändå va duktig o fråga! Vad är ditt absolut favorit sommarminne med mig? Kommer du bo i min soffa i sommar? Helt ärligt, trivs du med att va singel? :)<3
Svar: Absolut sommar minne med dig.. Fan, den var svår haha. Om vi säger såhär, alla dagar jag sov över hos dig så menar jag också allting vi gjorde på dagarna också. Kommer alltid bo i din soffa. De finns bra saker i att vara singel och de finns dåliga saker men nu för tiden börjar de bli lite off, har alltid varit singel typ. Tråkigt ibland <3

Är du oskuld? en fråga alla killar i helsingborg vill ha svar på, jag är en av dem
Svar: Haha, ni vet om att min far läser denna bloggen va? Bara en sådan påminnelse till er. men nej det är jag inte.

hur gåre med kärleken!? tkr du borde ta dig själv i kragen och se till att hitta dig en gentleman ... gillar du gungor btw? jag har dåliga minnen från en :(

Svar: Haha, hitta du en till mig Emil, låter Kanon! Jag älskar gungor, speciellt när du ramlar av dem :)

vilka är dina bästa vänner? dvs. dem du umgås med mest?
Trivs du med dem?
Hur tycker du en kille ska vara?
hur tycker du en kille ska se ut?
Vad är det första du tittar på hos killen?
Jätte bra blogg!
Svar: Jag umgås mest med Elin, Mimi, Hedvig, Emma, Elina och Agnes men bara för det så har jag fortfarande Issa, Johanna och Emmy.
En kille ska vara rolig, härlig och snäll. Gullig och inte vara attention kid.
En kille ska ha bra stil, inga joggingbrallor på vardagarna för de finns inga killar som passar i det. Jag tycker många av killarna i helsingborg har börjat klä sig snyggare och snyggare. Så får väl säga lite Helsingborgstil?
De första jag tittar på hos killarna är deras kläder, deras kroppsform och deras leende. Tack så mycket!


De tre snyggaste killarna i helsingborg?
Roligaste du vet? Tråkigaste du vet? Röker du?
Svar: De tre snyggaste, hm.. den var svår. Tar 95or för de är enklast men då är de väl Arvid Nilsson, Christoffer Tolf och Philip Winchester. Men det finns många snygga killar i Helsingborg faktiskt.
Roligaste jag vet är att äga folk som jag inte tycker om. Det är nog de roligaste som finns, haha. De tråkigaste jag vet är när folk dissar, asså typ bara "nä, jag pallar inte". Nej, jag röker inte :)

'Cause you girls are simply the best thing I will ever have


Ni klår allt
update: svarar på alla frågor strax, orkar inte ha den längre haha!


För sju stjärnor lyser bättre än två, tre, fyra eller fem. För vi lyser sju gånger om


RSS 2.0