Pusspuss hejdå

Ny blogg, nya tag. Har kvar denna och vill jag börja blogga igen här så blir det säkert så. Puss!
smith.devote.se

Skoja bara hehe

Skoja bara, kan inte hålla mig borta från min blogg. Hihi. Love you all </3 Ska bara ändra lite i designen sen är jag nöjd. Sitter och planerar lite över hur jag ska spendera mina pengar framöver. Endast på kläder (!!) Ska köpa en tröja, nya jeans, ny jacka, nya blusar och t-shirts. Kalasglad om jag hittar allt jag vill ha men det får vi se då. Nu har jag lektion, ciao

True shit

"Just because I'm inlove it doesn't mean I will give up all my friends"

Love emmy

Hon gör mig så jävla glad ibland


Muskler

Har fortfarande lite muskler kvar även fast jag tränat dåligt de senaste halvåret.


-


Slappar

Ingen skola idag på grund av begravning så ligger hemma nu och vid halv 8 är det träning. Lite kallt kanske men skönt. Ska slappa vidare i soffan med mat och Oboy. Hörs sen!


True shit

"Don't spend time on people that don't spend time on you"


Love


Joggat

Varit och joggat en timme och en kvart ungefär. Jäkligt skönt. Sprang vid vattnet så fick en fin bild precis när solnedgången gick ner. Idag är jag glad, träffade Arvid precis innan jag gick in och fick gratta honom som hade en månad med sin flickvän Nathalie. Så glad att han är lycklig, ibland saknar man att ha någon så som förr men ja, life goes on.


Friendzone


Sitter och tittar på friendzone och påminns om Arvid. Bara min fina Arvid, min bästa bästa vän. Finns ingen i världen som är som han och han är den bästa personen i mitt liv. Glad att han är min vän och att vi inte kommer ha det samtalet som dem på tv får just nu ha. Hade förövrigt en bra eftermiddag hos Johanna där vi gjorde super goda våfflor som jag snart ska ut och springa av. Hehe, samma runda varje dag men denna gången ska jag jogga för känner att jag behöver ta lite tid för mig själv men samtidigt är jag rädd för mina egna tankar. Att jag kanske tänker bort och får förhoppningar om olika saker. Jag är väldigt rädd, åh.. Var jag för ärlig nu..?


Bebis David


Dagens 26/3

Påväg till skolan nu och ska ha svenska. Kort skoldag som är följd med våfflor som ska inhandlas av mig och Johanna. En del plugg ska jag också ta tag i. Tur att detta är sista veckan innan lov!!


Inget kan stoppa mig


instagraaaaam

Mitt liv äger och jag har skit kul så jag har faktiskt inte tid att blogga. eller jo, när jag pallar men just nu har jag inget sug efter det. Typ glömmer bort min kära blogg men du ska veta att I still love you, always. Följ mig på instagram istället om ni vill se mina bilder och höra om mitt roliga liv. sofiesmith

Grattis Emmy!


Weekend

Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Men jag orkar bara inte och just nu har jag de så gött med mina vänner och plugget rullar på. Puss!!


Friends


Hem och plugga snart. Hinner jag så ska jag iväg och träna fotboll annars tar jag en lång joggningrunda för det behöver jag, drar med mig David förhoppningsvis!


Me today


Fina Jojje

Suttit och pluggat som ett djur faktiskt med Jojje. Gjort klart min labbrapport och skickat in den. Börjar inte förrän 1 imorgon men ska till massören vid 11. Imorgon är de event på skolan så spenderar dagen med att se fotboll, dans och annat på ih med resten av Olympia, Nicholai och Tych.


Inbakad fläta


Sitter på svenskan och hittar nya ord från 2012. Till exempel så finns det nu mera "bussdamp" som betyder att man är störig på fordon. Slutar inte förrän 2 timmar... Kill me..

Grym video


Grym video som ALLA måste klicka på. Asrolig och asbra!!

