loving is like fighting, it's never perfect

Bara jag som får panik när folk säger "min pojke", man bara wtf... eller typ "idag träffa jag älskling, älskling gjorde mat, älskling är så duktig på att laga mat" man bara die mf, han har ett namn. Eller när folk säger till varandra "du är mitt allt, jag älskar dig över allt annat och blabla" - bs. och sen när de skriver ut "1 månad, 2 månader, 3-5 osv." De enda som man borde bry sig om är typ 1 år. Arggggh..


Kommentarer
Postat av: Mimi

sv. Jag vet. Har läst din blogg förstått att du också blivit sårad. Har sett att du är ungefär i min situation. Läst dina texter om hur du ska klara av det här och om hur du beteer dig för att glömma honom. Att göra det mot honom skulle varit jävligt bra och skönt. Men eftersom att han playat mig hela tiden som jag fått veta och jag var så jävla kär i honom så skulle det känts hemskt för mig eftersom att jag vill vara med honom. Försöker inse att han är en idiot men känslorna sitter fortfarande kvar lite även om det inte är lika mycket längre. Vet inte varför jag skriver det här till dig eftersom att vi inte är vänner längre men eftersom att vi ungefär står i samma situation så känns det bra att snacka med någon som vet hur det känns.

2011-11-06 @ 18:34:04
URL: http://mimilouise.blogg.se/
Postat av: Olivia

eller hur!!!!!!!! jävla kladd

2011-11-06 @ 19:53:28
URL: http://omas.myshowroom.se/
Postat av: Mimi

kan bara säga att jag vet precis hur du känner dig. Det är rent ut sagt ett helvete och man går på det så jävla lätt hela tiden bara för att man har så stora känslor för personen. Jag har också varit helt off mot allt och alla. Man har bara en tanke i huvudet hela tiden. Tiden kanske läker sår men de går upp så jävla snabbt om och om igen. Detsamma

2011-11-06 @ 21:53:57
URL: http://mimilouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0