Amazing

Idag när jag skulle köpa godis i en automat så fick jag inget godis.. As sur för jag var sugen på sura nappar. Slutar med.. (kolla videon så får ni se)

https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/cfs-ak-ash4/439095/109/2815951638483_61532.mp4?oh=6a4b2780fbd2660652dc9a88ba9047a4&oe=4F515000&__gda__=1330728960_2e5b751e872387ae5dfc386e60bf76b1


Don't know what it is But it's something

Längtar så tills helgen nu. Fredag kommer bli awesome och Lördag kommer bli awesome. Hoppas bara på att få träffa Chrille en stund också men de får väl gå på något vänster!!


Don't give your heart to a guy, You already know the end of that story


Ska strax gå och lägga mig. Dansen gick rätt bra idag så är nöjd och trött. Har massa planer inför helgen så är överdrivet taggad. Berättar mer senare men nu måste jag blåsa håret, borsta tänderna och planera vidare. Jag är så himla glad just nu, jippie!! Bilden ovanför är en liten *pling* till vad som kommer ske på Fredag. Ni får se då. Wiehopp!


Vågar man???


Ska man? Vill man? Vågar man? Så jävla fett!
Såg nyss Steffi som gjort det rosa mot blont. Omgad, blir helt förtrollad så fint det är. Dock vill jag ha lila mot brunt. Iiihh så fint!!


They don't really care about us



Sitter och pluggar spanska. Har en hel del att göra så får sätta igång nu och koncentrera mig på det, hörs senare ikväll när jag kommit hem från dansen. Ungefär vid halv tio då. Tillsdess kommer det ett eller två inställda inlägg. Puss!


Stranger

"Said I never give away my heart again but I know you'll be knockin until I let you in. You know I told you I would rather be lonely. But I know you'll be knockin until I let you in"


Let me be

Ligger och blir masserad av Nermin, dels för att jag har snott hans tele men dels för att han är världens snällaste just nu. Hehe

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2090222/images/2012/pic_191741978.jpg" class="image">


Dont make me love you

Nyligen vaknat. Ätit plättar till frukost men som nu i efterhand var ett dåligt val. Inte gott alls. Ska in och torka håret, sminka mig och borsta tänderna. Ta med danskläder eftersom jag åker till Alice direkt efter skolan och pluggar spanska. Puss hörs senare


That bitch

Jag? Sova? Finns Inte på kartan när en viss Chrille skickar läskiga skräckbilder. Man bara "Fuck you hoe" så nu har han somnat mesans jag ligger vaken. Nu ska jag gå på toa eller något. Godnatt hörreni


It's not my business so I don't care

50x2 sit-ups, 15x2 knäböj måste jag köra nu varje kväll framöver. Fotbollen kör igång på Torsdag och imorgon är de dans. Är så taggad att börja spela igen, saknat det som bara den och det känns verkligen som jag är påväg till ett bättre stadie i mitt liv då jag ska börja träna mer igen och börja satsa för jag vill verkligen uppnå mina mål som jag haft tidigare. Så nu är det både fotboll och dans på schemat plus tid för vänner, plugg, Chrille och partaj. Dock har jag börjat skissa på ett schema så jag hinner med allt plugg. Wie, jag är SÅ glad. Imorgon är det plugg med Alice och sen vid 8 är det dans. Puss


Arghh...


Best thing in my life, pappiii
Är så sjukt trött på folk som ska ta allting allvarligt. Fatta lite skämt, ni känner inte mig om ni inte vet att jag skojar om allt jag säger. Öörk på er!! Nu ska jag gömma mig i min håla och plugga.


You both look pretty good


Chilling at school

Sitter med Moa och Idde vid klassrummet. Har inte lektion förrän nu typ men jaha.. Ingen lärare. Sen är det samhäll sen home och plugga spanska. Lovely!!


On my way to school

Påväg till skolan nu. Börjar om 10 minuter med no. "Wie" slutar halv fyra idag sen plugg med Moa. Förhoppningsvis annars blir det spanska plugg hemma. Imorgon är det dans, längtat!!


I'm missing you tonight and all the other nights when I'm not with you


Giving up

Imorgon är det bara en jäkla massa plugg. Gråter floder och så ska jag välja vilket ämne jag ska läsa till hösten. Waaah, allt händer för snabbt


Ingen är som du


Jag idag. Aldrig varit så trött. Kom hem till Arvid och somna direkt. Sov fyra timmar hos honom. Tydligen hade han försökt väcka mig genom att lägga sig på mig men när jag väl sover är det sjukt svårt att väcka mig. Är som en björn som går i ide. Ska snart sova igen. Är fortfarande trött. Imorgon är det lång dag i skolan, hemskaste dagen, jobbigaste dagen och jag har ingen dator. Fml. Sen ska jag plugga också, får dra med mig Moa till bibloteket så vi får ordning på vårt boende som snart ska lämnas in.