Bra bok

Sitter och är klar för att åka till skolan och hon är bara 20 över 7 så har en liten stund så jag kan läsa min bok. Wie, längtar lite till skolan för har börjat tycka det är kul att engagera mig. Hehe


Dagens 20/3


Today's happening

Sover hemma inatt eftersom mitt utvecklingssamtal börjar 8 imorgon. Efter skolan är de plugg på biblioteket med Jojje. Små saker som ska bockas av så jag inte har något plugg resten av veckan. Ska fixa med Emmys present inför Lördag och tona mitt hår mörkare. Puss godnatt


I'll never forgive you

Varit hos C hela dagen och ska strax röra mig bort mot Arvid och sover där så blir inte mer uppdatering, förlåt hehe. Tittade film hos C och hade det bra. Dock kommer jag säkert bli smittad för han var både förskyld och halsont men det var värt det. Nu ska jag snabbt ner och duscha sen packa liten väska. Puss!


Love school

Pluggar matte och slutar om en 50 minuter. Får se om C har vaknat tills dess annars är det hem och plugga.


Dagens 19/3


Godnatt

Nu ska jag sova och somna framför John Tucker Must Die.


What the fuck moment


Sex and the city 2

Tittar SATC 2 och myser. Skadat knä som ska återhämtas tills imorgon har jag bestämt. Sticker till Chrille efter skolan och på Tisdag är de plugg dag med Jojje på biblioteket. Saknar min fina prinsessa redan.


Mot Helsingborg

Börjar bra i matchen, slutar i kaos. Vred knäet och nu på väg hem. Tyvärr förlust men kämpade som fan. Spelade med 8 man i slutet och ingen målvakt vilket blev lite jobbigt men bra ändå!


Som bara du kan

10 sanningar:
1. Mina vänner säger alltid att jag bryr mig för mycket om mina vänner och tänker inte på hur jag själv mår
2. Jag har en syster och de är lussan
3. Jag önskar jag bodde ensam
4. Jag önskar jag hade en bra relation med min farmor och faster
5. Jag kan känna mig totalt ensam i ett rum fullt med folk
6. Jag hatar folk med fördomar
7. Jag hatar när folk kommenterar folks kläder
8. Jag har jätte svårt att säga förlåt men när jag väl säger det så betyder det jätte mycket för mig
9. Jag snackar inte skit om någon, tycker jag något så säger jag det till dem annars bryr jag mig inte. Hade en period då jag snackade om en person med en annan tjej men har nu sagt förlåt osv och berättat allt.
10. Jag hatar kärlek mer än något, det förstör så jävligt mycket


Godmorgon

Jag hade min fina katt som sällskap inatt. Bästa bästa katt som får en att känna sig mindre ensam och mer betydelsefull. Står inför världens dilemma så får väl se hur jag tar mig ut från det men i nuläget så vill jag bara gräva en grop och försvinner. Får ett antal fjortis bilder från Nicholas som ger mig ett litet skratt men annars är jag så gått som en död fisk. Hörs sen!


--


Bakning

Världens sämsta kaka är bakad och har slappat hela kvällen. Från skratt till gråt så är jag glad över att jag har så fina vänner. Nu är jag påväg hem och ska sova gott för imorgon är de match. Förhoppningsvis mer taggad än just nu.


Mys med Agnes

Hos Gustav nu och myser med Agnes. Ska snart sätta igång med bakning.


Dagens


Mysfaktor

Hade världens mys kväll igår hos Jullebulle med Emmy, Joel, Johanna och Carl. Såg film, snackade och åt. Kom hem till Jojje och hamnade i hennes säng med chips och läsk. Vaknade vid 11 och gjorde världens frulle. Gott


LOOOOL :')

SVAR TILL KOMMENTAR: Nä jag är inte det ditt sär men de finns väl BRA OCH DÅLIGA DAGAR???????????? eller de är bara jag som känner mig glad och nöjd sen kan jag bli ledsen för något hänt???? Nä de är bara jag så klart SHIT ja x)


Bättre än förr

Denna dagen började dåligt men med Dannys nya låt från melodifestivalen så får jag faktiskt ett leende på läpparna. Kanske inte är så emo ändå?


It's never easy to give up & move on


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ska till vårdcentralen och fixa mitt tejp och sen till skolan för spanska, lunch och engelska. Sen träffa Jojje och snacka med henne sen ska jag till kiropraktiern vid 2.