Allt var svävande men nu så ser jag klart

Nu ska jag snart till skolan. Väntar på att jag ska röra mig mot bussen. Frågan är bara om jag ska ha min vinterjacka eller skinnjacka?? Blir nog vinterjacka. Det har frusit inatt buhuu


You know, sometimes people play hard to get because they need to know the other person's feelings are real

Är jag sjuk eller är jag sjuk? Noll minuters sömn so far och har haft ett långt samtal med lille nicke som har övertalat mig till "farliga" grejer. Hm.. Får se hur det blir med den saken. Ska snart gå upp och duscha, vill ta en lång dusch så jag blir piggare dock väntar jag nog till lite över sex så inte mina kära familjemedlemmar vaknar. Hungrig är jag också och sugen på min chokladmjölk som står och väntar på mig i kylen. Saknar förövrigt Chrille som ligger hemma. Är lite orolig inför idag men ja, får förhoppningsvis bra svar så jag inte behöver åka akut hem till honom och gråta. Hm. Oj vad jag är ärlig på morgonkvisten. Wow(!) nu ska jag sova kanske.. Hm.. De sägs att 15 minuters sömn är allt man behöver. True/false??


Before...


Ledsen kille..?


That's just the way it is


It was only a kiss, how could it end up like this?

Lördags kväll/natt spenderades på sjukhuset hos lille Chrille med Anton och Cuppe. Mc, film och mys


Fin, finare, finast

När jag inte bloggat på länge får jag ångest och när jag väl bloggat en gång så får jag ångest och jag vill bara blogga mer.. Hej konstig? Lite.. Här kommer bilder från Fredags kväll och lördag eftermiddag. Puss


Don't be sad, it's just one day of life

Och så ska man gå tillbaka till vanliga rutiner. Inte världens roligaste men nice att komma tillbaka till klassen. Min fina klass, dock kommer jag gråta lite för min dator är fortfarande på lagning så måste skriva allt förhand. Blä


Fy soffz

Jag är dålig på att blogga. Tralalalala


I'm sorry!!!

Oj vad jag är en dålig person. Inte bloggat på två dagar men som min ursäkt är det faktiskt att jag har försökt men app grejen funkar ju inte som den ska. (arg..) Ska bara städa sen bloggar jag sönder om hela helgen. Wie puss!

Hater

Btw. Jag har kommit på en sak, eller en väldigt bra sak faktiskt. Killar är och kommer alltid vara i mina ögon svin. Inte bara i mina ögon då men ja ni fattar poängen. Killar är svin. Inte sånna söta grissvin, utan svindumma, svinäckliga, sviniga. Just need to tell ya


Fantasi är det vi vill ha men verklighet är det vi får


Nu har jag gått upp. Fixat med min tele och håller nu på att äta min frukost. Yey. Hej jonne, du är mobbad ejjj jag. Så nu har jag bloggat också, fy vad jag är stolt.

If you really know me, you know how I feel

Ligger i sängen idag och tänker inte röra en fena. Är alldeles för trött och ja, life is hard. Puss!


We can't make it work and that breaks my heart over and over again


The people I miss the most


Dagen i bilder





@ Arvids place

Due date, bästa vän, godis, läsk = bra kväll. Ska hem och sova sen framför några avsnitt av sex and the city


Äventyr!!

Drar på äventyr med Arvid, hämta hans mc i Höganäs sen en lång vandring hem. Så mycket för en "lugn" dag haha. Nya byxor har Sarah köpt hem också, hur fina som jag får låna??


Staying in bed


Finding out things that makes you smile

Spenderar min natt med min katt. Har problem att sova sen jag såg skräckfilmen med idioterna.. Varför lär jag mig aldrig att jag klarar inte att se något som är läskigare än action..? Hade varit en dröm om jag kunnat somna sådär just nu??


Other things may change us but we start and end with family


Trying to figure out

"Det är helt sjukt så mycket jag saknar dig. Har suttit och tänkt på dig i princip hela dagen, du skulle bara veta! Hoppas du fick hicka? Det brukar man få när någon tänker på en, har jag hört. Älskar dig supergoa du! Tur att jag har dig, vet i fasen vad jag hade gjort annars ♥" - Emmy
Jag, Sofie Smith bölar för tredje gången ikväll. Första gången för jag såg a walk to remember, andra för att jag förlora på tetris och nu tredje för att Emmy skrev de finaste meddelandet som gjorde min kväll, min vecka, mitt lov. Så jäkla glad över att ha henne, hur efterbliven hon än må vara ibland så är hon en perfekt vän som förstår mig utan och innan till även fast jag inte nämner ett ord. Tänker på dig finis och saknar dig, kom hem!!

Don't push me close to fast

Jojje kom på besök och gör nu min kväll lite bättre genom att sjunga jätte falskt till Whitney Houston. Tack jojje, tusen tack. För övrigt 4000 tankar som går igenom mitt huvud. Hur ska man veta vad som är rätt eller fel om man inte satsar och testar sig fram? För de är väl så vi får ovänner och ex? Vi testar oss fram för att hitta någon som passar oss.


På äventyr med Olle!

Såg Mission Impossible sen bar det iväg med Olle. Såg skräckfilm med två nötter Sebbe och Coffe. Grät/dog en aning eftersom filmen var helt insane. Sov sedan gott hos henne och vår frukost blev ostbågar och scones. För gott, för bra, för mycket lov. Älskar livet wiho och jag har fått en iPhone 4s vit som jag kommer uppdatera från!


I don't believe in magic

Vid halv sju ska jag till väla med mamma sen kvällsbio med Olle, Ivve och Louise. Ska fira att Ivve inte har utegångsförbud längre så då blir det bio. Dock vet jag inte vilken film.. Får höra med Olle, hon har alltid koll. Nu ska jag ner och duscha för att inte vara allt för lökig när jag får besök av X. (<- fy vad jag känner mig töntig... men kul ändå hehe) Puss


You always want what you can't have

Ännu en gång sitter jag i min pyjamas tio i två och gör ingenting. Eller jo, jag pysslar. Jag, Sofie Smith som förövrigt är världens klumpigaste sitter och pysslar. Jag har gjort ett örhänge, ett armband och ska fortsätta göra örhängen. Armbandet blev fult så nu har jag slängt det. men mitt örhänge blev fint. Kolla!!
 


Alleballe

Jag har det bra ikväll. Bra vän, bra mat, bra avsnitt av sex and the city


Do we, do they?


Spenderat dagen på polishuset med Arvid och snart kommer Alle som spenderar natten här. Suttit och funderat på lite olika saker med tanke på att jag sett för mycket sex and the city. Sätter vi betyg på allt? Hur man ser ut? Hur man beter sig? Hur bra man är i sängen? Är vi verkligen så beroende av att hitta perfektion så vi sätter betyg på allt för att kunna hitta en kille som har alla A..?


Livet går vidare

"Jag ska inte blogga mer osvosv" = jag i ett nötskal. Jag älskar att blogga. Älskar att skriva av mig på alla möjliga vis och jag är så glad över att jag gör det för då slipper mina vänner höra på mitt eviga tjat gånger 2. Good huh? Tror speciellt att Arvids öron hade gått sönder som jag pratat med honom om allting om och om igen. Stackare hehe men som en gentjänst lyssnar jag på han gånger 4. Nu ska jag fixa ordning. Spenderat natten med alldeles för många sex and the city avsnitt och mitt huvud är som en stor ballong just nu för vem känner sig inte träffad när Carrie pratar om alla tjejers tankar?


01:34

Är det okej att vara rädd? rädd för att bli sårad, besviken, övergiven eller rädd för att bli ensam?


I'm so tierd of being alone

Är det fel att tjejer söker sin tröst hos killar? För det är väl det vi gör? Letar efter folk som ska trösta oss på bästa sätt och till nästan 99 % av fallen så är det killar som hjälper oss att komma över sorgen vi haft. Hur kan vi tjejer känna oss utnyttjade när vi utnyttjar killar fast för andra anledningar som är mer "gömda" än vad killarnas är. Och hur kan vi tjejer fortsätta skylla på att allt är killarnas fel när vi egentligen är lika skyldiga?


I think people should mind their own fucking business

Nu säger jag som de är. Jag kommer inte blogga mer, inte förrän efter lovet. För jag pallar inte sitta vid datorn hela tiden, först och främst har jag inte ens en dator som funkar så ja, vi skiter i bloggningen framöver. Hörs när vi hörs. Fattar inte ens varför jag bloggar. Varför ska folk veta om mitt liv... hmhmm..


Big or small, lies are lies


Ska in till stan och fika med Arvid, Adam, Olivia och Bea. Hörs senare. Saknar just nu en person ascpmycket men ja. sånt är livet på en pinne så att säga.

And I keep asking myself, why do I stay when he don't even care


Nu sitter jag sleten och trött och väntar på att min mormor och morfar ska komma. Inte träffat dem på ett tag så ska bli kul. Ja, asgrym kväll igår. Var hemma lite efter 3 med kebab som jag och Alle sedan åt i min säng medans ett långt samtal om kvällens händelser. Softee


Standing outside in the pouring rain just to give her that "movie" kiss


Varit i stan med Alle och ätit thaimat. Fixat med min dator, kollat kläder, ätit lite för mycket glass och gråtit lite för mycket över byxorna på bilden som är så snygga men mina pengar är gone. Alldeles för mycket gone. Gråter en skvätt över det men tar nya tag och ska snart börja göra v mig för idag bär det av till påarp för fest. Sen sover Alle hos mig. Awesome. Skulle egentligen träffat Julle idag men eftersom killen inte svarar i min telefon och jag som har lite tid får väl ta det någon annan gång. Inga större problem. Såg förövrigt världens finaste drömfångare som de sålde på stan dock köpte jag den inte. Gör lite ont i mig nu. Puss!