Sofiesmith@instagram

Har ju inte Facebook så underhåller mig på dagarna med instagram. Vilket är så kul och jag är faktiskt duktig nog till att uppdatera hela tiden så följ mig där: sofiesmith


Vårdcentralen

Sitter på vårdcentralen och väntar på att bli inkallad. Mitt finger dunkar och ser ut som en sne potatis som jag inte kan röra. Softe. Sen skola. Hem, plugga, sova och imorgon är det Fredag. Världens bästa dag!!


I'm Happy cuz I got you

Jag är mer än nöjd med mitt liv. Bra klass, bra vänner, bra familj, bra fotbollslag, bra med allt. Dock saknar jag vissa människor som Agnes, Jonna, Alicia, Lovisa S, Hedvig och Emma. Inte ofta man träffar dem vilket är tråkigt. Men ja, träffat Jonna lite och ska fika med Hedvig så lite framsteg på att höra av mig men som sagt det går åt båda hållen så. Men ja, godnatt fina ni. Nu ska jag hoppa i säng och bli frisk. Mitt brutna finger ska fixas Imrg. Puss


I'm Happy cuz I got you

Jag är mer än nöjd med mitt liv. Bra klass, bra vänner, bra familj, bra fotbollslag, bra med allt. Dock saknar jag vissa människor som Agnes, Jonna, Alicia, Lovisa S, Hedvig och Emma. Inte ofta man träffar dem vilket är tråkigt. Men ja, träffat Jonna lite och ska fika med Hedvig så lite framsteg på att höra av mig men som sagt det går åt båda hållen så. Men ja, godnatt fina ni. Nu ska jag hoppa i säng och bli frisk. Mitt brutna finger ska fixas Imrg. Puss


I'll miss you when you're gone


Funny camwow


Tvmys

Imorgon ska vi argumentera på engelska om historiskt ämne. Kul? Nä men rätt skoj att få prata öppet om ämnet. Hoppas bara de flyter på som de gjort tidigare. Ush lite nervös men ska skriva lite argument ikväll som jag kan ha med mig. Nu ska jag mysa vid Tvn tills 8 sen läxan. Puss


Våår

Spelade basket och har nu brutit mitt pekfinger. Kul va? Duktigt. Tog en promenad med Oskar sen och snackade om allt möjligt. Nu ska jag städa undan sen läsa en bok. Är besviken just nu så får väl se hur jag mår sen


Vår värme

Nu ska jag ut i vår värmen och gå till bussen. Har bara provet idag, förhoppningsvis går det bra. Ikväll ska de dansas!! Wie!!


Godmorgon

Ligger i min säng med min fina stora katt och har precis vaknat. Börjar inte förrän halv 1 så de är lugnt för min del. Ska nog gå upp och äta snart, när jag myst klart med Amos.


-


Top model

Sitter och tittar på top model. Slutar när som helst så ska ner och duscha sen plugga vidare. Mår illa och är trött som bara den så kommer nog somna tidigt. Ska mysa hela denna helgen med, vad har hänt med mig? Men som sagt fotboll, plugg, vänner och C framför lökig fest!


What if I'm his second choice?


Sitter och försöker plugga. Ska fira med lite oboy och ska läsa vidare. Tittar på massa gamla bilder från 07/08. Så söt jag var i mina tänder, varför skaffa jag tandställning eller rättare sagt varför tog jag av min? Jag var mycket sötare då än vad jag är nu, nu ser man ut som alla andra. Så jäkla tråkigt egentligen, skulle haft kvar mina tänder. Det är lite speciellt och orginellt.

Kort eller långt?

Ska klippa mig idag. Om 20 minuter ungefär och jag är jätte nervös. Ska jag klippa det mycket kortare eller låta det ha kvar längden? Mitt hår växer ju som ogräs men jag tvekar om jag ska klippa det mycket eller bara topparna. Arvid ska så klart med men är jätte osäker. Ni får se sen vad det blir, får ringa Chrille också och Emmy. Ja, detta är ett stort val i mitt liv. Haha!


Be there for people because you know what it's like to have no one


Sitter på svenska lektion och letar upp ord som har med svenska att göra. Visste ni att det fanns ett ord som heter "gåggning" och det betyder att en man sätter på sin kvinna ett par simglasögon för att inte komma i hennes ögon. Fina ord vi får hitta va? Nu ska jag och Oskie hitta sista ordet så vi får mvg wiho!