Just because someone is good lookin, it doesn't mean I'm inlove with them



Bättre bilder får ni latero. Nu ska jag ta bussen strax, ikväll blir det fest med Olle och Annie så vitt jag vet. Säkerligen fler som ska med men ja, berättar mer sen!

The average person tells 4 lies a day or 1460 a year; a total 87,00 by the age of 60. And the most common lie is: I'm fine


Jag kan bara vara jag


Ska göra v mig för vid 3 ska jag träffa Alle i stan och fika, snacka och bara mysa. Saknat min lilla skatt. Har planer med henne hela 2-4 Mars så längtar lite smått!!


I wish nothing but the best for you


Kollar OC och väntar på att jag ska få tillräckligt med energi till att gå ner och duscha men just nu så har jag ingen så då ligger jag kvar.

I miss you... Like all the time


Jag, Annie och Ivve från igår. Riktigt grym kväll. Nu ska jag äta frukost, kolla tv och sova.

I just came to say hello

Tyvärr får jag meddela att jag inte kommer kunna uppdatera så bra under lovet eftersom jag för ungefär en halv timme sen krossa jag skärmen. Inte meningen men ja, förlora på tetris.. Väldigt stora känslor. Får spendera mina dagar utan dator nu men ja, ni får väl nöja er med halv uppdatering från mina föräldrars dator eller från mina vänners. Fick nyss reda på att Avicii också är inställt vilket leder till att vi får hitta på något annat. Tur att jag inte hann köpa min biljett, puuh. Nu är jag lite rikare iallafall hehe. Snart slutar jag och då ska jag på första bästa tåg till Lund och spendera min dag/kväll med Christian. Vi hörs senare om han har dator där annars ikväll. Puss!

Jag fick en ros!!!!! ♡♡


<33333333333333333333333333333333333333

I told the haters I would make it and HA, here I am


I can't help notice that you and me fit together like a fish in the ocean


Spenderat dagen med Olle och Lowe nere i stan. Åt kebab och skrattade så jag trodde jag skulle gråta. Känner att ikväll kommer jag och ligga och fundera på varför jag är så jäkla ensam som säkerligen 10 andra tjejer kommer göra och då kommer de eviga tjatet om hur dåliga vi är och de är därför det inte finns någon speciell. Love life, tomorrow it's valentines day. Tjarå

It's my favorite place on the earth

Sitter på matte lektion och fick nyss kaka av Benjamin i vår klass. Älskvärd numera. Ska ner till stan sen och käka kebab med Olle. Ska troligen fixa med min biljett till Avicii också om jag får tag i honom. Hörs sen, puss!

A relationship is made for two but there's always that one bitch who don't know how to count

Anonym om Don't waste Friday nights with people you hate: Säker att det inte är något mellan er? har för mig att jag sett er ha det lite 'skoj' på en fest i helgen
Svar: Haha, jag är hundra på att det inte är något mellan oss med tanke på att jag inte ens festat denna helgen. Så nee, det är verkligen inte något mellan mig och min kompis. :)



Godmorgon. Ska gå till bussen om 2 min så får skynda mig lite. Idag ska jag ner mot stan och fixa med min biljett sen äta kebab med Olle. Imorgon till Christian. Vi hörs senare i eftermiddag eller i skolan. Puss!

TGYB = Thank God, You're beautiful



And I've been tumbling for you for a long time but now I've fallen deeply


Jag är nog den lataste personen på jordklotet. Jag har legat i min säng hela dagen och jag har ett 40tal kläder liggandes på skrivbordet som min mamma har tjatat om i timmar. Varför går jag inte upp och fixar det? För lat. men tyvärr måste jag lämna min älskade säng nu för jag ska på toa sen ska jag banne mig göra mina uppgifter så jag blir klar någon gång. Fått de finaste smset på länge idag, så de gjorde min dag. Hehe, vad livet kan vara bra ibland.. Puss!

I will always love you

"Jag har fått höra så många gånger att föralltid inte finns, men jag tänker bevisa motsatsen. För jag vet att jag kommer kämpa för oss, för dig även om du inte kan. När jag har klarat det så lär alla förstå, de enda som krävs är en vänskap som kan gå igenom allt" - http://sofiesmiths.blogg.se/2011/january/aven-genom-eld-och-vatten-ska-jag-slass-for.html#comment

Märken på ryggen


Ser ni de tre märkena jag har på ryggen? Jag har ett 10 tal till längre ner och över benen och rumpan. Snyggt/fult? haha, fick de från massagen. Nice huh!

Modell a la Smoothie

Jag som modell för smoothies, vad tror ni? Hade jag fått jobbet?

Do what people say you can't


Plugg och ännu mer plugg står på schemat. Är ledig Onsdag, Torsdag och Fredag denna veckan sen är det lov vilket just nu gör att jag älskar min skola mest i världen. Ska gå och göra smoothie till mig själv och sätta igång att göra klart allting så jag kan fara till Christian och underhålla honom på sjukhuset under Tisdagens eftermiddag och Måndag ska jag planera en massvis med tjejerna i klassen eftersom på Onsdag blir det dans sen direkt till klassfesten som ska ske. Wie, just nu tycker jag om mitt liv så himlans jätte mycket!! Pussss

Don't waste Friday nights with people you hate


Precis vaknat och David är påväg hemåt. Båda somnade med kläderna på igår och filmen rullandes. Såg två fett bra filmer som jag dock inte kommer på namnet på men men. Ska göra v mig osv. Ska kanske träffa Christian idag, men vet inte hur det blir. Får se när han har vaknat och se hur bakis han är haha. Nu ska jag städa, duscha och göra v mig. Sen fixa med min läxa som jag skulle gjort klar allt för länge sen. (<-- dåligt av mig) och nej kära ni, David är en av mina närmsta killkompisar som jag känt sen trean och är även min klasskompis så det är verkligen INTE något mellan oss haha. :)

I trust you

Har vunnit lite på Tetris så är nöjd med min kväll redan nu. Har godis, smoothie och snart är min film nerladdad. Snart kommer David och gör min kväll ännu bättre. Sen sover han nog här så uppdaterar mer imorgon. Puss! ♥

Thank you

"In life, you'll meet two types of people. The ones who build you up and the ones who tear you down. In the end, you'll thank them both." - Emmy Hammelfelt

I want to be you're hardest goodbye

SKOJA BARA. Vill inte ha frågestund så frågorna jag fick svarar jag personligt på eftersom ni skrev namn. Har ni några frågor om vad som helst annars så är det bara att kommentera så tar jag upp det och svarar här. Nu ska jag ner och duscha efter att ha lökat sönder i soffan (<-- fan vad jag är fräsh...). Måste skynda mig lite för ska träffa Olle sen. Pusss

It's Friday night and all I can think about is you


Precis kommit hem. Var som sagt hos Christian på dagen under min håla och fick lyssna på han medans han böla över att inte hitta sin iphone sladd. Stack sen på massage där jag trodde att jag skulle börja gråta så ont de gjorde när hon försökte få bort mina knuter i ryggen och nacken. Har stora märken över hela ryggen, nice. Drog till Alice och vi köpte mat, godis, chips och läsk. Spendera kvällen med två sjukt bra filmer och massvis med snack och skratt. Himla bra tjej. Nu är jag hemma och ska snart duscha och göra v mig, träffa Arvid sen in till stan med Olivia och fixa lite inför ikväll. Vi hörs!

You make me feel like I'm worth it

Nu ska jag hoppa på bussen hem från Alice. Skriver mer när jag kommit hem.
Är så glad just nu wihop!!!

You make me smile


Är hos Alice. Hörs imorgon. Puss!

Being complicated


Arvid använder mig som träningsmaskin när han inte orkar åka till gymmet. Mycket spännande från min sida. Iallafall så ska jag sova nu. Hoppar på första bästa 220 efter massagen och möter upp Alice för filmmys och övernattning hos henne i Landskrona. <- Wow!

It feels like it's right for the first time


Nu ska jag gå och göra mig en smoothie om de går och sen tagga ner till Bride Wars. Varit övertaggad med Annie och Olle nu hela kvällen. Funkar inte. Jag blir helt pirrig i kroppen av allt vi planerat. Imorgon ska jag träffa Christian en timme innan jag har engelska sen massage. Nice början på helg!

Avicii Live @ Tomorrowland 2011


Hur kan man INTE vara övercptaggad just nu???

I want to kiss you in the pouring rain

Testar på en ny design, vet inte hur det blir om jag har kvar denna eller tar tillbaka den gamla men de får vi väl se. Nu ska jag skriva vidare med Olle och Annie på facebook över hur sjuktligt taggade vi är inför Avicii. I'm so happy that I could die och just nu är jag så jävla glad över mitt liv. Puss!