Fina Bellsan

Min lille bell har blivit handikappad då hon dragit sitt knä ur led. Stackars gosi. Känn sorgen, ta en tyst minut för henne nu!!


No lektion


Sitter på NO med Moa och labbar. Vi testar om potatis förändras i vatten med olika slags lösning. Intressant? Lite. Nu ska jag göra klart min labbrapport så jag slipper plugga senare på det.

Give my heart again

På bussen till skolan. Börjar egentligen nu men kära bussen är alltid sen så får väl bli sen till labben som vi ska göra idag, ingen större förlust. Btw. Har ni sett några snygga jackor för i år? Vill så gärna ha en militärgrön eller en brun!!


Så bra!!


Spetslinnen

Gått och blivit lite "beroende" av spetslinnen, eller söta spetslinnen. Inte sånna "horlinnen" som vi kallar dem som vissa går runt i utan söta spetslinnen. Här är några fina som jag suktar efter, min plånbok säger dock nej. Det längst till vänster är underbart!


SVT2

image description
Såg ni SVT2 ikväll? Någon? Dem tog upp tjejen som visa armhålan (som var en ren buske) på melodifestivalen. Det var ju minst tusen människor som hade lagt upp det på facebook senare (jag&emmy var två av dem) så nu har de gått till tv och pratar om det. Såg bara i slutet för Arvid skicka en bild på det men hann iallafall höra att dem tyckte att vi var en skam för att vi publisera det men var det någon som hörde allt??

PS: Fick förövrigt en fråga om vart jag köpt min halsduk och den kommer från H&M för 199 kronor, köpte den dock i höstas. Kram :)


Gör choklad pudding


Kollar på en himla bra film men ska strax ner och duscha sen lägga inpackning i håret och plugga vidare. Har ångest, jag hatar att sakna människor. De är de värsta jag vet, att känna saknad. Känslan av att sakna någon mer än vad dem saknar en. De är hemskt. Men så känner jag nu och de får jag väl stå ut med.


I'll go to hell anyway so


Älskar min halsduk som jag går runt i hela tiden. Stor, mysig och varm. Önska bara jag hade den i flera färger hehe. Några tips vart man kan hitta liknande halsdukar?? Nu ska jag ta tag i pluggandet och få något gjort. Skulle egentligen till C efter massagen men han är fortfarande sjuk så får vänta tills Fredag. Hmfpwdp.


Bilder från helgen

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description
Dubbelmys med Emmy, DM match, mc och massa mat.
Godis och pluggmys med Arvid. Letade solbrillor till mig. Wie


Smile, it confuse people


I love you



Don't worry. Be happy


Sitter på psykologi/samhälls lektion och går igenom massa. Planerar massa med Gus, Johanna och Claes. Förhoppningsvis händer detta så jag blir askalasglad!!


My best best best best best friend


Me right now

But somethin' happened for the very first time with you
My heart melted to the ground, found somethin' true
And everyone's looking 'round
Thinkin' I'm going crazy, oh

But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away, but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closin'

Good night

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Ska få sova en timme längre imorgon eftersom jag bara ska till idrotten för vårt projektarbete har jag hemma! Wiie!!


You derserve happiness

Är så glad just nu. Över allt. Över mina vänner, över min fina Chrille och speciellt över min familj som jag på något sätt kommer överens med. *applåder* kanske är som Olivia skriver.. Att man förtjänar att va lycklig ibland och just nu känner iallafall jag att jag förtjänar det lite iallafall utan att vara ego miss diva så. Hehe
image descriptionimage descriptionimage description


www.shortcutthroughme.tumblr.com


Jätte dålig bild, men in och kolla på Emmys grymma tumblr som man bara "Mmhm loving it!"
Klicka bara på bilden så kommer ni till hennes tumblr!!