It's like I exist for you when you feel like it otherwise I'm nothing


Jag är just nu som ni kanske fattar.. trött. Ska göra mackor, oboy och ladda ner någon bra film. De brukar göra susen sen ska jag somna tidigt inatt för imorgon ska jag ha idrott sen hem till Christian (om han har vaknat dvs.) sen tillbaka till skolan vid 12 och ha engelska sen har pappa bjudit mig på massage så kommer få det efter jag slutat. Bra dag, wiieho

Girls don't want a guy who's perfect, girls want a guy that can make them laugh even when they don't even want to smile


Sleten och död. Kom precis hem, ska snabbt hoppa i duschen innan jag går och lägger mig. Imorgon har jag både prov/test och en fet håla i två timmar som ska spenderas med Alice och plugga lite spanska. Sen avsluta dagen med att ha ett tal på engelska om vår planet osv. Skoj!!

SÅ JÄVLA RÄTT

"Jag har blivit tjejen man bara är vän med. Jag tror det har med självkänsla att göra, det var längesen jag såg på mig själv och tyckte att jag var snygg, så är det bara. Och hur ska jag få andra att dras till mig om jag själv vill hoppa ur den här kroppen och springa så långt som möjligt? Att skämta är ett sätt att inte låtsas om det, man fejkar ett självförtroende för att dölja osäkerheten. Inte så att jag är deprimerad eller tänker sluta äta eller whatever haha, men jag måste lära mig att tycka om mig själv och det är nog det svåraste som finns, vad tror ni? Var jag för ärlig nu?" - J.L

Dans!!


Nu ska jag få skjuts in och ska dansa med Bea och Idde. Är hemma vid halv tio/tio.

Träningstjej!!


Detta inlägg kommer bli privat eftersom jag vet om att folk kommer klaga men dessa bilderna är INTE för att visa upp min kropp för ett gäng tjejer som läser min blogg för jag tror knappast det är några killar som läser men iallafall, jag har dessa bilderna för under ett halvår/år kommer jag ta foton och se hur mycket det blir bättre osv för jag vill se resultat och eftersom jag hatar min kropp mer än något så vill jag verkligen se resultat med bild osv för att kunna övertyga mig själv. Jag vill framför allt ha mer muskler. Få större ben, armar, rygg och bli smalare runt magen. Sen skiter jag fullständigt i om ni bara "ååhh, du hatar ju folk som visar upp sig" och ja det gör jag men detta inlägget kommer bli privat inom kort tid så ni får ändå inte se fler av dem haha. Jag HATAR folk som lägger upp bilder på facebook och skriver massa skit när dem egentligen bara vill visa upp sina pattar men jag står liksom i mina träningskläder och vill få fram mina "muskler". & ja, jag vet att mina ena axel är cp hahah. Jag ska börja gymma för er som inte fatta haha. men ja, varsegod haters, har ni något att säga så kommentera! :)

You have always been my brightest star. My guiding light I know you are there when I need you the most, I know you as I know myself even if we fight and yell


Calaisa – Sisters In Arms

免費


Ligger i soffan och myser med min katt samtidigt som jag försöker få stå mig på orsakerna till första världskriget. Kan lite men hatar när man ska anteckna och sedan plugga in det, tio gånger enklare om man typ tittar på dokumentärer eller filmer som handlar om just det ämnet. 10 gånger mer intressant (Läs min blogg Tord!!!) Nu ska jag flabba vidare åt Ida på facebook som är så fakiiin klockren ibland, lovley görl <3

Du hittar oss bland oskyldigt dömda


Håller på att bli sjuk. Känner de ner i halsgropen, nice. Ska sätta igång med plugget redan nu så jag får något gjort innan jag ska hem till Gustav och plugga lite mer. Soft dag!! Ska även hämta mina grejer hos Christian så får fjäska för pappa att han kör mig hehe. Vi hööörs

Så sant!!


Tatto's in my heart!!!

Min dröm, att skaffa tatuering. På något av dessa ställena.
Bara 1 år och 11 månader kvar sen jävlar i det ska jag tatuera hela mig!!

Jag kunde dö för dig, men nu är du död för mig


Dagens outfit ungefär.. Är nästan lika vig som Moa(!!)

I'm lazy, I know

Jag känner mig som världens lataste människa. Jag orkar inte ställa mig i köket och göra mat, jag orkar inte gå och träna, jag orkar inte åka till fotbollen och träna, jag orkar inte ens ta bussen till skolan, jag orkar inte göra läxorna, jag orkar inte någonting. Min enda anledning som jag tycker låter hyfsat bra i mina öron: Vinterns fel. Låter som en tillräckligt bra anledning för mig. Imorgon ska jag upp vid halv 8 och klä mig sen blir det hockey med 1:orna och 2:orna fram till halv 12 sen Mc donalds som belöning och plugg med Gus. Nice!

Would you be my valentine?

Åh. Snart är det alla hjärtans dag. Den mysigaste dagen som finns, utan tvekan. Dock har jag aldrig fått uppleva något sånt men ja, det lär jag inte få göra detta året heller. Att få en ros, att få ett brev, att få en puss, att få en kram eller ja, att få vad som helst betyder världen för en tjej. Skojar INTE. Så om det är någon kille här ute som har en flickvän, någon de tycker om eller ja, en bra vän. Skicka något till henne, ge henne något. Hon kommer bli världens lyckligaste tjej och för en dag känna sig jäkligt speciell!!!


You're not my reason to smile, I got other reasons

Sitter och pluggar. Haft en bra dag i skolan, lite tårar och mycket skratt. Skickade rosor till folk och planerat massvis. Är så glad när jag är med min klass, de enda som betyder något just nu. Fixade sista lektionen och fick tillochmed beröm av Fredrik i slutet, blev lite stolt. Nu ska jag fixa klart med engelskan sen försöka få tag i alla anteckningar till historian. Får ta tag i det nu, vilket betyder halvkass bloggning idag. Puss!
"It's sad to see that people often forget that they control their happiness,
not the people around them"


And now you're just somebody that I used to know


Lämnade nyss Rasmus halsband. Fan vad det tar på en. Att se honom igen, att prata med honom. Skönt att få de gjort så jag slipper påminnas om det hela tiden men ja. Det är okej nu, jag är okej. Nu ska jag sätta igång och göra klart sista biten av läxan innan vi har samhäll. Slutar halv fyra idag. FML. Hörs sen!

If I got one wish, I would always wish that you and me would end up together


You made me feel like I was worth the pain, was I?


Snabb liten bild från vad jag har på mig, lite sisådär
Tisdag.. Vilket betyder lång dag, lång jobbig jäkla dag med de sämsta ämnena. Natur, Matte(halvlektion), Lunch, Matte(halvlektion), Svenska och sen samhäll. "Jippi" Öh vad denna dagen är tråkig.

We both know, we don't need words

We belong together - Gavin Degraw.
Han sätter orden på mina känslor ikväll.
Nu ska jag se BBT och låta alla mina tankar blåsa iväg.

I'm not sad over you, I'm sad over the pain you have given me


Har den roligaste klasskompisen ever som gör min dag till ett rent helvete för alla lärare hatar vårt flabb men fyfan vad kul vi har!! ♥♥

Tappat livslusten, vi hörs


Tappat livslusten, bloggar ikväll eller något

You don't have to worry, I'll forget you sooner or later


Suttit och bölat i Arvids säng medans han har pluggat. Ibland är han bara idiot, hatad och dum för att han har rätt i det han säger. Man bara "fml...". Snart ska jag hem och tröstäta. Hämtade inte min mobil idag heller, vafasiken ska jag vara så lat för?? Hejdåå

Anybody can make a new ending instead of letting the world do it for you

Godmorgon. Radera nyss mitt förra inlägg, precis när jag blivit klar. Duktiig Soff. Nu ska jag gå och klä på mig ytterkläder för bussen går om 10 min och jag ska ringa Arvid innan för jag har ingen mobil men ska fixa den idag har jag bestämt med lite hopp om att jag orkar. Me to lazy. Jaja, nu måste jag gå. Puss

It's okay not to be okay, right?

Truth is.. I'm scared. I'm scared for not being enough or being beautiful enough for you because I've been there before and I never want to go back to that again because to me, that was the worst time of my life

Nu går jag och lägger mig med 1000 funderingar i huvudet. Hoppas på en bättre morgondag iallafall. Ska fixa med min telefon har jag bestämt för nu saknar jag den alldeles för mycket. Haft en bra kväll med choklad, mys och underhållning från Felix och Dennis sida men nu ska jag somna ensam i min säng som just nu känns alldeles för stor för bara mig.. Oooh, I'm fucked. Behöver Emmy & Jojje... Puss godnatt

I couldn't care less about what you have to say


You remember my name but not where I came from and you know who I am but not what I've been through so before you start pointing fingers, make sure you're hands are clean

When I'm not with you, I lose my mind


Älskar min familj som låter mig vara slav. Ta hand om tvätt och fixa. Glad att jag har min dator och min otroligt bra musik, Britney Spears och Back streets boys. Welcome to my life? Hejsvej

If it's okay for you, I will fall deeply inlove with you


Vaknade imorse hos Emmy och åt frukost. Tog sedan bussen o mötte upp Arvid, krängde mc med honom och sen en buss till laröd för att stå och frysa tårna av mig medans jag kollade match. Ja vissa av mina vänner vet vad som händer med mina tår när dem fryser. De blir likbleka, skojar inte. Helt vita och väldigt elastiska så man kan dra och böja dem lite hur som. Moren fick som tur hämta oss sen för jag inte kunde gå så nu är jag hemma och har gosat ner mig under täcket. Ska snart duscha och äta sen sova jäkligt gott. Puss

It will never be perfect if you don't accept the imperfect things in life


Orkar inte blogga för jag hatar Emmys dator.. Hörs sennnn

And I can say this with a smile on my face, there no you and I

Sitter med världens finaste bonus syster Maja och tittar på High School Musical.
Snart bär det iväg till Emmy för massa mys hela natten med henne och Jojje. Längtar!!