LOOL

Arhaigkoadjaiudjwo. Kan nog inte bli mer arg än vad jag blivit idag. Folk skriver, säger och kommenterar saker om 96or precis som de är SÅ mycket yngre. Haha, äkta fail så står jag där och bara "Jag är 96a..?" De bara "oj men jag ser inte dig som en" man bara nä kanske inte men jag är fortfarande en och jag umgås med både 95or och 96or och jag om någon kan säga att det inte är någon skillnad alls. Inte ett jävla dugg, bara att vissa uppnosiga 95or som tror för mycket. LOL. De roliga är att det är nästan bara 95or som säger något, man bara du är fail för du är inte ens ett år äldre än vissa så shut the fuck up =)


Fin vän

De är ok om du gör till mig med Emmy!!


Why care when nobody else does?

Okej. Jag får damp. Skojar inte. Moa sa idag något som verkligen är sant om mig att jag inte bryr mig. Jag bryr mig inte om mina "ex", jag bryr mig inte om vänner som svikit, jag bryr mig inte om saker som är helt onödiga att bry sig om. Varför ska jag vara ledsen över att en vän har svikit? Jag fick ju bara reda på sanningen om vad för slags person hon/han är. Varför ska jag vara ledsen över mina ex? Det är ex av en anledning, de är exempel på vad jag inte ska satsa på i framtiden. Så varför gå runt och va ledsen över smågrejer som detta? Är något menat att det ska va, så kommer det bli annars skit samma. För vem kommer bry sig om 10 år när vi gått ut skolan, hälften har flyttat från Helsingborg och hälften har glömts bort. Vem bryr sig om vem som älskade vem, vem som sårade vem eller vem som svek vem för det är bara ett kapitel på vårt liv som vi kommer säkerligen glömma. Jag planerar inte att titta tillbaka på mina 3 år på gymnasiet och påminnas om att jag var ledsen för det finns ingen tillräckligt stor anledning för mig att bry mig om någon, speciellt inte killar. Säger det nu för jag vet att jag har många vänner som är ledsna över att deras killar/ex behandlar dem dåligt och ja, killar är svin. Tjejer är svin. Skit i vilket, umgås med dina vänner. Uppskatta dem som finns där och skit i resten. Bry dig inte om någon som inte bryr sig om dig. SÅ, sagt, gjort och taget!


What hurts the most


Kom hem, åt mat, snackade med Emmy i telefon och duns så somnar jag i soffan och sover tills nu. Duktigt va? Nu får jag ta tag i plugget snabbt sen blir det att duscha och sova. Längtar redan till att få släcka mitt rum och sova!!

Mys @ class


Haft en intressant samhälls lektion, en 2 timmars lång håla och spenderat den med Moa, Guss, Micke, Stefan, Nermin, Clabbe och Bea nere i stan vid Asian Garden. Nu har jag spanska och vill bara gråta för det suger (!!) Slutar halv fyra sen hem direkt och plugga. Trodde jag kunde träna idag men ack, måste samla ihop allt inför provet på Tisdag samt göra matteläxan som vi fick idag!

I like turtles

Påväg till skola

Sitter på bussen med musik i öronen och tusen lockar runt om mig, de har snöat som ni Helsingborgare kanske sett? Vilket betyder lockar i mitt hår.


Moving forward

Idag är det en sån natt då jag inte kan somna vilket betyder att jag kommer somna i skolan, säkerligen på engelskan vilket betyder att min mentor kommer bli sur. Vad mycket betyder i mitt liv? Lol joke. Nej men åh vad jag längtar tills helgen. Haha, patetiskt må de va men de var faktiskt en vecka sen jag träffa min fina. Blir också toning på Fredag, dock vill jag ju ha blont i topparna och mörkade uppe men de får vi se till sommaren istället. Har så mycket att berätta för er, jag har t.ex träffat en otroligt fin person. Jag har Alice att tacka över det egentligen så ja, tack Alle! Mitt liv börjar bara gå framåt och efter en äcklig händelse i vintras som egentligen krossade allt mitt förtroende för folk så är jag nöjd med att jag för stunden litar på 2 personer. Jag är nöjd, de går framåt. Wie!


Klockrent

Bara en dag kvar sen är det helg. Mys som sagt på Fredag sen match på Söndag. Lördag är oklart men kanske bara mys med mig själv eller plugg. Hm, på återseende. Min fina vackra underbara men tröga vän skickar en bild på en öl på draw something och slutar med att ordet egentligen var bear (Björn) dog av skratt!! Gissa vem de var? Ingen mindre än Emmy hahaha!!


Nu ska det dansaaas!!


Att göra: köpa nya joggingbyxor, sportbh och slappa linnen (!!)
Vill ändra min design. Till något lättare, enklare och faktiskt mer "devote" likt. Några förslag kanske? Skriv isåfall, om någon av er kanske tillochmed vill göra en design. Hehe, puss!!

Missing you


"Förtroende är som en pappersbit, när det en gång har skrynklats ihop så kommer sprickorna alltid finnas kvar

Ligger och myser med min katt. Om cirkus en timme ska jag på möte sen dans. Jobbig skoldag imorgon men sånt är livet


Så snygg

Provat kläder till Arvid och letat shorts till mig. Hitta skit snygg tröja till Arvid. En på h&m och en på zebra. Kär!!


Spring

På väg till stan nu för mys med Arvid nere vid hamnen. Ingen lektion idag Wie!!


Forgiveness

Träningen gick sådär. Har ont. Spenderat dagen/kvällen i telefon med Emmy och ett intensivt samtal med Anton efter provet. Längtar till helgen då de blir mat och filmmys med Emmy, Anton och Chrille sen sover Emmy hos mig Wie. Ska även övningsköra i helgen, saknat det som tusan. Nu ska jag sova, börjar inte förrän halv 1 imorgon sen slappa hela dagen innan jag åker iväg för möte och sedan dans.


Don't cry tonight

Ligger i soffan och har precis ätit kebab. Ska in och spela lite tetris hehe. Har bestämt mig att va lycklig för egentligen de förtjänar alla men alla låter sig inte vara det. Ta vara på allt de ni har och alla som vill va med er för de är det som betyder något i slutet. Puss


Forget what made you sad and remember what makes you smile

Har en av mina fina hos mig men saknar fortfarande den ena som är utom räckhåll.. Långt utom räckhåll.. I Lund faktiskt. Ush fy och blä vad jag hatar det. Får göra de bästa av saken tror jag?


Don't waste time on idiots


Don't satisfied with the worst when you can have the best

Sitter och pluggar. Får bilder på lilla Chrille och har allmänt bra med sol som lyser genom fönstret. Fick en biobiljett idag också. Tack Natha!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2090222/images/2012/pic_192534798.jpg" class="image">


Guys have no idea how long something they said can stay in a girls mind

Lektion suger men Claes är söt. Mår illa och ska nog gå hem buhu


-----> söt

Såhär är jag när jag är med Chrille


Min helg

Fredag: Åt glass och choklad doppade frukter med Alle under dagen sen hem för mat innan jag tog bussen till Chrille där vi hann se halva Sunes Sommar innan Anton kom och gav oss sällskap. Åt godis och pratade en del tills klockan blev 12 och jag skulle dra mig hemåt medans dem skulle ut och festa. Somnade gott i min säng redan vid halv 2, har nog aldrig varit så trött som jag varit denna veckan.

Lördag: Spelade match sen tog jag första bästa tåg till Svalöv där vi förade innan vi drog vidare till lokalfesten. Väldigt kul och det var massvis med nytt folk som man skulle ta i hand med. Alle nästintill tvingade alla att hälsa på mig haha. Träffade en del igenkända ansikten också, kom som sagt hem efter en trip inom statiol för korv vid halv fyra. Somna gott hos Alle.

Söndag: Ätit mc och choklad doppade frukter med Arvid. Plus så tjäna jag 100 kr på ett vad. I love myself ibland. Lyssnat på musik, pluggat, pratat med Emmy, sovit lite grann och spelat tetris fullt ös. Wie

Trying to figure out how in hell I'm supposed understand you


Sommarbild
Spelade upp mig från lvl 16 till lvl 21. Ligger numera 1a bland mina vänner på listan. Awesome, ska bara hålla kvar min plats där nu. Ska förflytta mig till mitt rum och städa undan alla tusen kläder samt läsa lite mer av samhällsboken. Så sjukt boring men ja, måste bli gjort. Lol.