It's that you're not perfect that makes you beautiful


I'm feeling sexy and free, like glitter's raining on me


Nu ska jag till stan för mysfika med Emmy och Jojje!!

14:00

"And I'm happy to say, I'm doing more then fine without you" - Medina

Don't look at me and say that you're sorry because too me meant that don't mean a shit


Sitter och äter frulle samtidigt som jag kollar "på andra sidan häcken" på 5an. iih vad bra den är. Hade världens roligaste kväll igår, skratt och tårar men de var de värt. Har kommit överens med mina klasskompisar mer och nu kan jag säga detta helhjärtat att jag vill verkligen INTE byta klass. Fick present igår av tjejerna och jag blev (skojar inte nu..) tårögd. Så gossiga. Olivia och Gustav har massa bilder så väntar på att de ska upp på facebook sen lägger jag ut dem. Puss

Bad desicions makes great stories


Skojar inte när jag säger detta, jag är just nu världens lyckligaste och jag är svintaggad på att spendera kvällen med mina närmsta, mina klasskompisar och ha en fet kväll. YÄY, länge sen jag festa med de gamla goa roliga. Nu ska jag ut till väla med mamma snabbt sen träffa Lussan och käka innan vi drar vidare och möter upp resten. Puss

“Hate me? Go and sit with the rest of the haters waiting for me to give a fuck”

Myser med Arre. Fick gå lite tidigare för jag var klar med allt så åkte hem med Arre och har legat i soffan sen dess. Vid fem kommer Moren och då ska vi till väla sen ikväll bjuds det på mat av Lussan innan vi drar vidare. Lovley Friday, I've been missing you

If it's supposed to be, it will be. Don't worry to much



Twitter!!

Jag har skaffat twitter. Wiie, Följ mig så kommer jag skriva dubbelt så mycket där om min blogg osv. Fan vad kul den verkar vara, Puss
https://twitter.com/#!/Sofiesmiith

I swear to you, I'll be there for you


Har blivit helt galen i Train. Åh så braa, en sak jag ska göra innan jag dör är att se dem och sjunga med i varenda låt som jag kan nu. Så fina och bra. Om ni vill vara lika bra som jag och lyssna på dem så har ni 84 sjukt bra låtar här: http://www.youtube.com/watch?v=7Xf-Lesrkuc&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXcE8jOR7YoFQYLYbuNcVyAa

I never said that I was perfect


Nu ska jag gå och lägga mig för att bege mig till skolan imorgon plus med lite hopp med att må bättre än vad jag gör nu. Ska ner och duscha snabbt som satan i gatan sen hoppa i säng. Puss godnatt alla fina, fula, smala, tjocka, mjuka, hårda och ja!!

Stop it, I'm stuuuck


Finns det någon som inte skrattar??


That one night was more then alright


Nu är jag hemma efter en tröttsam skoldag och en trip till Christian samt väla. Fick med mig hem två blusar och en sjukt snygg jacka från Cirkus. Får visa imorgon fast ska åka till väla med moren vid 5 så får se om de blir fler köp. Jag är sjukt glad just nu över allt i mitt liv, yey. Imorgon blir det en kvällstur till Micke för fest och på Lördag blir det fetemys med världens mongo och Jojje. (Ja, Det är Emmy jag menar med världens mongo, rätt obvious?)


I didn't need you until I came true


Kom ut ur garderoben Christian!!


Funny things happends everyday, enjoy them


Ikväll ska jag bara softa efter en mysig fika och klädtittande med Alle på stan. (Ska köpa någon/några av plaggen imorgon iiih!!) Nu blir det tv och slafs kvällen lång för att sedan somna gott. Sov inte bra inatt eftersom en viss Nicholas höll mig uppe med sina (tråkiga!!) skämt men du är okej ändå vännen. Puss & Godnatt!

And I don't mind spending my time without you


Sitter på no och väntar på att tiden ska rinna ut dvs tills klockan är 13.50 då vi slutar. Vid fyra ska jag träffa Alle och fika i stan. Sen hem och sova för jag har en känsla av att jag kommer bli sjuk snart och de kan ej ske till helgen för då ska jag göra massvis med grejer. Hihi, Tell you later!

There's a difference between feeling sorry for yourself or just feeling sorrow


A smile can hide more then you know, never underestimate the pain of a person. Everyone is struggling, It's just that some people are better at hiding it than others.

RSS 2.0