Tetris

Är ni sura eller arga, eller rent av besvikna på hur dåligt folk kan bete sig så spela tetris. Skojar inte, man blir asbra för man tar ut all ilska och "sorg" på det. Awsm

Maybe tomorrow

Sitter på bussen från Alice och är mer död än levande så att säga. Vid halv fyra snåret kom vi in tumlandes trötta och sletna. Nu ska jag hem och plugga plus kolla match. Soft


Haters

Bara jag som hatar killar som svävar bland molnen? Som tror för mycket om sig själva och sånna som tror de kan säga vad som helst utan att få någon "ovän"? Eller sånna som kan säga vad som helst till någon tjej och tro att hon tänker acceptera det.. Äkta lol


When you kiss me, it's like the whole world stands still

Kvällens outfit och just nu sitter jag på tåget på väg. Fyfan vad grym kväll de ska bli.


Home is whenever I'm with you

Match nyss. Gick inte bra men träningsmatch så de är okej. Nu dusch och sen till Alle!


--

I'm a strong girl who keeps her stuff in line. Even when I have tears going down on my face, i always manage to say those two words "I'm fine"

Emmy ♥♥♥


Sometimes you found somebody that makes everyday a little bit better


Glad att jag träffat dig, just dig av alla miljontals människor


Bara för att det är vi


På vår vanliga plats med vårt vanliga käk. Glass och frukt med choklad.
Bara för att det är vi


Jag letar inte problem, problemen letar upp mig


Bussmys

Precis lämnat Alle och sitter nu på bussen. De är en kille framför mig på bussen som luktar skit gott. Care men ja. Nu ska jag hem och plugga tills vi ska äta sen vidare mot Chrille i think. Wie gott


In the end we're not that different

Sitter hos kiropraktikern och ska väl snart bli inkallad i guess. Träffa Erik Sundin (omgomgomg) på väla så fick smygfota Honom lite, köpte även ett par nya hörlurar. Gröna, coolt. Senare idag ska jag hämta mina grejer på zebra och sen vidare mot pistachia för glass med alle. Fina vädret gör allt


Chillar på spanska

Slutar om ungefär en timme sen är de lunch. Hamburgare wie


På bussen utan david

Svinet David har inte vaknat ännu så får ta bussen själv.. Lite ledsen men har min musik hehe. Nu ska jag ha idrott, sprang som ett djur igår vilket bara var kul för jag sprang fortfarande förbi dem jag mötte vilket betyder att jag fortfarande har speed kvar Wie!!


You don't know how lucky you are


Klassfest 15/2


Namn + blogg!

Bloggar igen.. Ska sluta nu.. Börjar bli beroende.. Iallafall, ska ni kommentera så varmt välkomna men ni kan väl ändå kommentera med namn så man ser vem de är, roligare ju och inga kommentarer är dumma kommentarer hehe, lol men ja. Svarar också på frågor om ni skriver namn, ert riktiga då. Länka gärna er blogg också, läser gärna! :)


I'm gonna be the last one standing

Mahaha älskar sånna facebookar/bloggar som skriver massa skvaller. Alltid lika kul när dem sen blir hotade osv. 2 sekunder senare är allt nerlagt precis som inget hänt. Hah funny shit dude. När jag var mindre gjorde jag en sån blogg. Dock gjorde jag ett inlägg sen kom jag inte längre. <-- intressant? nej men nu ska jag sova och försöka planera min dag imorgon. Allt händer på 2 sek man bara wähh? jaja, ciao hejsvej tjollahop.

It's okay to say that I love you now, right?

Fasiken vad jag bloggar på. Hihi!! Imorgon slutar jag 12.40 sen iväg med pappa till väla för att fixa med telefonskal osv. Sen tillbaka till stan för ge Alice pengar, hämta mina kläder och sen till en kiropraktiker vid halv 3. Sen hem och plugga ekonomi innan jag sätter mig på bussen för att spendera min fredagskväll med Chrille. Alice sover sedan hos mig så blir hur bra som helst! Puss godnatt!
Två Bilder som jag skicka till Alice under spanska lektion eftersom vi inte fick sitta bredvid :'(


Myser

Myser framför tv:n med en kopp varm Oboy och min katt tätt intill mig. Fick besked att jag skulle spel match på Lördag så fick ändra planerna. Tyvärr får jag skippa festen imorgon men tar igen det på Lördag med Alice. Wie!!


Träning

Nu är de fotboll som gäller!!


Älskar min klass hihi


RSS 2.0